PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Een brul naar leden!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 34
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Een brul naar leden!   ma nov 15, 2010 12:04 am

De wind blies hard in de bergen waar een zwarte regenboog draak zich aan de top van een berg vast klemde. Ze keek uit over het gebied dat ze bijeen had gevochten tegen andere draken. De grot waar nog kleinere grotten in lagen was een van haar domeinen. Net zoals een mooie valei waar een meertje in lag en waar draken zonder problemen zouden kunnen leven. Rainbow draaide haar blik even naar de rest van DW en ze zag de bossen achter de zonnige velden oprijsen. Het was tijd! Rainbow zetten zich af en liet zich met de wind mee voeren naar de zonnige velden. De gedachten speelde al een tijdje door haar kop dat ze zins Rainbow in de groep van White had gezeten om er zelf eentje te beginnen. De vlucht met deze sterke wind was korter dan ze normaal zou vliegen en daalde lichtjes tot haar poten de zachte grond van het veld raakten. Rainbow wist dat Kliennie ergens mee bezig was, maar wat had ze niet gevraagd. Met rustige passen liep Rainbow naar een mooie hoge heuvel en ging op de top staan, waardoor ze er groter dan normaal uit zag. Ze wilde een goede eerste indruk maken en zuchten eerst even diep. Daarna vulde ze haar longen weer en brulde een boodschap aan alle draken en mensen aan Dragon World. Rainbow brulde dat iedereen welkom was van groot tot klein. Of het nu draken waren of mensen, daar maakte zij geen verschil in tot tegen stelling van Toxic die uitsluitend het liefste draken toe liet in haar groep. Rainbow's brul klonk machtig en vol kracht. De brul rolde over heel DW tot in de verste uithoeken, zelfs waar de schaduwen zich bewogen. Rainbow ging in een dominate houding staan voor de draken en mensen die ze nog niet kende. Nu was het wachten tot ze iemand aan zag komen. Nu zou Rainbow nog geduldig moeten zijn dan ze al was, want een groep leiden zou veel van haar innerlijke rust vergen, maar ze zou zich er door heen slaan. Want ze had een mooie naam voor de groep bedacht En die luiden "An dragan scálaí" Rainbow keek alle kanten even op en meende iets in de verte te zien bewegen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: Re: Een brul naar leden!   ma nov 15, 2010 1:19 am

Kliennie wist dat Rainbw iets van plan was, maar wat was het. Kliennie had graag zelf bij de groep gehoord waar van Rainbow lid van was geweest maar helaas viel de groep uit elkaar voor hij ook maar de test of het een de leider van Rainbow zelf had kunnen vragen. Kliennie haalde zijn schouders op hij zelf had ook redelijk druk. Maar hij had altijd tijd voor zijn draak of hij maakte er tijd voor de moeten de andere maar wachten. En toen hij de luide en krachtige brul maar hij klonk ook wijs van Rainbow hoorde die naar leden schreeuwde voor haar groep. Kwam er een glimlach op zijn gezicht. Dus dat was ze van plan en al die tijd stiekem mee bezig ze wou een groep op richten. Hij wou wel lid worden van haar groep, zo hoge rank hoefde voor hem niet en al helemaal geen leiding gevende functie, maar daar zal Rainbow vast anders over denken. Kliennie sprinten door de bossen en sprong behenidge en lening over stenen en grote takken en omgevallen bomen richting de brul die van Rainbow afkomstige was. Die van de velden kwam, dat was een goede plek voor een bijeenkomst je kon je leden al van ver zien komen. Althans dat vond Kliennie dan zo snel als zijn voeten en konden voor beweging rende hij richting Rainbow. Kliennie sprong nog over een boomstam en langzaam werden de bomen en het dichte blader dak minder en maakte plaats voor een open en groot grasveld waar wilden bloemen groeiden en een paar bomen stonden. Die wat schaduw boden, voor hete zomer en lente dagen of je wat beschutting gaven als het regende.
Met grote en vlugge voetstappen rende Kliennie over de velden en langzaam kwam er een zwarte bekende stip in zicht. Nermate kliennie dichterbij kwam vormde die langzaam een draak die hij zo goed en zijn beste vriendin was geworden. Samen met Aiwendill, Kliennie vroeg zich af waar Firechild en Gyfow waren gebleven of Tate. Als hij zo even na ging had hij nog niet zo geweldige veel vrienden of kenden hij nog vroeg weinig draken en mensen hier, maar met een groep achter je zo daar wel verandering in komen. Toen Kliennie bijna bij Rainbow was kwam hij met een slipje tot stil stand en keek hij haar virnedelijk aan. ‘Heey Rainbow. Ik zou me graag bij je groep willen aansluiten.’ Zei Kliennie met een vriendelijk en vastbesloten stem, niet dat het zo moeilijke keus was. Kliennie had er nou al zin in en was benieuwd naar de rest van de leden en wat voor groep het zou worden. Maar een ding was zeker met Rainbow als leider zou het een goede en sterke groep worden.


Yeah ik heb als eerst gepost :)


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 34
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: Een brul naar leden!   ma nov 15, 2010 11:12 am

( Dikke lol!)

In de verte zag rainbow iets op haar af komen rennen. Door de lengte zag ze dat het een mens was, maar al snel ontdekte Rainbow met een zachte glimlach dat het Kliennie was. Toen deze met een glip bij haar tot stilstand kwam zei Kliennie dat hij zich graag bij haar groep wilde aansluiten. Ze had ook niets anders verwacht. Want zins dat ze hem had ontmoet had Kliennie gevraagd of hij bij de groep van White had mogen komen, maar de groep was vroegtijding uit elkaar gevallen. 'Je bent welkom in de groep Kliennie!' zei Rainbow vriendelijk terug en knipoogde naar hem. Het eerste lid had ze al, nu moest de rest nog komen? Rainbow richten zich weer op haar omgeving en zag nog iets bewegen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: Re: Een brul naar leden!   wo nov 17, 2010 9:10 pm

Kliennie keek vriendelijk naar Rainbow, en met een vriendelijke stem gaf Rainbow antwoord. 'Je bent welkom in de groep Kliennie!' Kliennie knikte vriendelijk naar haar, hij had het ook niet anders verwacht. Maar hij ging zich zeker voor de 100 procent in zetten om het te laten slagen. Rainbow knipoogde naar hem en Kliennie knipoogde terug en ging in het gras zitten. 'Nou is het op de rest wachten.' Zei hij met een opgewonden stem, hij was benieuw hoeveel leden er zouden komen. Kliennie keek even naar Rainbow die de omgeving strak in de gaten heild en Kliennie volgde haar voorbeeld.
(gaaf plaatje)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Een brul naar leden!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Een brul naar leden!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Aansluiting kachel naar dubbelwandig

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De zonnige velden-
Ga naar: