PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Zwemles!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shakey

avatar

Aantal berichten : 117
Punten : 127
Join date : 30-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2,1 jaar
Temmer\draak: I don't trust any human
Partner: I've no heart to catch

BerichtOnderwerp: Zwemles!   ma nov 01, 2010 6:53 pm

Van de kleine nederzetting die net aan Dragon World had gegrensd wat nauwelijks een uitdaging waard was om te slopen gingen ze nu richting het Night Warrior gebied. Dit gebied was Rake's thuis en geboorteplaats, dat voor Shakey nu ook een thuis was en geen verboden gebied meer. Hij was nog maar bij de bossen geweest maar nu leek het hem wel leuk om de rest van het nieuwe gebied te ontdekken samen met zijn nieuwe vriend. Rustig klapperde hij met zijn vleugels en liet zich dragen door de luchtstroom die er aanwezig was en hem de juiste richting op droeg. Zijn gele ogen keken kort naar Rake die naast hem vloog. De vleugels die voornamelijk uit veer leek te bestaan waren bij Rake een stuk groter en krachtiger dan die van hem. Hun voordelen en nadelen leken elkaar prima aan te vullen. Rake die zijn krachten nog niet had uitgevonden terwijl hijzelf al volop aan het experimenteren was met zijn nu nog ontdekte krachten. Hij had vier poten en Rake maar twee. Hij had egale schubben terwijl zijn vriend schubben had als bergen waar je zo aan gespitst werd als je niet uitkeek.
Zijn ogen dwaalde af naar de grond onder hen die nu eerder een plattegrond leek. Ze vlogen bijna boven het donkere bos heen. Het meer moest dan niet moeilijk te vinden zijn. Shakey zei weinig in hun vliegreis, hij had ook niet veel nuttigs te vertellen. Zijn leven was niet extreem spannend of bijzonder. De dagelijke kost van trainen en vliegen als ontspanning waren routine, net zoals elke dag een dik vet hert naar binnen werken. Verder werden zijn dagen gevuld met slapen, nog meer trainen, Curse op bezoek krijgen of zich dood vervelen. Tot nu toe had hij weinig in het Night Warriors gebied verbleven of rond gehangen, het gaf hem nog steeds het gevoel dat hij een indringer was. Misschien kwam het door zijn vader, hij wist dat NW nooit veel ophad van andere draken, maar tegen Shadow leken ze uiterst vijandig bezig te zijn. De kans was groot dat de zwarte draak iets had gedaan wat niet door de beugel kon en waar hij nu op afgestraft werd. Hij zal het nooit weten, als Zu hem niet aan reepjes had gescheurd dan deed hij het wel. Die dag zal ook de eerste en de laatste dag zijn waarop hij zijn pleegvader zou zien want verder contact met hem leek hem overbodig.
Onder hem begon zich een grote zwarte poel te vormen die zijn aandacht trok. Shakey zetten geruisloos zijn duikvlucht in zijn ogen op de grond gericht. Een paar meter boven de grond begon hij hard te klapperen om zijn snelheid af te laten nemen en landen kalm en beheerst op de stoffige zand grond. Zijn ogen flitste naar het zwarte vloeistof voor hem en hij vroeg zich af of zijn vriend kon zwemmen. 'Kan je zwemmen?' Vroeg hij er niet omheen draaiend. Kalmpjes wachtte hij af.

[Eerst Rake]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rake

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 110
Punten : 128
Join date : 05-08-10
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: Niemand zal mij temmen.
Partner: Wie weet krijg ik er ooit een.

BerichtOnderwerp: Re: Zwemles!   ma nov 01, 2010 7:40 pm

Rake vloog naast Shakey zijn vriend die zich nou ook een N.W mocht noemen. Rustige sloeg Rake zijn vleugels op en neer en liet zich rustige dragen op de windstroming. Rake keek gretige naar zijn vriend, die zich nog niet helemaal thuis voelde hier. Misschien komt het omdat hij door Toxic gekozen was als een soort aflossing van een andere draak zijn fout. Maar hij zou zich binnen korte wel thuis voelen. Rake keek vanuit zijn blauwe ogen naar Shakey ze waren een goed team wat rake onbrak een krachten maakte hij goed met spierkracht en een goede en rotsachtige schubben die geen zwaard door lieten. En waarvoor je moest uitkijken als je niet gespitse wou worden. Shakey daarin tegen had gladde en egale schubben die sterk waren en hij had vier poten en Rake twee. En dan nog zijn krachten waar hij soms nog mee aan het experimenteren is.
Rake zuchte even hij wou ook al zijn krachten ontdekken en er mee spelen en oefenen. Rake wist al precies waar alles was in het N.W gebeid en merkte op de Shakey richting het meer ging. Maar hier was hij ook geboren en groot gebracht door de gevreesde Toxic die een liefdevolle moeder is. Rake is een trotse zoon en zou een goede toekomst tegemoet gaan, En Shakey vast ook hij was ook een geboren N.W net als hem. Rake trainde veel en een lekkere hert of beer deedt het altijd goed, en sloeg hij ook niet af. Maar zijn leven was niet echt spannend te noemen. Af en toe met Shakey omgaan, slapen trainen en eten en zijn krachten ontdekken maar dat was nog steeds zonder succes. Dalijk had hij geen krachten alleen maar brute spier kracht. Langzaam kwam het meer in zicht en Rake vroeg zich af wat ze hier gingen doen. Rake kon aan Shakey zien dat hij hier nog nooit was geweest en glimlachte even vals en ontblote zijn tanden. Je moet toch eens meer naar het N.W gebied gaan, Dacht Rake.
Rake nam een duikvlucht en valk boven de grond klapperde hij weer hard met zijn vleugels om af te remmen. en landen netjes voor het meer. Shakey lande beheerst naast hem en vroeg of hij kon zwemmen. Rake schudde zijn kop en keek even onzeker naar het meer. Kan hij wel zwemmen met deze lichaam. ‘Nee en ik denk ook niet dat ik dat kan met deze bouw.’ Zei Rake kalm, je kon wel wat onzekerheid horen in zijn stem. ‘Ga jij het me leren dan?’ Rake keek met een vage glimlach naar Shakey en wachten rustige af. Maar Rake wist het wel zeker hij was geen draak die kon zwemmen. Hij was meer gemaakt om te vliegen. Shakey zou wel kunnen zwemmen hij had er wel de bouw voor, maar Rake zeker niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shakey

avatar

Aantal berichten : 117
Punten : 127
Join date : 30-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2,1 jaar
Temmer\draak: I don't trust any human
Partner: I've no heart to catch

BerichtOnderwerp: Re: Zwemles!   do nov 04, 2010 9:08 pm

Kort keek hij naar Rake die toch wat aarzeling in zijn stem had. Kritisch liet hij zijn blik over de draak gaan. Hij zelf kon zwemmen, Shadow had het hem geleerd en vervolgens was hij zelf er beter in geworden door erin te trainen. Hij zag het als een goed extraatje die hij kon gebruiken, en een afwisseling qua eten. Vis was namelijk niet eens zo beroerd als een snack, want echt vullen deden die kleine dingen niet. Toen Shakey merkte dat zijn gedachten afdwaalden naar het vangen van een lekker visje schudde hij kort zijn kop om zich bij de zaak te houden en keek weer naar Rake. Hij had, met zijn twee poten, er inderdaad de bouw niet voor, de kans dat hij zou verzuipen was groot. Dat hij, Shakey, zelf dan vermoord werd omdat hij de zoon van Toxic had laten verdrinken was nog groter en vrijwel zeker. Zelf vond hij er niks aan om Rake aan de kant te zien niksen. 'Misschien kun je drijven op je veervleugels.' Zei hij wat afwegend. De vleugels van vogels, vooral eenden, waren soms ingevet met een speciaal soort vet waardoor ze niet nat werden als ze gingen zwemmen en toch gewoon konden vliegen, maar ook zwemmen en blijven drijven. Het punt was dat Rake nogal, zwaargebouwd was, met zijn bergachtige schubben. Of zijn vleugels dat konden houden was nog maar de vraag. Zijn hersens brekend over een oplossing stapt hij zelf het water in. Met zijn achterpoten bleef hij staan in het klotsende water en keek naar Rake. 'Ik denk dat ik je wel kan leren zwemmen, primitief dan.' Hij glimlachte flauwtjes die al snel weer vertrok naar een serieuze streep. 'Je vleugels kunnen misschien van nut zijn om je evenwicht te bewaren. Wat ik doe met mijn voorpoten. Je achterpoten kunnen zich dan afzetten om vooruit te komen zonder dat je meteen in deze zwarte poel verzuipt.' Hij grinnikte en keek toen weer serieus. 'Zwemmen is wel handig want je hebt daarmee een voordeel bij gevechten vlakbij water en je hebt wat afwisseling in je voedsel. Veel eiwit enzo.' Zei hij nonchalant. Zijn achterpoten zette zich af van de modderige ondergrond en schoot achteruit. 'Kom maar in het water, verdrinken doe je voorlopig niet want de grond heb ik nog onder mijn voeten.' Hij grijnsde wat cynisch en keek afwachtend naar Rake. Zou hij het durven..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rake

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 110
Punten : 128
Join date : 05-08-10
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: Niemand zal mij temmen.
Partner: Wie weet krijg ik er ooit een.

BerichtOnderwerp: Re: Zwemles!   do nov 04, 2010 9:44 pm

Shakey keek kort en kritisch naar hem, wat rake niet fijn vond maar hij liet het begaan. Hij wou op zich wel zwemmen zolang hij niet verzoop van hij alles best. Rake keek even naar het meer en dacht toen wat er zou gebeuren als hij wel verzoop. Dat zou voor Shakey slecht aflopen dan een jong van de leider van je groep laten verzopen. Rake schudde zijn kop en keek toen weer naar Shakey die ook uit zijn gedacht leek te ontwaken. Rake zou het saai vinden als hij hier aan de kant bleef staan en toe zou kijken hoe Shakey lekker in het water zwem. Rake keek nog met twijfelde gedacht naar Shakey en het meer, als hij verzoop dat zou Shakey zeker vermoord worden. 'Misschien kun je drijven op je veervleugels.' Zei Shakey wat afwegend, Rake bekeek even zijn vleugels hij had hier en daar wat veren maar of dat genoeg was en zou hij niet te zwaar zijn om daarop te blijven drijven. Shakey wist dat hij wel zwaargebouwd was door zijn schubben en dat wist Rake zelf ook. Shakey stapte zelf al in het ondiep water en Rake hoorde zijn woorden. 'Ik denk dat ik je wel kan leren zwemmen, primitief dan.' Er kwam een flauw glimlach op zijn gezicht maar die werd al gauw weer een serieueze streep. Rake liet een geërgerde grom horen. Hij vond dit nou al drie keer niks en keek met een twijfelde blik naar Shakey die rustige in het water stond. 'Je vleugels kunnen misschien van nut zijn om je evenwicht te bewaren. Wat ik doe met mijn voorpoten. Je achterpoten kunnen zich dan afzetten om vooruit te komen zonder dat je meteen in deze zwarte poel verzuipt.' Grinnikte Shakey en keek toen weer serieus, en ging verder. Shakey grijnsde wat cynisch en had een afwachtende blik op zijn gezicht. En dit moet me gerust stellen, dacht Rake geïrriteerd. Met twijfelde passen en een twijfelden blik zette hij zijn eerste stap in het water en hield stiekem Shakey in de gaten met zijn ooghoeken. Die vooruit schoot in het water, Rake bleef in het ondiep staan en keek maar naar het water omzcih heen. Rake voelde zich nou al niet prettige en hij stond nog met twee poten in het ondiep. Afwachten keek Rake maar wat naar Shakey, Rake had duidelijk een blik van dit vind ik niet leuk. Maar Shakey had hem toch duidelijk weten over te halen om in het water te gaan staan. Maar daar zou het ook wel bij blijven, Rake was echt niet van plan om te gaan zwemmen of zich verder nat te maken. Waarom zou je op vis gaan jagen als je in het bos veel beter prooien kon pakken en vangen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shakey

avatar

Aantal berichten : 117
Punten : 127
Join date : 30-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2,1 jaar
Temmer\draak: I don't trust any human
Partner: I've no heart to catch

BerichtOnderwerp: Re: Zwemles!   do nov 25, 2010 8:54 pm

De jonge zwarte draak moest moeite doen om zijn lach in te houden. Hij vond de blik van Rake dan ook te mooi om waard te zijn. Binnensmonds zachtjes grinnikend liep hij een stukje verder de poel in. Het voelde erg lekker aan, de zon was misschien niet te zien in dit deel van DW maar je kon zijn heten stralen wel voelen. Doordat de draak volledig zwart was had hij soms het gevoel dat hij in brand stond, zo erg trok de hitte zijn lijf binnen. Het was natuurlijk heerlijk in de winter om het zo warm te hebben dat het ijs onder zijn poten smolt, maar in de zomer was het een killing. Hij was blij dat Shadow hem had leren zwemmen voordat er een echte zomer was gekomen. Bij de gedachten aan zijn pleegvader grimaste hij en stopte met lopen. Zonder enige waarschuwing vloog hij op en nam een flinke duik in het water. Als een bom hoorde je een harde plons en het water spatte flink uiteen. Het water begon te golven en al snel was de kant van het meer modder geworden in plaats van een beetje zand. Shakey die zijn ogen gebruikte als een soort licht in het donkere water begon naar vissen te happen. Hij zag grote en kleine exemplaren zwemmen die niet wisten hoe snel ze moesten wegschieten toen ze twee gele hongerige ogen hun kant op zag drijven. In gedachten grinnikte hij maar hij hield zijn lippen stijf op elkaar. Hij zag er geen lol in om water in te slikken. Wie weet wat voor gevolgen dat had voor zijn vuur.
Wat voor hem uren leek maar in werkelijkheid maar een paar minuten zwom hij door het meer. Hij vermeende zelfs een waterslang te zien hebben zwemmen al kon hij dat niet met zekerheid zeggen. Een laag gerommel steeg op en de jonge draak nam een treedje hoger in zijn snelheid. Een hongerige draak kon gevaarlijk zijn..
Met twee vette vissen in zijn bek kwam hij weer omhoog. Het water dat omhoog was gespat droop nu als een paar stralen van zijn lijf af. Grijnzend liep hij richting Rake en gaf hem een van de vissen. 'Tast toe, een kleine snack.' Zei hij grijnzend en slikte de zijne in een keer door.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rake

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 110
Punten : 128
Join date : 05-08-10
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: Niemand zal mij temmen.
Partner: Wie weet krijg ik er ooit een.

BerichtOnderwerp: Re: Zwemles!   vr nov 26, 2010 9:41 pm

Rake stond maar wat in het ondiep water naar Shakey te kijken. Hij vond het maar niks, Shakey had er duidelijk plezier in en kon met moeite een lach onderdrukken. Rake deedt net alsof hij het niet merkte en liep maar wat door het ondiepe water. Shakey vloog ineens op en benieuwd naar wat hij ging doen keek Rake naar zijn vriend. Die een bommetje maakte in het water, er waren een paar ogen golven. Rake keek met wat pret oogjes naar Shakey die nou onder water zwemde. Rake wou nou wel wat ging met een zucht in het water liggen. En vroeg zich af hoelang Shakey onder water kon zwemmen. Hij volgde het lichaam van Shakey, die vissen probeerde te pakken. De verveling nam weer toe en Rake zwaaide maar wat met zij staart in het water. En maakte behoorlijke golven er mee, ook al zat hij in het ondiepe. Rake keek weer op toen hij gespetter en voetstappen van een draak hoorde die in het water liep. Shakey had twee vissen in zijn bek en met en grijs kwam hij naar Rake toe. Het water druppelde langs zijn lichaam., rustige ging Rake weer staan. Rake grinnikte en nam de vis aan. Met een hap had Rake de vis op, de smaak was ook niet echt geweldige maar ook niet verkeerd. Het kon er mee door, vond Rake. ‘Niet echt vullend voor een draak, he.’ Zei rake wat plagend en droogjes. Rake gaf daarna een flinke duw en ging boven op Shakey staan. Met een uitdagende blik keek hij naar zijn vriend, benieuwd wat hij ging doen. Rake kon dan wel niet zwemmen maar steunen kan hij wel. Rake zette wat meer gewicht in om Shakey op zijn plaats te houden, met een grote grijns op zijn gezicht keek hij naar hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shakey

avatar

Aantal berichten : 117
Punten : 127
Join date : 30-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2,1 jaar
Temmer\draak: I don't trust any human
Partner: I've no heart to catch

BerichtOnderwerp: Re: Zwemles!   vr nov 26, 2010 11:57 pm

Grijnzend keek hij toe hoe Raken zijn snack opat. Een vis zou voor een mes nog redelijk te doen zijn, na twee vissen zaten ze vol. Voor draken was dat anders, zelfs voor jongen had je nog het halve meet moeten leegvissen om hen te verzadigen. Laat staan voor een volwassen draak die al een lange tijd niet had kunnen jagen. Zelf was de zwarte draak ook meer van het echte werk. Het jagen en opeten van stukken vlees die nog vers doorlopen was door het bloed dat er uitsijpelde wanneer je het vast pakten. De gedachten eraan zou hem doen watertanden als hij een paar uur eerder geen mensenvlees in zijn maag had zitten, hun kleren en goed dat ze bij zich hadden niet meegerekend. De vissen waren glibberig en waren nooit zo vol van het bloed, wel van hun ruggengraat. Ach als een snelle hap kon het geen kwaad, het was leuk als presentje wanneer je aan het zwemmen was. In gedachten verzonken voelde hij een stevige beuk en viel zonder pardon in het ondiepe water. Zijn zwarte stekels op zijn rug boorde door de modder heen. Licht grijnsde hij naar Rake. Was hij even blij dat Rake en jonger was en dat zijn bek niet groot genoeg was om kannibalistisch te zijn. Kort kuchte hij en overwoog kort om de ruggengraat en botjes van de vis in Rake's gezicht uit te braken. De gedachte alleen al deed hem slinks grijnzen maar hij vond dat nogal onrespectvol. In de plaats daarvan keek hij met een brede harteloze grijns naar zijn vriend. "Achossie, is meneertje weer hersteld van zijn vorige nederlaag. Wil de kleine jongen een revanche." Vroeg hij met een meerzoete lieve stem. Scherp grinnikte hij en duwde toen met zijn voor en achterpoten zijn gevederde vriend in het diepe. Niet zo diep dat hij kon verdrinken, hij keek wel uit, maar wel dat de jonge draak op zijn tenen, als hij die had, moest gaan staan om niet kopje onder te gaan. Droog en kalm, alsof er niks gebeurd was, liep hij het water uit en ging op de kant zitten. Wachtend tot Rake doornat terug zou komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Zwemles!   zo nov 28, 2010 11:33 am

Het gevoel van droogte kwam als een irritatie tot hem door toen Race wakker werdt en hij likte over zijn te droge schubben. Race hielt van water en zijn ogen gleden door zijn grot in de NW grot. Langzaam stond hij op en zijn lange lichaam ontkrulde zich, waarna hij de grot uit slenterde. Het was op het moment rustig en hij hoorde dat sommige een regelmatige adem haalde doordat ze hoogwaarschijnlijk sliepen? Eenmaal buiten steeg de long op en vloog naar het duistere meer. Zijn blik gleed ondertussen over het gebied van de NW. Een hert sprong over de velden tussen de bomen in. Zijn maag knorde en hij dook naar beneden en viel boven het rennede dier en wikkelde zich om het beest heen. Hij rolde even door en kwam zo bij het duistere meer terecht. Het hert gilde het uit van paniek en Race brulde luid naar het dier. Puur voor zijn eigen vermaak en beet het dier in zijn keel waardoor het het hert doden. Toen hij het karkas los liet keek hij even op toen hij een paar stemmen hoorde. Zijn blik ging naar het meer en hij zag Shakey rustig aan de kant van het meer. "Hm wat is hij aan het doen?" dacht Race en hij draaide zich zo om dat hij Shakey goed in het zicht had en begon te eten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rake

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 110
Punten : 128
Join date : 05-08-10
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: Niemand zal mij temmen.
Partner: Wie weet krijg ik er ooit een.

BerichtOnderwerp: Re: Zwemles!   wo dec 15, 2010 3:14 pm

"Achossie, is meneertje weer hersteld van zijn vorige nederlaag. Wil de kleine jongen een revanche." Vroeg Shakey met een meerzoete stem die totaal niet bij hem paste, Rake grijnsde breed naar hem en knikte. Daar kwam het wel op neer, maar nou zou ij zich niet zo snel gewonnen geven. Shakey duwde hem vol op waardoor Rake in het diepe gedeelde kwam. Rake voelde de voor en achterpoten van Shakey hem met een overweldigen kracht zo het diepe gedeelde in duwen. Rake ging meteen kopje onderen en zijn stekels die zijn lichaam bedekte boorde door de modder. Rake spartelde wild om zich heen en probeerde met zijn kop boven te het water uit te komen. Wat na enige moeite lukte, meteen hapte hij even naar adem en ging meteen weer kopje onder. Door al die slibberige modder was het redelijk moeilijk om te gaan staan. Rake probeerde met zijn poten de grond te vinden wat een tijdje duurde. Voordat hij echt een goede houvast had in de modder van het meer. Hij was net groot genoeg dat hij met zijn kop net boven water kwam. Met een geschrokken en benauwde blik keek Rake even rond. En zag Shakey aan de kant van het water zitten alsof er niks aan de hand was. Snel probeerde rake naar het ondiepe te lopen wat nogal onhandige en klungelen ging. Rake haalde opgelucht adem toen de rest van zijn leef en lichaam hoog boven het water torenden. Met een valse blik keek Rake even naar Shakey en rende op hem af en gaf hem met zijn kop een flinke duw in zijn zij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Zwemles!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Zwemles!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Night Warriors territory :: Het duistere meer-
Ga naar: