PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Looking around.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   za okt 16, 2010 12:58 am

De nacht begon Rustig en een grote lange zonder vleugels lag rustig over zijn oude wonden te likken die bijna geheelt waren. Spierpijn had hij nog wel, maar daar maakte hij zich geen zorgen over. De krekels tjirpte weer heerlijk en de lente had zich weer in geluid. Race was vaker buiten het Nw gebied dan daar binnen, maar hij verbleef vaak net over de grens en kon deze zo goed in de gaten houden, maar nu was hij opzoek gegaan naar de blauwe sneeuwklokjes die een helende werking hadden op wonden. Race lag net even rustig op gekruld om de kruiden hun werk te laten doen toen een luide brul zijn ierritatie wekten. Geergerd gromde Race brutaal en zijn ogen flitsten even naar de waterval waar een witte verschijning boven aan stond. De geur van het NW gebied was flauwtjes,maar deze had zich in het gebied weten te manufreren en was door een van hun groep verjaagd geweest. Een valse grijns speelde op zijn lippen toen hij zag dat de draak hier heen kwam. Even gleed deze door de lucht en landen daarna en ging op een plek liggen die net aan de andere kant lag. De maan was dan wel niet vol maar deze scheen toch fel genoeg om alles goed te kunnen verlichten. 'Wie is daar?' bulderde de stem van Race over de openplek en Race kwam langzaam overeind en liep het maanlicht in. De uitdrukking op zijn gezicht was vals en wreed. Race had wel zin in een roddeltje vechten. Deze draak was jong en een gemakkelijke prooi voor hem. Race ulde zijn longen en brulde oorverdoven met een boodschap naar elke draak in heel DW. Hopelijk kwamen Toxic of Zu hem helpen met zich vermaken met een slachtoffer. Niemand kwam ongeschonden uit het NW gebied ookal was deze verder weg van de grens. Race was net een jachthond en joeg op de indringers die het lef hadden hun gezicht zonder reden in het gebied van de NW te laten zien?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   za okt 16, 2010 12:19 pm

Een eerste brul klonk door de nachtelijke hemel. Ze hief haar kop, haar zwarte gedaante was moeilijk te zien in het donkere gebied waarin ze leefde. Ze was misschien wel de grootste nachtmerrie voor iedere draak die niet bij haar hoorde. Niet alleen was zij de leider van de onverschrokken Night Warriors ze was ook nog eens een van de machtigste draken van DW. Ondanks dat ze dit zelf heel goed wist liet ze de macht niet haar kop in steigen. Ze was sluw, niet erg groot en vooral erg snel en giftig. Die snelheid kwam nu goed van pas: Met een grote vaart schoot ze tussen de zwarte stammen door. Ze had niet alleen de eerste brul maar ook de tweede gehoord. En de tweede kwam haar heel bekend voor: Race. Hij hoorde bij de Night Warriors en stond onder haar gezag. Als hij brulde wist ze dat er iets stond te gebeuren. Het verbaasde haar licht dat het ditkeer buiten het gebied was maar ze was altijd in voor een partijtje knokken. Oppeens waren er overal van die vreselijke bomen met bladeren eraan, bloemen en andere planten waren ook aanwezig. De sfeer was hier heel anders dat in hara eigen gebied. Juist die verandering maakte dat er in dit deel van DW voedsel te vinden en in het in schaduwen gehulde Night Warriors gebied niet. Ze hoorde het geruis van watervallen en liep een stukje om om weer eens een geweldige opkomst te maken. Ze had alweer een leuk iedee.
Daar stond ze: bovenop de waterval. Ze keek naar beneden met haar gifgroene ogen en zag zowel Race als de jonge witte draak. Ze siste en brulde als antwoord op Race en om iedereen te laten weten dat ze er was. Ze grijnsde breed "Een speeltje gevonden Race?" vroeg ze met een stem vol venijn. Ze spreidde haar vleuges en dook naar beneden. Ze strekte haar achterpoten en greep de kop van de jonge witte draak vast zoals een uil een muis vastgreep. Ze liet beina meteen weer los maar haar scherpe nagels konden de witte draak nog wel eens vergiftigd hebben. Slechts één druppel gif in de bloedbaan van de tegenstander was genoeg voor een vergftigend effect. Ze landde naast Race en grijnsde opnieuw breed. Haar witte tanden blikkerden in het schaarse licht van de maan. "Wat is de reden voor het beginnen van een aanval op een draak buiten ons gebied?" ze sprak nooit over 'mijn' gebied. Ze was een leider en niet stom. Night Warriors kregen respect van haar al had de een meer dan de ander binnen de groep. Ze bleven normaal tegen elkaar. Slecht zijn betekende niet dat je alles en iedereen haatte, je was gewoon tegen goed en vooral gek op de duisternis. Dit was niet genoeg om bij de Night Warriors te komen, daarvoor was meer nodig maar het zou een begin kunnen zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   za okt 16, 2010 2:38 pm

Kliennie lag een paar meter ander een paar bomen te slapen toen hij wakker schrok van een paar harde mar duidelijk hoorbare stemmen en brullen. Het kwam van de waterval vandaag. Nieuwsgierige stond hij op en ging er op af. voor de zekerheid pakte hij wat pijlen en zijn boog mee. Die hij laatste nog zelf had gemaakt. Het was nog laat inde nacht, Kliennie gaapte een paar keer luid en wreef de slaap uit zijn ogen. Langzaam zag hij twee gedaantes van draken een herkende hij er maar die witte niet. Nieuwsgierige keek kliennie naar de twee draken en vroeg zich af wat er aan de hand was. Het zag er niet uit als een vriendelijk praatje en zou gevoel zei dat hij ook niet zo worden. Hij pakte met zijn hand de kristal van Rainbow die gaven hem tijdelijk speciaal krachten, Niet dat hij in een draak verander of vuur kon spugen, maar kliene krachten die hem tijdelijk beter zicht of gaven of tijdelijk even onzichtbaar. Maar sinds hij de temmer van Rainbow was geworden was Rainbow sterker en machtiger geworden en kon hij via de kristal met haar praten en tijdelijk krachten gebruiken. In zijn gedachte riep hij naar Rainbow die moet wel ergens in de buurt zijn. 'Rainbow,Rainbow. 'Kom naar de water vallen er zijn problemen denk ik.' Toen hij los liet gloeiden zijn ogen een beetje geel en kon Kliennie tijdelijk goed in het donkere zien en warmte bronnen waarnemen. Dat zij hij wel nodige hebben als het fout ging of ze het op mens hadden voorzien.
Al snel werd zijn vermoeiden bevestigend en hoorde hij een oorverdovende brul van Toxic. Al snel was ze er en stond boven op de waterval. Daar was ze dan de Toxic, de leider van de NW. KLiennie keek wat gespannen toe naar wat er gebeurde Ze grijnsde breed en zei met een grijns. "Een speeltje gevonden Race?" Draarna dook ze op de witte draak af en greep haar bij der kop. Kliennie wist wel wat er aan zat te komen. Toxic had haar vast zoals een uil een prooi ving, meteen liet ze los en ging naast Race staan en grijnsde breed Ze ontblote haar tanden die spierwitte waren en glinsterde in het maanlicht. ‘Rainbow problemen bij de watervallen. Zij je me pijlenhouder met pijlen mee kunnen nemen.’ Dacht kliennie, Hij zat nog steeds achter een rots verscholen tussen de bosjes. Wat is de reden voor het beginnen van een aanval op een draak buiten ons gebied?" Vroeg Toxic, Kliennie vond dat hij wel genoeg had gezien en sloop een stukje terug. Daarna klom hij zo snel en zo stil mogelijk in een boom en zei met een duidelijke stem. ‘Geen idee, maar gaan ergens anders naar toe jullie maakte me wakker.’ Kliennie pakte twee pijlen en spande zijn boog. Hij kon de drie draken goed zien. En daar de takken en bladeren konden ze hem bijna niet zien. maar als hij een pijl afschoot wisten ze waar hij zat, hopelijk kwam Rainbow er snel aan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   za okt 16, 2010 4:59 pm

RAce grijns werdt breder toen hij Toxic hoorde brullen en de vragen hoorde stellen. 'Deze heeft ons gebied eerder binnen gedrongen en ik ben me gaan specialeseren op indringers die zonder jouw toestemming het weer hebben verlaten!'zei Race en zag hoe de plekken waar de nagels van Toxic de draak hadden geraakt wat groenig werden. 'En jij kleine bent zo geval!'snauwde Race naar de witte draak. Net toen hij de draak wilde aanvallen hoorde hij het piepstemmetje van het mens dat hij eerder was tegen gekomen in het NW gebied. 'Wel wel, komt er ook nog een mens bij?' sneerde Race en liet nevel tussen de bomen komen en benam het zicht voor iedereen, behalve voor hem zelf en voor wie hij wilde dat die zag. Dus Toxic kon ook prima door de nevel zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   za okt 16, 2010 9:30 pm

De plotselinge aanval wekte zijn aandacht weer op de witte draak en Race gromde boos toen de draak zich weer van hem afdraaide. Het zure bloed van Race zat nu op haar klauwen en dat kon Toxic misschien ontwijken als hij niks zou onder nemen? Race schoot pijl snel op de witte draak af en door zijn lange lengte kon hij elke draak gemakkelijk omwikkelen. Race krulde zich rond het lichaam van de witte draak en begon het leven uit haar te knijpen. Zijn grijns kwam weer terug toen hij zag dat het gif van Toxic effect kreeg. Zijn muil sloot Race rond de hals net achter de kop van het draakje en ze vielen allebij tegen de grond. 'Moeilijk he twee draken tegelijk bevechten?' vroeg Race met een stem die over liep van sarcasme. Toxic had nog geen beweging geaakt maar zou snel weer iets zeggen of doen? Het zure bloed stroomde langzaam over de schubben van de witte draak en drongen tussen de groeven door.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 34
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   za okt 16, 2010 9:59 pm

Ergens vlakbij de watervallen lag Rainbow rustig te genieten van de nacht die de maan helder aan de hemel had staan met de sterren rond haar heen. Opeens begonnen de kristallen rond haar hals op te gloeien en ze hoorde de stem van Kliennie door haar hoofd en ze wist meteen wat er aan de hand was. Rainbow liet zich van de rotsen glijden en spreiden haar vleugels. Ze wist waar Kliennie zich had neer gelegd en daar vloog Rainbow laag over de grond en gritste de pijlenhouder met de pijlen van de grond en daarna richting de plek waar de leventekens van Kliennie het sterkste was en daar landen ze naar hem. Rainbow brulde luid en machtig de kristallen gloeide sterk op en ze keek Boos naar Toxic en de voor haar nog vreemde draak die zich rond de witte draak hand gewikkelt. opeens groeide overal rond die drie draken grote kristallen en een daar van schoof tussen Toxic en de twee vreemde draken in. Een dikke koepel van dik kristal sloot Toxic af van de rest en was bijna onbreekbaar. Deze kooi zou alleen breken als Rainbow gevaarlijk getroffen zou worden. Rainbow sprong op de twee vechten de draken af en beet de lange groene draak net achter zijn kop en haar kaken sloten zich zwaar en haar tanden zonken diep weg in het vlees van de draak, maar het zure bloed van deze draak maakte haar misselijk en Rainbow moest los laten. Het bloed uit spuwend met een grote steek vlam van regenboog vuur richten ze die op de groene draak. "Kliennie kom helpen ik kan dit niet alleen?!" vroeg Rainbow via haar gedachten aan Kliennie en bleef het vuur op de draak afvuren tot hij de witte draak los zou laten?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   do okt 21, 2010 6:51 pm

Toen de groene draak zijn stem hoorde liet een nevel tussen de bomen komen. Het was niet giftige dus het moest waarschijnliijk zijn zicht minderer maken. Helaaas had het weining effcet door de kracht van Rainbows kristaal. Kliennie grijnsde en zei duidelijk en met een kalme stem. ‘Die nevel van je heeft geen effect op me dankzij me kristaal kan ik net zo goed zien als een draak.’ Kliennie bleef rustige zitten en zag hoe de witte draak omhoog werd gesleurd. En krijste het uit van de pijn haar vleugels gaven licht in het donker toen ze die uitspreiden. en zich uit de greep van Toxic wist te bevrijden ze vloog snel wat omhoog. Daarna Liet de witte draak zich op toxic vallen en beet in haar nek. Je zag duidelijk dat het gif van toxic haar werk deed en de draak steeds zwakker werd. De groende draak bemoeide zich snel weer met het gevecht en kliennie hoorde hem duidelijk roepen. 'Moeilijk he twee draken tegelijk bevechten?' En storte met de witte draak naar beneden, het was een hevige gevecht tussen de drie draken en Kliennie moest snel helpen maar tegen twee night warriors waarvan een de leider was is gekke werk. Hij had de hulp van Rainbow zeker nodige, Die gelukkige snel antwoord gaf er kwam een grijns op zijn gezicht. Al snel zag hij zijn draak waarvan hij veel bewondering en respect had. Rainbow brulde luid om haar aanwezigeheid duidelijk te maken en lande naast hem. Kliennie knikte vriendelijk en bemoedigden naar haar. En pakt de pijlenhoduer aan. Er sloten zich grote kristallen over Toxic heen die haar gevangen hielden. Rainbow stoormde of de andere twee draken af en beet de groende draak achter in zijn nek. Maar Rainbow liet al snel los en spuugde en groote vuur van regenboog uit. "Kliennie kom helpen ik kan dit niet alleen?!"hoorde hij Rainbow vragen in zijn gedachten, Kliennie sprong uit de boom en lande lenig op zijn voeten en pakte drie pijlen en schoot die op de groene draak af richting de hals. ‘IK zal je altijd helpen.’ Hij spannende snel nog een pijl en richte weer op de groene draak. En liet weer los met een sierlijke boog vloog hij richting zijn doelwit. ‘Die groene draak moet nou wel los laten en iets ander verzinnen hij kan moeilijke dit volhouden, toch rainbow.’ Vroeg kliennie aan Rainbow en dacht Kliennie. ‘En hoelang blijft die kooi om toxic heen.’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   do okt 21, 2010 10:59 pm

Toxic hoorde de witte draak aankomen en zette voor deze haar kon grijpen en stap opzij zodat de aanval miste. Ze siste kwaad, het antwoord van Race moest maar even wachten. Toen ze weer in de aanval over wou gaan verschenen er kristallen. Ze rolde met haar ogen. Wisten ze dan werkelijk helemaal niets?! Ze haalde diep adem en spuuwde haar zuur tegen een bepaalde plek op de wand die haar het dunst leek. Het kristal siste en werd dunner. Ze herhaalde het proces twee keer voor ze er met een gespierde achterpoot tegenaan trapte. Het kristal verspilterde. Toxic was niet zo groot en dat werkte nu in haar voordeel: Ze paste met gemak door het gat. Ze zag een beweging in haar ooghoek en merkte dat het Kliennie was, hij spande zijn boog en richtte een pijl op Race. Dat maakte dat ze boos brulde. Onmiddelijk zette ze zich af tegen de rand. Ze zag de pijl al op Race afgaan. Met een slag van haar vleugels was ze dichtbij genoeg. Ze opende haar kaken en greep de pijl uit de lucht. Toen ze landde beet ze haar tanden op elkaar waardoor de pijl versplinerde en in drie stukken op de grond viel. Bijna meteen ging ze over in de aanval zoals geplant. Ze was alweer in de lucht en richtte zich op de zwarte draak met regenboogveren. Zij viel tenslotte Race aan. Ze zette zowel haar voor als achterpoten tegen de flank van de draak die misschien iets kleiner was dan zij. Ze plantte haar nagels in de met schubben bedekte huid. Ze liet zich met haar volle gewicht vallen zodat ze de zwarte regenboogdraak meetrok. Ze zette haar tanden in het voorhoofd dat redelijk klein was in vergelijking met de rest van het donkere lichaam van de regenboogdraak. Speeltijd was over!

(Heey witte:
1. Toxic is een vrouwtje
2. je mag niet bepalen wat Toxic doet omdat jij Toxic niet bent
Lees de regels dude!)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 34
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   do okt 21, 2010 11:19 pm

Kliennie kwam haar helpen en riep dat hij haar altijd zou helpen, maar Toxic kon zich door het kristal heen werken met het zuur van haar. Rainbow stopte met vuur spuwen en zag Toxic te laat aankomen waardoor ze samen over de grond rolde. Waardoor Rainbow voelde dat een van haar kristallen tussen de schubben van Toxic in boorde Het bloed stroomde al snel over de kristallen en Rainbow brulde van de pijn. Het gevoel dat nu vrij kwam was niet alleen haar pijn, maar ook die van een ander. De kristallen begonnen scherp te gloeien waardoor zelfs Rainbow haar ogen moest sluiten. Ze was niet groter dat toxic zelf, maar de tanden van de grijze draak boorde zich in haar huid. Door de emotie die door Rainbow heen spoelde veranderde het weer en begon het plots zwaar te stormen, de wind werdt snijdend zelfs voor draken, wanneer ze over de toendra te lang reisden. Rainbow sloeg haar staart rond de hals van Toxic en rukte haar van zich af. door de nagels van Toxic die altijd gif bevatten tenzij zelfs geen gif af wilde geven ging al een waterstroom door haar aderen. Ze moets dit snel afhandelen, anders waren die twee in een voordeel. Rainbow stond op en verschillende scherpe kristallen schoten de grond uit die tot ver in de lucht reikten. Kliennie en die andere draak die duidelijk door het gif van Toxic aangetast was moesten snel weg van hier! "Kliennie kijk of je die draak kan bevrijden. richt op de schoft van de draak daar verlam je de meeste voor een tijdje mee!" beval Rainbow en richten zich op Toxic. De kristallen gloeide opnieuw en de wind speelde Toxic parte wanneer ze het luchtruim zou kiezen, want dan richten de wind zich zo dat de vleugels steeds in tegen stelling zouden worden geblazen, daarom bleef ze zelf aan de grond. Rainbow begon nu zelf ook te gloeien en iedereen die in haar buurt zou komen van zo'n 10 meter zou vergaan van de vreselijke pijnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   do okt 21, 2010 11:27 pm

De aanval van een nieuwe draak kwam erg onverwacht, maar hij grijnsde toen ze zich snel weer los liet. 'Jammer! Zuurbloed schatje!' grijnsde Race en voelde meteen daarna een pijl in zijn hals doordringen, maar een volgende pijl werdt door Toxic gevangen en stuk gebeten. Race had gezien dat ze even gevangen had gezeten en Race liet zijn kaken los van de witte draak, maar hij bleef haar vast houden in de wurmgreep en richten zich tot het mens. Race's ogen begonnen hel blauw te worden en een waterzuil vormde zich rond het mens en kwam steeds dichter om hem heen tot dat hij uiteindelijk volledig in de waterzuil zou staan en waarschijnlijk zou verdrinken. Race grijsde breed en liet Toxic aan die zwarte gekleurde draak over. Race draaide zich iets of wat naar het mens en keek vermakelijk toe hoe zijn aanval te werk ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   do okt 21, 2010 11:43 pm

Ze voelde een kristal door haar schubben snijden en bloed vloeide. Bitter verbeet ze de pijn. Pas toen Raibow haar van zich af trok nam Toxic wat afstand. Dat was maar net op tijd want op de plaats waar ze zojuist gestaan had schoot een kristal uit de grond. Ze ontweek op tijd een tweede kristal terwijl er een stevige bries opstak die later veranderde in een heuze storm. Toxic snoof: hier had ze geen zin in. Het voordeel van de storm was dat draken er niet in konden vliegen en de meeste aanvallen niet mogelijk waren. Toxic was snel uit de voeten als het ging om lopen. Ze had de bouw van een velociraptor, een snelle gevederde dinosauriër gebouwd om te doden en te jagen. Toxic had als bijding haar gif en vleugels waardor ze gevaarlijker was dan een velociraptor. Ondertussen begon de regenboogdraak te gloeien. Ze besloot uit de buurt te blijven omdat ze niet wist wat het effect was van dit licht. Toxic had de score bijgehouden en ze stonden voor door haar laatste actie. Ze hoorde wat de regenboogdraak tegen de temmer riep. Hier ging ze een stokje voor steken. "Dat zou ik maar niet doen, Kliennie!" ze leek de naam uit te spugen en grijnsde breed na haar woorden. Ze gebruikte haar sterke achterpoten en de wind om snel bij Kliennie te komen. Ze zette zich af en klauwde haar nagels in de stam van de boom waar deze 'Kliennie' in zat. Met haar staart probeerde ze hem uit de boom te slaan. Ze kreeg niet veel tijd want ze werd uit de boom geblazen door de krachtige wind. Ze landde netjes door het gebruik van zowel vleugels als haar sterke achterpoten. Bij het vele bewegen voelde ze de wond goed maar ze verbeet de pijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   vr okt 22, 2010 12:01 am

Toxic was al vrij snel los ze had met haar zuur een gat in de kristallen gemaakt. En brulde woedende een van zijn pijlen trof de groene draak maar de ander werden door toxic opgevangen die ze door midden beet. Er ging een ergens door Kliennie heen, Toxic zette onmiddellijk de aanval in op Rainbow. Kliennie schreeuwde woeden. ‘Blijf van haar af.’ Samen rolde over de grond, Kliennie hoorde Rainbow schreeuwen van de pijn. Kliennie schoot twee keer 2 pijlen tegelijk af. Richting de hals en de kop van Toxic. He begon eens zwaar te stormen en de wind blies hem bijna omver. Kliennie zag in zijn ooghoeken dat rainbow haar staart om de hals van Toxic sloeg. En rukte Toxic van haar lichaam af. En er schoten grote wanden van kristal uit de grond. Kliennie moest een paar keer snel opzij springen anders werd hij omhoog gelanceerd. en sprong zo naar een ander boom. "Kliennie kijk of je die draak kan bevrijden. richt op de schoft van de draak daar verlam je de meeste voor een tijdje mee!" Beval Rainbow, hem. Kliennie knikte en wou net zijn boog spannen, het begon nog harder te stormen en waaien. Met moeite kon hij nog in zijn boom bleven zitten.
Kliennie had geen oog meer voor Rainbow en Toxic wat er begon opeens water omzich heen te vormen. Kliennie keek naar de groene draak en zag dat zijn ogen blauwe aan het worden waren. Langzaam kwam het water steeds hoger en dichter om hem heen. Kliennie haalde diep adem voordat hij hellemaal omringd werd door het water. Kliennie wou er weer uit stappen maar er leek een soor van onzichtbare muur te zijn. Wanhopige schopte en sloeg hij er tegen om te kijken of hij er uit kon breken. Kliennie zag de grijns van de groene draak, toen bedacht kliennie zich iets. Misschien dat zijn kristal hem kon bevrijden. Kliennie hield zijn kristal tegen de onzichtbare wand aan en het water spatte uiteen en kliennie lande weer op de tak en greep het meteen vast anders werd hij er uit geblazen. Zonder te aarzelende pakte hij twee pijlen en schoot die richting de lelijke kop van de groende draak. Die hopelijk verrast was door deze ontwikkeling. Kliennie rende naar een beter plek en schoot nog snel drie pijlen naar hem en nog drie naar Toxic. Die druk met Rainbow in gevecht was en had niet doorzou hebben. Ineens hoorde hij zijn naam vallen en keek fel naar Toxic die naar zijn schuilplaats kwam snel sprong hij er uit en rende weg van de boom. Hij dook op de grond toen Toxic boven hem zuisde en keek met een grijns hoe ze van de boom veil. Snel spannde hij zijn boog en schoot nog wat pijlen haar kant op en rende toen haastige naar Rainbow toe. 'Gaat het Rainbow.' Riep hij en keek wat bezorgd naar haar.

(Niet te snel Razz meiden of jongens)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 34
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   vr okt 22, 2010 12:43 am

Rainbow had alles goed mee gekregen en bleef uit Kliennie's buurt, omdat ze hem geen pijn wilde doen. 'Met mij gaat het wel zorg jij maar dat je voorlopig uit mijn buurt blijft als je geen pijn wilt lijden.' Zei Rainbow zo zacht dat alleen kliennie het kon horen en rende op Toxic af en greep haar bij haar vleugelarm waar Rainbow hard in beet. De ring van 10 meter omringde Toxic en daardoor waren de pijngolven niet te vermijden. Rainbow sloeg haar klauwen diep in de kop van Toxic en het bloed kleefde aan haar nagels, daarna liet ze de NW leidster los en ging op 5 meter afstand staan en keek toe, maar hielt de draak scherp in haar blikveld. Rainbow hoopte dat Kliennie de witte draak snel zou kunnen bevrijden, want ze voelde dat het gif zijn werk begon te doen, maar ze wilde niet voor tijds opgeven. Een nieuwe aanval van Kristallen schoten uit de grond en gingen richting Toxic.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   vr okt 22, 2010 12:48 am

Race zag wat erbij zijn aanval gebeurde en begreep niet hoe dat kon, maar ontweek een paar van de pijlen van het mens. en spuwde een regen van schadowballen op het mens af. Een van zijn pijlen trof hem in zijn schouder, maar nog niet op de plek die een verlammende werking had op draken. 'Trans blag!' riep Race in de draken taal en de regen aan schaduwballen vormde zich als een zwarte slang die zich rond de boom slingerde waar het mens in zat. Verschillende slangen koppen vormde zich rond het mens en hapte naar zijn voeten. 'Zie je hier maar eens uit te redden MENS!' snauwde Race grijnzend naar het mens en keek geamureerd toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   vr okt 22, 2010 12:11 pm

Toxic sloeg de pijlen af. Plots voelde ze een pijn door haar lichaam gaan. Dit waarschuwde haar iets te laat voor de regenboogdraak die haar in haar vleugel beet. Ze [url=https://www.youtube.com/watch?v=xkM5r5SEk_E]brulde[url] oorverdovend in het oor van de draak. Ze verbeet de pijn die haar minder scherp maakte op wat er om haar heen gebeurde. Toen de draak bij haar wegstapte moest ze veel moeite doen om zich in diens richting te draaien. Ze opende haar bek en schoot een gifgroene substantie naar Rainbow. Deze werd niet afgebogen door de wind zoals de pijlen van Kliennie maar ging recht op de regenboogdraak af. Het was zuur, hetzelfde zuur als dat ze gebruikt had op de kristallen kooi. Ze had er genoeg van maar wilde niet weggaan omdat de twee andere draken en de temmer dan dachten dat ze gewonnen hadden. Ze stapte achteruit tot ze buiten de pijncirkel was. Ze snoof en keek een moment naar Race. Uit meerdere plaatsen in diens lichaam staken pijlen in de huid. Ze besloot er een einde aan te maken. Ze wachtte op de juiste windvlaag en vloog op Rainbow af. Ze greep met voor en achterpoten diens nek vast en verbeet opnieuw de pijn. "Laat het ophouden Rainbow of ik zorg dat je nooit meer iets kan laten beginnen." siste ze tegen de donkere regenboogdraak. Ze kneep de luchtwegen langzaam maar zeker dicht zodat ademhalen steeds moeilijker werd. Ditkeer zou haar vorige trucje niet werken: Als ze nu werd weggetrokken zou de keel van de regenboogdraak geheel openscheuren en werd de overlevingskans wel erg klein.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 34
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   vr okt 22, 2010 12:26 pm

Toxic's brul maakte haar voor even doof aan een kant van haar kop en Rainbow schudden even voor ze het zuur op zich af zag komen en een enkele kristal schoot uit de grond en ving het zuur voor haar op. De spies viel opzij en Toxic greep haar rond de hals en siste een waarschuwing in haar andere oor. Rainbow was niet van plan op te geven, maar ze wilde dat Toxic weg ging. 'Alleen als jij en je lid nu vertrekken!' siste Rainbow terug hoewel haar lucht minder werd kon ze dat nog net uit brengen voor ze nog minder lucht binnen kreeg. Ook al maakte Rainbow haar hals dik zodat het afknijpen minder was. Toxic moest eerst haar woord geven voor Rainbow met de pijngolven ophielt. Kliennie had de groene long aardig te pakken, maar haar probleem was voor nu even Toxic!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   vr okt 22, 2010 12:58 pm

Toxic snoof. Ze haatte het als ze een goedzak zijn zin moest geven. "Race, we gaan!" riep ze naar hem. Maar voor ze Rainbow losliet beet ze haar in de schedel zodat ook het gif uit haar tanden in Rainbows lichaam zat. Daarna spreidde ze haar vleugels en liet ze haar nachtmerriegas zich over de open plek verspreiden. Het was redelijk onschuldig: je viel ervan in slaap en kreeg dan hoogstwaarschijnlijk een nachtmerrie. Daarna liet ze los en liep ze naar de bosrand. Dit gevecht was afgelopen. Ze moest haar wonden maar eens gaan verzorgen. Pas toen ze buiten de pijncirkel van Rainbow was kon ze goed voelen waar ze wonden had. Ze boog haar nek en zag dat er een pijl uit haar heup stak. Ze siste kwaad en trok hem eruit. Door de wind had de pijl haar kop niet geraakt maar haar heup. De pijl was niet diep doorgedrongen maar had toch een wond gemaakt. "Die stomme goedzakjes komen ook altijd voor elkaar op" zizte ze terwijl ze de pijl brak door haar klauw tot een fuist te knijpen. Ze liet de vier stukken pijl vallen en verdween in het donker tussen de bomen. Uit het zicht versnelde ze haar pas. Het werd ook tijd om terug te gaan. Misschien was er wel een andere goedzak het gebied binnen gedrongen. Ondanks al haar verwondingen die niet van ernstige graad waren was het een goed gevecht geweest en een mooie training. Ze zuchtte. De bomen schoten langs haar en het geluid van de watervallen stierf weg. Ze verwachtte van Race dat hij haar orders had opgevolgd. Aangezien zij de leidster was en hij een gewoon lid had hij niet het recht haar bevelen te negeren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   vr okt 22, 2010 1:52 pm

De groende draak was even de kluts kwijt zijn aanval miste hem volledige. Dus had hij even de tijd om Rainbow te hulp te schieten die in een lastige parket zat. Toxic leek alle pijlen met zonder moeite af te slaan Toxic en Rainbow waren hevige in gevecht met elkaar en Toxic deed een paar stappen weg van rainbow nadat ze hard in haar oor hat gebruld. Toxic snoof en keek voor een moment naar de groene draak daarna vloog ze op Rainbow af en greep haar met haar achterpoten bij haar nek. "Laat het ophouden Rainbow of ik zorg dat je nooit meer iets kan laten beginnen." Siste Toxic, Kliennie bleef roerloos staan. Rainbow kon weinige beginnen, Kliennie trilde van woede maar hield zich gerustige. 'Alleen als jij en je lid nu vertrekken!' siste Rainbow meteen naar Toxic, je kan aan haar stem horen dat Rainbow het niet zomaar zo op geven. Toxic snoof even maar riep naar de groene draak de Race heete dat ze weg gingen. Maar voordat Toxic wegging beet ze in Rainbows schedel. ‘Vuile…’ Maar voordat hij zijn zin kon afmaken veil Kliennie in slaap door het gas van Toxic. Met een plof veil hij op de grond. Toen kliennie weer wakker werd liep hij haastige naar Rainbow die er slecht aan toe was. Met een trillende stem vroeg Kliennie. ‘Rainbow gaat het?’ Natuurlijk gaat het niet met haar. Dacht kliennie angstige, Zwijgend ging hij naast haar zitten wachten op een teken van leven. Kliennie had nergens ander meer aandacht voor ook niet voor de groene draak of de witte. Kliennie ging met zijn hand over de vleugels van Rainbow, en stond toen snel op. Haastige rende hij terug naar zijn tas die er gelukkig nog was. Snel haalde hij wat verband en zijn veldfles uit. Met een ruk draaide hij zich om en rende weer terug naar Rainbow. Kliennie maakte de veldfles op en pakte een doek en wat verband om zo de wonden schoon te maken en te verbinden. ‘Ik ben er voor je Rainbow, alles komt goed.’ Het kwam er niet overtuigend uit en zijn stem trilde nog steeds.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 34
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   vr okt 22, 2010 6:45 pm

Toxic snoof duidelijk geërgerd en riep daarna haar bevel naar de long die kennelijk Race heten, maar dat was nog niet alles en Rainbow brulde van de pijn doordat Toxic haar in der kop beet en Toxic sprong van haar weg met een soort slaapgas uitspreiden. Een kristallen koepel maken koste te veel tijd, want dat zou ze het al in geademd hebben en probeerde ze haar adem in te houden, maar dat lukte maar even. Toxic zag ze nog niet verdwijnen tussen de bomen voor ze tegen de grond klapten.

Na een tijdje hoorde Rainbow de stem van Kliennie ver weg. Het gif van Toxic branden door haar gehele lichaam en ze bewoog moeizaam haar kop toen Kliennie haar wonden probeerde schoon te maken. 'Kliennie... de... bol... ?' vroeg Rainbow met zwake stem en ze opende haar oog dat het dichtsbij kliennie was. Haar ogen hadden al hun kleur verloren en zagen er volledig grijs uit. met een klein vleugje groen er tussen. Rainbow voelde dat iemand de bol uit haar buidel haalde en naast haar rechterpoot legden. Rainbow legde haar poot met veel moeite op de bol en kreunde zacht de woorden die nodig waren om de genezende kracht van de bol te actieveren. Witte slierten slingerde zich uit de bol en wonken zich rond de wonden die zowel Rainbow had als de witte draak en Kliennie. Haar kristallen begonnen ook te gloeien en droegen bij aan het heling prosses. Het duurde even om het gif van Toxic te verwerken, maar na een halve dag stopte de bol en de kristallen met gloeien. Rainbow voelde de licht slierten van haar lichaam verwijderen en zag die weer terug zag gaan naar de bol. Ze haalde haar poot van de bol en tilde haar kop rustig op en keek rustig naar Kliennie. 'Ik heb zo'n koppijn!' mopperde Rainbow en tilde zich op totdat ze zat en schudden haar kop even en keek toen naar de witte draak die nog bewegingsloos lag. 'Hoe vergaat het jouw?' vroeg Rainbow aan Kliennie en keek weer naar kliennie en hielt haar kop met half toe geknepen ogen voor Kliennie. De wonden die Toxic op haar kop had gemaakt waren nu tot littekens geworden, die je alleen van dichtbij kon zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   vr okt 22, 2010 7:15 pm

Race voelde de volgende pijlen regen in zijn lange lichaam boren, maar hij wilde het mens net aanvallen toen hij het gesprek op vind dat Tussen Toxic en die zwarte regenboog draak ging, nou ja gesprek? Toxic riep een bevel en Race liet meteen de witte draak los en verkoos het lucht ruim voor Toxic haar slaapgas los liet en haar volgde tot ze beiden in het NW gebied waren. Daar haalde Race de pijlen tussen zijn schubben uit en verzorgde zijn wonden. "Die twee krijg ik nog wel!" gromde Race in zichzelf en ging slapen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 25
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   vr okt 22, 2010 10:19 pm

nadat de bol klaar was keek kliennie al wat gerustgesteld naar Rainbow. Kliennie aaide haar zachtjes over haar huid en hoorde haar mopperen. 'Die maar rustige aan Rainbow. Rust lekker uit ze zijn weg.' Kliennie keek bezorgd naar Rainbow en ging dicht tegen haar aan zitten. 'Hoe vergaat het jouw?' Vroeg ze, Kliennie glimlachte. 'Ik ben ongedeerd, Ik maak me eerder zorgen om jou.' En dat meende hij, ze had hevige en heftig trok gevonden. Kliennie keek bezorgd naar haar hoofd en bestudeerde die goed maar kan niks meer zien van de beet. Langzaam gleed zijn blik weer naar Rainbow en Klienne streelde haar nog een paar keer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 34
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   za okt 23, 2010 12:13 am

Rainbow hoorde zijn geruststellende woorden en legde haar kop op zijn schoot. Het voelde zacht en warm aan. Rainbow was blij dat ze niet de enige was die hier even kon uit rusten, maar met iemand die ze vertrouwde. Kliennie streelde haar kop en soms vertrok ze haar lippen wanneer kliennie's hand over de littekens gingen het was nog gevoelig, maar dat zou met der tijd wel weg trekken. Ze viel in een diepe slaap en haar kop dreigde van zijn schoot te vallen, maar gelukkig werdt ze tegen gehouden. Rainbow droomde, maar het was geen droom eerder een nachtmerrie.

De nacht was gevallen en Rainbow hoorde de kille stem van de draak in de tempel opnieuw, maar nu zag ze hem ook in zijn eerdere glorie. " Wel wel kleintje je hebt goed gevochten, maar je kunt nog sterker worden, maar daarvoor moet je me eerst bevrijden?" zei de stem en Rainbow begon te trillen over haar gehele lichaam. Ze wilde niets meer te maken hebben met deze draak, maar ze kon er nu eenmaal niet om heen. "waarom zou ik waarom zit jij eigenlijk daar opgesloten? vroeg Rainbow en zag dat haar kristallen op gloeiden. Ze begon bang te worden voor de draak zijn aanwezigheid voelde je goed en hij was sterk heel sterk. "Ik heb vroeger ooit een slechte groep draken geleid, maar de draken van DW vonden ons te lastig en begonnen de grootste draak van Dw te roepen toen we hier de oorlog hadden verklaard. We wilde heel DW onder onze leiding hebben staan, maar de grote witte draak verhinderde onze pogingen en versteende ons met de hulp van de taal der draken. Vanaf die tijd staan wij als waarschuwing in deze tempel om slechte draken er van te behoeden wat er anders met hen kan gebeuren!" zei de versteende draak en zijn kop kwam dichtbij die van Rainbow.Door de schok die plotseling opkomst van de draak schrok Rainbow zo dat ze wakker schrok en gejaagd adem haalde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Looking around.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Looking around.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De hoge watervallen-
Ga naar: