PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Meeting the new guy

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Haku

avatar

Aantal berichten : 13
Punten : 21
Join date : 01-01-11

Dragon World
Leeftijd: 18
Temmer\draak: I can't take someone on my back without killing them..
Partner: Can someone fall in love with a beast?

BerichtOnderwerp: Meeting the new guy   vr jan 07, 2011 10:19 pm

Diep in het bos schreeuwde hij het uit, maar iedereen uit het dorp zou het kunnen horen. Het afgrijselijke geschreeuw van pijn en lijden dat door merg en been ging. Vogels vlogen kwetterend op, geschrokken door deze kreet. De dorpelingen zouden zich wel afvragen wat daar aan de hand was, maar ze waren te bang om te kijken. Een paar kilometers verderop viel zijn huid van zijn lijf alsof het veren waren. Dwarrelend vielen ze op de grond en verdwenen. Het had er misschien mooi uitgezien, alle veren die uit elkaar spatte in druppeltjes en de jongen die er midden instond. Maar dat was het niet, niet voor hem. Voor hem voelde het, alsof zijn lijf en leden uit elkaar getrokken werden. Alsof hij werd uitgerekt en dan in een veels te kleine ruimte gepropt. Alles deed je zeer tijdens zo'n transformatie, maar toch gaf hij alles voor dat ene moment. De tijd dat hij geen klauwen had en tanden zo scherp dat een mensenbot eerder een irritante splinter was. Niet continue het gevoel van bloeddorstigheid en haat. Het verlangen om bloed te zien, en te proeven. Zijn binnenste gruwde van zijn daden maar als hij eenmaal weer de gladde huid en manen had kon hij wel brullen en janken van vreugde als zijn witte huid weer besmeurd was met het kleverige rode bloed. Zo vreemd en zo heerlijk. De jongen trilde van top tot teen. Zijn schouders schokte. De grond onder hem werd bevochtigt door de tranen die van zijn neus liepen. In stilte huilde hij, alleen tussen de bomen. Alleen en veilig.
Het duurde even voordat hij uitgesnikt was en hij zijn hoofd weer helder voor geest had. Zijn olijfkleurige ogen zochten een begaanbare weg door het donker heen. Hij wist dat er een dorp was niet ver van hem vandaan, hij had het gezien toen hij erover heen was gevlogen. De reden dat hij niet gewoon was geland en veranderd was voor de reactie, maar ook de veiligheid van de dorpelingen. Het was niet de eerste keer dat hij mens en huis verwoeste tijdens een verandering, de pijn was zo hevig dat hij zijn frustratie en uiting kwijt was. Vandaag waren er weer een paar bomen gesneuveld onder zijn tirannie. Het was de enige manier om veilig te veranderen, zelf wou hij de pijn wel doorstaan, maar niet om iemands anders leven. Tussen de donkere schaduwen van de bomen door zag hij het flakkerende licht van de huizen. Zijn maag rommelde zachtjes. Hij legde zijn hand op zijn buik terwijl de ander tastend voor zich uit stond. Het vlees dat hij als draak op had gegeten was weggetrokken uit het zijne. Snel wat warms eten dus. Zijn hand gleed vanaf zijn buik naar zijn broek en zochten rond in zijn zakken. Zijn vingertoppen voelde het koele metaal tegen zijn zachte huid. Dat was vast wel genoeg voor een maaltijd.
Nog steeds wat trillerig bereikte Haku de herberg. Hij duwde de houten deur open en het gelach van mannen verwelkomde hem hartelijk. Het was heerlijk warm door het knapperende haardvuur in de hoek. Er werd gelachen, gezongen en gedronken. Mannen die weddenschap afsloten of een wit voetje probeerde te halen bij die ene leuke vrouw. Ondanks zijn eigen zwarte gedachten en geweten kon hij een glimlach niet onderdrukken, er was hier te veel gezelligheid. In een rustig hoekje liet hij zich vallen en maakte het zich geriefelijk. De waard kwam al snel bij hem langs om zijn nieuwe klant te verwelkomen. Snel bestelde hij een warme hap met een glas verdunde wijn. Zo snel als hij zijn bestelling had gedaan kwam het ook op zijn tafel. Hongerig stortte hij zich op het brood en de aardappels die op zijn bord lagen, samen met wat groente en fruit. Vlees had hij niet genomen, de gedachten eraan maakte hem ziek. In beslag genomen door zijn voedsel werd hij een beetje gefrustreerd toen iemand hem op zijn schouders tikten. Wie wou hem nou spreken?

[Liefst mensen :3]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
medira

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 53
Punten : 68
Join date : 14-11-10
Leeftijd : 20
Woonplaats : Onder je bed naast het grote groenen monster

Dragon World
Leeftijd: 16
Temmer\draak: A dragon? Only when pig's can fly
Partner: Why? No body love's her.

BerichtOnderwerp: Re: Meeting the new guy   za jan 08, 2011 2:08 pm

Verveeld liep medira door de markt. Vele kraampjes stonden vol met eten,wapens,draakjes en nog meer spullen. Ze liep naar een kraampje waar nog niet zo veel mensen stonden. Ze keek even wat er stond. De man die achter het kraapmje stond begroette haar vriendelijk. Ze pakte een appel. Uit een van haar zakjes pakte ze een goudstuk en lechde het neer. Met de appel in haar hand liep ze naar het markt plein. Ze ging op de rand van de fontijn zitten en begon aan haar appel. Een luide brul verstoorde alle rust. Even keek medira op maar ging al snel weer snel aan haar appel. Een man kwam op medira af. "zou een sharmante jongedame zo als jij niet even in mijn winkel kijken?" vroeg de man slijmend terwijl hij naar zijn winkel wees. Medira stond op en keek naar zijn winkel. Een kleine glimlach verscheen op haar gezicht. Ze volgde de man en liep de winkel in. De hele winkel zag er schemerig uit. Medira liep naar een schilderij dat aan de muur hing. Medira liet haar hand over het schilderij glijden. Haar hand stopte hij het meisje dat op het schilderij stond. Een zachte. Glimlach verscheen op haar gezicht. Ze keek naar het amulet dat om de net van het meisje hing. Medira pakte het amulet dat om hang nek hing en maakte het open. Er stond iets met sierlijke letters in geschreven. Medira probeerde het te lezen maar het lukte niet echt goed. Ze liep naar de man die zonet naar haar toe was gekomen. Ze vroeg aan de man of hij kon lezen wat er in stond. De man pakte het amulet. Hij liep naar en kamertje en kwam terug met een vergrootglas. Hij hield het voor het amultet en begon te lezen. "jij. Bent. Al. Alles. Voor. Mij." las de man en gaf het amulet terug aan medira. Medira pakt haar amulet en hing het weer om haar nek. "bedankt zij ze vriendelijk en liep de winkel uit. Ondertussen had ze de appel al op gegeten. Medira wreef over haar maag. Nog steeds niet goed gevuld. Ze keek om haar heen.haar oog viel op een rond achtig gebouw dat wat alleen tussen een aantal bomen stond. Nieuwschierig liep ze er naartoe.ze keek op het uithang bord dat aan het gebouw hing. Ze opende de deur. Een warme gloed kwam op haar af. Ze sloot de deur achter haar en liep het gebouw verder in. Ze zocht een tafeltje tussen alle mensen. Alles zat vol. 'dan maar bij iemand anders zitten.' dacht ze. Vlak naast haar zat een jongen alleen zijn maaltijd naar binnen te werken. Medira tikte zacht op zijn schouder. "zou ik er misschien bij mogen zitten?" vroeg ze aardig aan de jongen. Ze ging op een van de stoelen zitten die aan het tafeltje zaten en bestelde wat drinken. Het duurde even voor dat het er aan kwam. Medira nam een slok. "vind je het niet erg dat ik hier zit?" vroeg ze aan de jongen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Haku

avatar

Aantal berichten : 13
Punten : 21
Join date : 01-01-11

Dragon World
Leeftijd: 18
Temmer\draak: I can't take someone on my back without killing them..
Partner: Can someone fall in love with a beast?

BerichtOnderwerp: Re: Meeting the new guy   zo jan 09, 2011 1:23 am

Haku moest zijn ogen iets dichtknijpen tegen het felle licht van het haardvuur om het meisje goed te kunnen zien. De mantel die ze om haar heen had verborg het grootste gedeelte van haar lichaam en ze stak wat af met de bruine achtergrond. Zijn ogen gingen snel langs de muren om te zien of er nog andere plaatsen vrij waren voor dit meisje en of er niet toevallig iemand weg zou gaan zodat ze niet bij hem hoefde te zitten. In een oogopslag had hij wel gezien dat het meisje jonger was dan hem. Het feit dat ze vers vlees bevatte maakte iets diep. In hem hongerig dat gevoel wou hij bedwingen en dat kon het best met haar zo ver mogelijk van hem vandaan. Tenzij het meisje natuurlijk levensmoe was. Helaas zat de herberg stampvol en dat irriteerde hem nu. Eerst leek het hem wel fijn want dan viel hij niet op, nu werkte het tegen hem. Met moeite slikte hij zijn brok eten door en kuchtte zacht. Het meisje leek niet te wachten en pakte gewoon het vrije plaatsje aan zijn tafel. Kort flitste er een hongerige en hatelijk blik in zijn ogen die dezelfde seconde nog verdween. Snel nam hij een slok verdunde wijn en hield het kor in zijn mond voor de smaak. Hij maakte een onschuldig handgebaar en keek het meisje lang aan. 'Ik denk dat ik het recht niet heb om je weg te sturen.' Sprak hij kalm en nonchalant. Zonder het oogcontact te verbreken scheurde hij met zijn tanden een stuk brood af nadat hij die in de saus had gedoopt. Het viel hem op dat het meisje rode ogen had. Ondanks dat stak er iets in hem. Het deel in hem dat nog geen monster was geworden.
Dit meisje had zijn zusje kunnen zijn, of nog erger een van zijn vriendinnen waarmee hij vroeger optrok. Een zweem van schuldgevoel trok over hem heen en hij voelde zich gedwongen om het oogcontact te verbreken en in zijn glas te turen. Al die levens die hij had genomen, sommige waren vrienden. Andere vijanden.. Maar zelfs zijn familie had hij niet gespaard! Zijn greep om de beker verstrakte zich. Het was moeilijk om niet te trillen of boos op te staan en weg te lopen. Het zou raar zijn en de aandacht trekken. Iets war hij totaal geen zin in had. Zijn ogen keken kort naar het amulet dat ze om had maar hij was niet geintresseerd in sieraden. Daarom richtte hij zich maat op zijn eten. Nu het nog warm was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Meeting the new guy   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Meeting the new guy
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Human district :: De markt-
Ga naar: