PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Bunny jumps, Bunny jumps, Bunny's dead

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Estrela

avatar

Aantal berichten : 35
Punten : 39
Join date : 13-12-10

Dragon World
Leeftijd: 18
Temmer\draak:
Partner: My heart is like a maze, find your way through it than I'm yours

BerichtOnderwerp: Bunny jumps, Bunny jumps, Bunny's dead   ma jan 17, 2011 4:17 pm

Met haar ogen keek Estrela in het rond. Ze was opzoek naar een hert, konijn of ander dier wat lekker was om te eten. Ze was een goed getrainde jager dus dat was geen probleem. Het enige was dat ze nog een dier moest zoeken. Met geruisloze stappen liep ze verder door het bos heen. Goed oplettend om niet op een takje te staan en elke beweging te zien.
Niet veel later zag ze een bruin ding springen. Een konijn. Die was van haar. Ze liep wat dichterbij om hem goed in het vizier te krijgen. Ze pakte een pijl uit haar pijlen koker en legde die op haar boog. Geconcentreerd lette ze op het konijn terwijl ze de pees naar achteren trok. Nu haar favorieten moment.
Bunny jumps, het konijntje sprong, Bunny jumps, het konijntje sprong weer. Bunny's dead. Op dat moment liet de pees los en schoot de plek langs haar hoofd. Met een harde doffe plak raakte de pijl zijn doel. Een met een grijns op haar gezicht keek Estrela naar haar prooi. Nu alleen nog klaar maken voor het eten.
Nadat ze de pijl eruit had getrokken bond ze de poten van het konijn aan elkaar vast en hing die over haar schouder. Ze wilde eigenlijk nu nog een tweede konijn vangen. Dan had ze voor de avond ook nog wat. Geruisloos liep ze verder. Als ze dan nog een konijntje tegen zo komen dan hing die zo meteen ook over haar schouder.
En daar zag ze al iets bewegen. Ze liep wat dichterbij. Maar het leek erop dat het dier verder van haar wegging. Dan was er nog maar een andere optie schieten voordat je je prooi kwijt bent. Ze haalde weer een pijl uit haar pijlen koker. Ze trok de pees weer naar achter en richtte op het bewegende dier verderop. Toen ze het dier goed in het vizier had liet ze de pijl los. Deze vloog recht op zijn doel af. Maar het dier week opeens opzij. Met een geïrriteerd gezicht liep ze een stukje dichterbij. Maar ze zorgde er wel voor dat ze goed verscholen bleef. Wat voor dier kon het zijn die haar pijl zelfs wist te ontwijken.

(alleen Estrela en Aztec)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aztec

avatar

Aantal berichten : 64
Punten : 51
Join date : 19-12-10

Dragon World
Leeftijd: 369
Temmer\draak:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Bunny jumps, Bunny jumps, Bunny's dead   ma jan 17, 2011 6:03 pm

Een pijl vloog nog net langs zijn flank, moest hij het geluid van de wind, en de pijl niet gehoord hebben, ging hij verwond kunnen zijn. Veel schade zou het ook niet aangericht hebben, met zijn; met schubben bedektte huid, maar toch...Aztec draaide zich onhandig om, en sloeg enkele bomen plat tegen de grond met zijn staart. Hij keek richting de bosjes, waar hij iets of iemand geruisloos zag bewegen. Aztec liep richting het dier of mens, en bruldde. Nu zag hij nog beter dat het een mens was in plaats van een dier. Aztec kniktte kort en vriendelijk, om haar gerust te stellen. Hij zag de de temmer, of beter jager een konijntje over haar schouders had liggen. Aztec ging voor de voeten van het meisje liggen, met zijn kop op zijn poten. Om niet angstaanjagend over te komen.

[srry veel te doen op het moment.]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Estrela

avatar

Aantal berichten : 35
Punten : 39
Join date : 13-12-10

Dragon World
Leeftijd: 18
Temmer\draak:
Partner: My heart is like a maze, find your way through it than I'm yours

BerichtOnderwerp: Re: Bunny jumps, Bunny jumps, Bunny's dead   do jan 27, 2011 8:17 pm

Toen Estrela toe keek zag ze dat er een paar bomen werden omgegooid. Zou het een draak zijn. Wat maakte het ook uit. Ze hoorde een harde brul. Ze was opgemerkt. Toen ze achter een boom van dan kwam zag ze een grote draak voor haar. Die knikte vriendelijk naar haar. De draak voor haar ging liggen. Ze vroeg zich af of de draak in mensentaal kon praten. Ach ja, dat zou ze wel merken. Ze liep naar de boom toe waar haar pijl in vast zat. Toen ze daar aankwam keek ze met een trotst gezicht naar de pijl die diep in de boom zat. Ze werd steeds beter in boogschieten. Ze was al beter dan haar meester. Die was ze al een lange tijd geleden in gehaald.

(sorry voor het lange wachten, en ik was inspiloos)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Bunny jumps, Bunny jumps, Bunny's dead   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bunny jumps, Bunny jumps, Bunny's dead
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De groene bossen-
Ga naar: