PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Oh hell no!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aysé

avatar

Aantal berichten : 16
Punten : 20
Join date : 14-03-10

Dragon World
Leeftijd: De tel kwijt
Temmer\draak:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Oh hell no!   za jan 08, 2011 6:26 pm

'Zet haar hier maar neer.' sprak een zware stem die de stilte op de markt verbrak. Het was nog vroeg in de ochtend, de zon stond nog niet zo hoog en in alle huizen was het geluid van een kalme adem te horen. De mensen sliepen nog. Behalve een groepje drakenjagers. ze droegen een kleine kooi, groot genoeg voor een kleine hond of een kat. Gemaakt uit hout omwikkeld met stevige kettingen en een groot slot. Het hout kraakte soms onder het gewicht. 'Jij daar, jij zorgt ervoor dat niemand dichtbij de kooi komt. Begrepen?' De zware stem klonk weer, gaf een beval aan zijn handlanger. 'Ja, meneer.' sprak deze en ging voor de kooi staan, met een lang zwaard in zijn handen. Binnenin de kist zat een grote kat. Hij had het vachtpatroon van een siamees, donkere en lichtere strepen op zijn staart die ongewoonlijk lang was. Haar staart zat helemaal om haar poten gekruld terwijl ze daar in de hoek van de kooi zat. Vage strepen licht viellen binnen via de spleten in de kist. Langzaam opende ze haar ogen, maar kneep ze snel weer dicht toen ze verblind werd door een lichtstraal. Ze bromde geirriteerd en liet een kwade miauw horen. Er werd op de kist geklopt, de kat siste en klauwde naar een van de spleten.

Langzaam aan klom de zon hoger naar de hemel, buiten werd het rumoerig en groepjes mensen die door de markt liepen bleven rond de kist stilstaan om te kijken. Was er weer een draak gevangen? Of was het dit keer iets anders? De drakenjagers stonden in een boog om de kist. Achter de kist was de muur die om het dorp stond. Niemand mocht dichtbij de kooi komen, anders werden ze bruut teruggeduwt door een van de wachters. De kat binnenin lag half soezend op de grond van de kist. Ze wist wat er ging gebeuren. Zometeen zou ze transformeren, de kist aan flarden scheuren en wegvliegen. Ze rolde zich op haar rug, strekte haar poten uit waardoor haar nagels zichtbaar werden. Ze geeuwde haar lange blauwe tong bloot, samen met haar lange hoektanden en stevige kiezen. Alles wat tussen haar kaken kwam brak in twee als een twijgje. Plots ging de kist open, wat ze niet had verwacht en ze draaide zich vliegensvlug op haar rug waarna ze richting de grijpende hand blies. Ze werd bij haar nekvel vastgegrepen. Een diep gegrom kwam uit haar bek.

De mensen kekenbaast op. Ze hadden een draak verwacht en geen kat! Ze wouden zich omdraaien en weglopen maar werden verhinderd door een zware stem die begon te spreken. 'Ziehier! Deze kat lijkt op een gewone kat maar is het niet! Nee mensen! Geloof mij en loop niet weg! Ziet u dan niet dat deze kat hoorens op haar hoofd heeft? En een veel langere staart?!' sprak de man terwijl hij met de staart van de kat zwaaide. De blauwe ogen van de kat waren tot een woedende blik geknepen. Ze had niet verwacht dat dit ging gebeuren. 'En ik...' klonk er vanachter het publiek vandaan.'... Ga haar vandaag temmen, voor jullie ogen!' Een man gehuld in gevechtskledij, met een lang zwaard en een groot schild drong zich tussen de mensen door. De kat bromde, zwiepte gevaarlijk met haar staard en werd plots op de grond gedrukt. Mannen met ijzeren kettingen kwamen naar haar toegesneld, en zo werd ze vastgemaakt aan de kettingen. Haar poten, staart en nek hingen nu allemaal geketend vast aan de grond. Mensen lachten, zo'n kleine kat kon toch niet zó gevaarlijk zijn dat ze haar moesten ketenen?! De kat bromde, siste en miauwde vreselijk. Ze was woedend en haar ogen leken op te lichten. De schaduw op de muur werd groter, de ketens rammelden onder haar kracht. Gescheur, gebrul en gegrom werd hoorbaar en plots stond er een inmens grote draak voor het publiek. Haar tanden staken onder haar lippen uit, haar oren waren puntig en lang en haar ogen groter dan eerst. Haar staart kon nu zo een groep mensen wegkatapulteren. Ze brulde luid, de grond leek te daveren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Goliath

avatar

Aantal berichten : 20
Punten : 22
Join date : 11-01-11

Dragon World
Leeftijd: 593
Temmer\draak: We shall wait ..
Partner: The one that can break threw the cage that locks my heart may have it..

BerichtOnderwerp: Re: Oh hell no!   di jan 11, 2011 9:27 pm

Met rustige vleugelslagen vloog de gigantische blauwe draak DW binnen. Zijn blik gleed over de vele plaatsen. Velden, meren, bossen en alles was apart verdeeld. Het leek alsof het zo was neergeplant. Zijn vleugelslagen klonken harder en langzamerhand ging hij ook sneller vliegen. Hij had geen zin om nog langer naar het gebied te kijken. Wat moest hij er mee? Het zou misschien nog eens handig zijn als hij ergens naar toe moest, maar nu. Nu wilde hij eerst alles verkennen en iets te eten vinden. In de verte hoorde hij een brul. Hij richtte zijn blik op de plaats waar het vandaan kwam. Het mensengebied dus.. Hij ging nóg sneller vliegen tot hij uiteindelijk boven de boerderijen vloog. Verder, naar de markt. Eenmaal boven de marktplaats gleed zijn blik over de kleinde miezerige mensjes. Een heerlijke maaltijd. Maar eerst, eerst moest hij te weten komen waar de brul vandaan kwam. Zijn blik gleed weer over de marktplaats. Zijn blik werd vastgenageld toen hij een draak zag. Hij bleef even kijken, om de draak in zich op te nemen. Hij zuchtte even en vloog naar beneden. Mensen begonnen te gillen en weg te rennen, andere trokken hun zwaarden en probeerde hem aan te vallen. Geen een kreeg er de kans voor, de meeste bevroor hij, de andere kregen angst toen ze de bevroren mensen zagen. Hij keek nog een keer ongeïntereseerd naar de mensen en richtte zijn blik toen op de draak. ''Lukt het een beetje?..''vroeg hij nogal sarcastisch terwijl hij met zijn klauwen de ketens doorsneed. Hij keek de draak weer aan, wachtend op antwoord. Vrienden maken, dat kon hij niet echt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aysé

avatar

Aantal berichten : 16
Punten : 20
Join date : 14-03-10

Dragon World
Leeftijd: De tel kwijt
Temmer\draak:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Oh hell no!   do jan 13, 2011 9:25 pm

Haar brul echoëde over de markt. Kinderen drukten hun handjes op hun oren, zeurden dat het pijn deed en barstten toen in huilen uit. De draak gromde en hapte naar de drakentemmer. 'Rustig maar poesje, ik doe je niks.' grijnsde de man zijn perfect witte tanden bloot. De draak zakte door haar poten en ging in een dreigende houding staan. Ze zwiepte gevaarlijk met haar staart, raakte bijna een paar van de toeschouwers. 'Jij bent zó laf. Een draak aanvallen terwijl ze geketend is. Jij bent de titel 'drakenjager' niet waard!' siste ze naar de man. De man bulderde van het lachen en de draak viel naar hem uit. Ver kwam ze niet, en ze viel plat neer op haar bek. Een stofwolk waaide op voor haar neus toen ze diep zuchtte. Moeite om op te staan deed ze niet. Ze had haar ogen gesloten, haar nek gestrekt en haar voorpoten onder haar lichaam. Haar achterpoten stonden nog recht, wat haar in een grappige positie bracht. De mensen rondom haar lachten. Ze lachten haar uit. De man kwam voor haar staan, hij had zijn benen een beetje gespreid, zodat hij steviger op de grond stond en zijn handen had hij in zijn zij. 'Nou, nu ben je niet meer zo stoer hé!' grinnikte hij naar haar toe. Ze gromde, opende haar ogen en sleurde een van haar voorpoten onder haar lichaam uit. Ze drukte haar recht en plaatste snel haar andere voorpoot neer op de grond om niet weer om te vallen. De ketens rond haar poten ratelden door haar bewegingen. 'Dat zullen we nog wel eens zien.' Door haar grootte puilde ze boven de man uit, die nu naar zijn wapen en schild greep. De draak haar blauwe lange tong, vol met giftig speeksel kwam uit haar mond, de haren op haar nek gingen rechtopstaan en haar oren gingen naar achteren. Ze hief haar linkervoor poot op, liet haar ijzersterke nagels eruit komenterwijl ze klauwde naar de man die zijn schild hief en naar achteren viel. Vier diepe krassen stonden nu in het schild dat gemaakt was van ijzer en hout...

De man brulde het uit van de pijn toen hij door de lucht werd geslingerd. De draak had er alle plezier in dat ze aan de winnende hand was. Toeschouwers stonden geschokt met hun hand voor hun mond en met vergrote ogen naar het duo te kijken. De man krabbelde overeind, maar stond een beetje krom door de pijn in zijn zij. Hij hief zijn zwaard, nam een kort sprintje richting de draak die op haar achterpoten steigerde. De man sprong richting haar, brulde het uit en greep zijn zwaard met beide handen beet. Hij wou het hart van de draak doorboren. Een einde aan haar leven maken en zo een van de laatste transformerende draken uitroeien. De draak liet dit niet toe. Ze onderschepte zijn sprong en ze drukte de man tegen de grond aan en hield hem daar. Tussen haar tenen door lag de man op de grond en de draak boog naar voren. 'Nu ben je niet meer zo stoer hé!' sprak ze hem op dezelfde manier toe zoals de man had gedaan. Zijn ogen werden groter, angst was er uit af te lezen. De grijns van de draak werd breed.

Plots leek het alsof ze uit alle kanten waren. Mannen met bogen, zwaarden en schilden, mannen die onder het gezag van de drakenjager stonden en ze hadden het allemaal gemunt op de draak wiens baas ze onder haar poten had. De draak zette kracht op haar poot, en verpulverde de man onder haar. Deze slaakte een laatste kreet uit. Een net werd over de draak gegooid maar deze kon ze afweren met haar lange staart. ze siste naar de mannen, zwiepte een paar weg met haar staart en mepten er een paar tegen de muur. Ze bleven maar komen, alsof ze met honderden waren en net toen ze een groep weg wou slaan liep iedereen weg. Een schaduw overviel de marktplaats en ze keek naar boven. Een grote, blauwe draak daalde neer, de mensen liepen als mieren door elkaar, schreeuwend en de andere drakenjagers verdwenen met hun staart tussen de benen. Toch waren er een aantal die het gevecht met de andere draak aandurfden, maar deze leken te bevriezen. Was het een aanval van de draak, of was het door hun angst?

''Lukt het een beetje?..'' hoorde ze hem zeggen. Hoorde ze daar nou een sarcastisch toontje. Ze trok beide wenkbrauwen op toen ze merkte dat hij de ketens rond haar poten doorsneed. Dat kon ze zelf ook wel, maar daar had ze nog geen tijd voor gehad. Die irritante zogenaamde drakenjagers hielden haar te druk bezig. 'Ohnee, zonder jou zou ik nu in een donkere kerker zitten. Helemaal alleen. Bedankt dat je mijn leven heb gered.' antwoorde ze even sarcastisch terug terwijl ze de doorgesneden ketens van haar poten afschoof en op haar kont ging zitten. Ze zuchtte terwijl haar nekharen weer plat in haar nek gingen liggen. Ze zou de drakenjagers wel hebben aangekund. Ook zonder de draak z'n hulp, ookal zou ze na het gevecht zo uitgeput zijn dat ze dagen moest slapen op haar favoriete plek in het bos. Ze keek de draak aan, hij was groot. Groter dan haar en was blauw. Zijzelf had een blauwe gloed rond haar lichaam. Als deze oranje werd kon het wel eens goed mis gaan. 'Aysé.'stelde zich op droge toon voor. 'Ik stel voor ergens anders heen te gaan. Die mensen gaan versterking roepen heb ik zo het gevoel.' mompelde ze terwijl ze naar de lucht keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Goliath

avatar

Aantal berichten : 20
Punten : 22
Join date : 11-01-11

Dragon World
Leeftijd: 593
Temmer\draak: We shall wait ..
Partner: The one that can break threw the cage that locks my heart may have it..

BerichtOnderwerp: Re: Oh hell no!   do jan 13, 2011 10:38 pm

Hij keek even naar het schouwspel om hem heen. Het was net een mierenhoop. Hij richtte zijn blik weer op de andere draak. Bij haar woorden grinnikte hij even. Ze had dus ook sarcasme, iets wat bij hém meteen opviel. Hij sprak je meestal op en sarcastische toon aan, het was een gewoonte van hem. ''Goliath ..''stelde hij zich voor toen zij dat ook deed. Bij haar voorstel knikte hij even en klapte zijn vleugels uit. Sommige mensen zagen het als een geschikt moment om aan te vallen. Maar toen hij een keer met zijn vleugels klapte en omhoog steeg werden de mensen weggeblazen. ''Oeps..''zei hij op een onschuldig toontje. Hij keek weer even naar de mensen, ze liepen door elkaar heen en als het konden gingen ze nog óver elkaar heen om zo snel mogelijk weg te komen. Hij schudde even met zijn kop, wat waren het toch rare wezens. Hij richtte zijn blik op Aysé. Hij mocht haar wel al wist hij niet waarom. Hij wachtte tot ze opsteeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aysé

avatar

Aantal berichten : 16
Punten : 20
Join date : 14-03-10

Dragon World
Leeftijd: De tel kwijt
Temmer\draak:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Oh hell no!   do jan 13, 2011 10:57 pm

Zijn naam had ze nog nooit gehoord. Betekende het wat speciaals? Vast wel, misschien kon ze daar nog achter komen. Plots werd het weer rumoerig rondom de twee draken en haar nekharen kwamen gelijk weer overeind. Sommigen zwiepte ze tegen de huizen en marktkraampjes aan met haar staart, sommigen werden weggeblazen door Goliath's windvlaag. Haar haren werden naar achteren geblazen en ze kneep haar ogen dicht, om zand in haar ogen te vermijden. Ze giechelde, toen ze zijn onschuldige 'oeps' hoorde. Overige mensen die gespaard waren, renden als gekken holderdebolder door en bijna op elkaar. Aysé trok haar wenkbrauwen op. Als draken dit deden dan leek er net een aardbeving aan de gang. Goliath zat al in de lucht, terwijl Aysé nog steeds op de grond stond. Ze vond dit een geschikte kans om wat van haar favoriete voedsel me te pikken. Snel en behendig als ze was gritste ze wat grote dikke vissen mee, samen met een groot stuk ham, een lange sliert slami en nog een paar andere grote stukken vlees.. Voor Goliath. Misschien had hij wel honger. Ze steeg op, bepakt en bezakt en vloog met rustige slagen naar Goliath. 'Ik weet misschien wel ergens een plekje, niet ver hier vandaan.' grijnsde ze naar hem toe. Niet veel later verscheen er een sluw grijnsje op haar gezicht. 'Probeer me maar eens bij te houden.' grinnikte ze naar hem, waarna ze met krachtige vleugelslagen richting een paar grote velden vloog. Ze was snel, dat moest ze toegeven. Ze had veel getraind in de winderige gedeelten van haar land. Tegen de wind invliegen terwijl er een orkaan recht tegenover je was, vond zij het leukst van allemaal. Je had plezier, en je trainde je je vleugels nog eens mee! Ze daalde, kwam tussen de bomen terecht en zigzagde haar weg verder. Maar op een bepaald moment vloog een van de hammen uit haar poten, en viel deze op de grond. Aysé zuchtten, remde af en draaide om, om de ham terug van de grond te pikken en mee te dragen. Goliath zou haar waarschijnlijk al voorbij gevlogen zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Goliath

avatar

Aantal berichten : 20
Punten : 22
Join date : 11-01-11

Dragon World
Leeftijd: 593
Temmer\draak: We shall wait ..
Partner: The one that can break threw the cage that locks my heart may have it..

BerichtOnderwerp: Re: Oh hell no!   vr jan 14, 2011 7:18 pm

Goliath keek toe hoe Aysé het vlees pakte. Hij wachtte nog even tot ze naast hem vloog. Hij knikte bij haar woorden. Zijn ogen werden even verbaast groot toen hij haar sluwe grijns zag. Toen ze zei dat hij haar moest bijhouden grijnsde hij ook. Zijn grote tanden en kiezen glommen in het licht van de zon. Hij klapte een paar keer met zijn vleugels en vloog achter Aysé aan.Hij probeerde zoveel mogelijk bomen te ontwijken maar dat was nogal moeilijk als je zo groot was. Sommige bomen werden uit de grond gerukt, sommige bomen werden weggeblazen door de stevige wind die ontstond door Goliath's vleugelslagen. Met nog een krachtige vleugelslag vloog hij haar voorbij. Hij draaide zijn kop even om en keek naar waar ze was. Blijkbaar waren er een paar hammen gevallen die ze op moest rapen. Hij vloog langzaam naar haar toe. ''Geef ook maar wat aan mij..''zei hij. Hij wachtte tot ze hem wat vlees aanreikte. Hij stak één grote,blauwe klauw uit om het vlees aan te pakken. ''Of ben je bang dat ik het onderweg opeet?''zei hij sluw, terwijl er ook een sluw grijnsje verscheen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aysé

avatar

Aantal berichten : 16
Punten : 20
Join date : 14-03-10

Dragon World
Leeftijd: De tel kwijt
Temmer\draak:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Oh hell no!   za jan 15, 2011 5:33 pm

Haar voorpoot nam de ham van de grond op het moment dat de schaduw van de grote blauwe draak over haar heen gleed. Verdorie! Daar ging haar eerste plek! Ze gromde en keek naar de ham in haar poten. Ze wou zich terug om draaien, toen ze plots de stem van Goliath achter haar hoorde. ''Geef ook maar wat aan mij..'' klonk het. Aysé draaide langzaam haar kop om en keek de blauwe draak met een glimlach aan. Hij rijkte zijn grote klauw uit naar haar en de kat keek er naar. ''Of ben je bang dat ik het onderweg opeet?'' sprak hij weer. Aysé grinnikte. 'Nee, daar ben ik helemaal niet bang voor.'sprak ze terwijl ze een paar hammen in zijn klauw legde. 'Ik heb die hammen trouwens voor jou meegebracht, dus je kan ze opeten wanneer je wilt.' knipoogde ze naar hem toe. 'Ik houd het liever bij vis en kip.'

Ayse was voor de helft een siamese kat, en voor de andere helft een westerse draak. Westerse draken stonden er om bekend aggressief, gevaarlijk en slecht te zijn. Ze zouden mensen opeten, goud en diamanten van hen stelen en deze bewaken. Sommigen draken waren niet zó aggressief en leefden rustig en buiten het beeld van de mensen. Aysé was zo'n rustige draak, maar als ze kwaad was dan kon je beter uit haar buurt blijven. De katachtige draak keek naar de blauwe draak, glimlachte en spreidde haar vleugels. 'Het is niet ver meer.' riep ze naar hem toe toen ze boven de boomtoppen uitstak. In de verte zag ze de velden al liggen, daar zouden ze vast en zeker rustig kunnen zitten, zonder dat er mensen in de buurt kwamen. Het was herfst nu dus er zou niks geoogst worden. Ze vloog op een rustig tempo verder zoadat Goliath haar bij kon houden.

Haar voorpoten raakten als eerste de grond, en al snel volgden haar achterpoten. Ze liep nog een stukje door en bleef daar toen stilstaan. Ze draaide zich om, zocht naar Goliath en glimlachte. Ze gooide de vissen die ze had op de grond en likte haar bek af. Ze had zo'n honger gekregen tijdens de dagen dat ze opgesloten zat! De drakenjagers die haar voor even hadden gevangen, hadden haar geen voedsel gegeven om haar af te zwakken voor het gevecht. Veel had dat niet uitgemaakt, ze won het toch. 'Nou, smakelijk zou ik zo zeggen.' grijnsed ze naar Goliath waarna ze aan haar feestmaal begon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Goliath

avatar

Aantal berichten : 20
Punten : 22
Join date : 11-01-11

Dragon World
Leeftijd: 593
Temmer\draak: We shall wait ..
Partner: The one that can break threw the cage that locks my heart may have it..

BerichtOnderwerp: Re: Oh hell no!   za jan 15, 2011 5:47 pm

Hij grijsnde toen ze zei dat ze daar niet bang voor was. Hij pakte de hammen aan en luisterde verder. Hij knikte een keer als bedankje, daarna vloog hij weer omhoog, achter Aysé aan. Hij knikte even toen ze riep dat het niet ver meer was en sloeg nog een paar keer krachtig met zijn vleugels. Zijn lichtgevende ogen tuurde naar de velden, ze waren vast niet ver weg meer. Hij keek nog een keek naar Aysé. Ze was zo te zien geen gewone draak, ze had iets katachtigs. Nou ja, daar kwam hij later wel achter. Toen ze de velden hadden berijkt probeerde hij zo zacht mogelijk te landen, wat niet erg goed ging. Een harde Plof weerklonk over de velden. Hij trok even een moeilijk gezicht. Hopelijk hadden niet al te veel mensen het gehoord. ''Hetzelfde, smakelijk..''herhaalde hij toen zij het ook zei. Hij gooide een paard hammen op de grond en bracht er een naar zijn bek. Het was zoiets als Hap, slik, weg omdat hij aan grotere maaltijden gewent was. Maar dit was vele malen lekkerder dan zo'n saai hert of wat dan ook. Verse ham, en je hoefde niet eens om de minuut haren uit te spugen. Hij zuichtte een keer diep nadat hij een paar hammen op had. Hij plofte, met een nogal harde knal op de grond. Verschrikt keek hij weer om zich heen. Hij was niet echt elegant, en vooral niet als hij net had gegeten...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aysé

avatar

Aantal berichten : 16
Punten : 20
Join date : 14-03-10

Dragon World
Leeftijd: De tel kwijt
Temmer\draak:
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: Oh hell no!   za jan 15, 2011 6:10 pm

Vlotjes gleden de paar vissen die ze had gestolen haar bek binnen. De bel aan haar halsband rinkelde bij elke beweging die ze maakte. Zijzelf stoorde zich er niet aan, maar ze wist niet of Goliath het constante gerinkel zou aankunnen. Ze spinde. Die vissen waren echt geweldig lekker geweest, jammer dat ze zo snel op waren. Ze zou er zo wel manden vol van kunnen opeten. Naast haar hoorde ze een harde plof en ze keek richting Goliath. Die lag nu verschrikt om zich heen te kijken. Aysé lachte, ging liggen en rolde zichzelf op haar rug. Een poot blokkeerde de zon, zodat deze niet in haar gezicht zou schijnen. Ze sloot haar ogen, en spinde nog na van de heerlijke maaltijd. Dat vis zo goed zou smaken na een paar dagen een lege maag wist ze niet. Ookal zag er er graatmager uit, ze was sterk. 'Vertel me eens Goliath, waar kom jij vandaan? Ik heb jou nog niet eerder in DW gezien, ookal woon ik hier nog niet zo lang.' sprak ze terwijl ze haar kop in zijn richting draaide en rustig met haar staart heen en weer zwiepte. Haar twee blauwe ogen keken recht in die van hem en ze glimlachte lichtjes.

Het veld waarin ze lagen was groot, en niet overdekt met schaduwen van de bomen wat Aysé wel prettig vond. Ze hield van de zon, om er uren in te zonnebaden en lekker te soezen. Slapen zoals een echte kat deed ze niet veel, alleen ontspande ze zich wel graag. Dan kwam ze tot rust en dan leek het alsof haar hoofd leeg was. Haar oren lagen plat tegen de grond gedrukt en haar hoorns raakten nauwelijks de grond. Kort dacht ze terug aan haar thuis. Daar had ze uren in velden gelegen in de zon. Liefst in de zomer, wanneer de zon op zijn warmst was en de drakenjagers het rustig aan deden door de hitte. De kat zuchtte en keek toen weer naar de draak naast haar, wachtend op een antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Goliath

avatar

Aantal berichten : 20
Punten : 22
Join date : 11-01-11

Dragon World
Leeftijd: 593
Temmer\draak: We shall wait ..
Partner: The one that can break threw the cage that locks my heart may have it..

BerichtOnderwerp: Re: Oh hell no!   za jan 15, 2011 10:22 pm

Toen Aysé naar hem keek richtte hij zijn blik op haar. Waar hij vandaan kwam? Daar had hij het liever niet over, maar voor deze ene keer wel dan. ''Als ik eerlijk moet zeggen, weet ik het niet. Mijn ouders hebben me achtergelaten...Ik ben doelloos rond gaan zwerven en hier aangekomen...''vertelde hij''Maar ik heb er vrede mee, misschien moet het wel zo zijn en is het beter als ik mijn ouders niet leer kennen..''. Hij sloot zijn ogen even en genoot van de zon op zijn huid. Af en toe blies hij kleine condenswolkjes uit, het gevolg van zijn Ice Breath en de warmte. Hij begon zich te vervelen en begon met de wolkjes vormen te maken. Sterretjes, boompjes, alles wat je maar kon bedenken. Hij ademde diep in en blies door zijn neus uit. Weer verscheen er een condenswolk, maar dit keer bleef hij blazen en ontstond er een soort mist. Deze verdween snel door de warmte en reikte niet ver. Hij stond langzaam op en vloog een stuk omhoog. Hoog genoeg om door de wolken heen te vliegen. Hij bevroor sommige wolken en vloog er door heen, hierdoor onstond er een soort sneeuw. ''Ik verveel me..''riep hij van boven af. Hij keek neer op de plek waar hij zo net gelegen had en Aysé.


Laatst aangepast door Goliath op ma jan 17, 2011 12:02 am; in totaal 1 keer bewerkt (Reden van aanpassing : Ik moest weg dus heb hem nu ff af gemaakt x))
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Oh hell no!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Oh hell no!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Human district :: De markt-
Ga naar: