PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Twee kleine plaaggeesten

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shetani

avatar

Soort : Mens
Aantal berichten : 115
Punten : 144
Join date : 05-06-10

Dragon World
Leeftijd: 14
Temmer\draak: geen
Partner:

BerichtOnderwerp: Twee kleine plaaggeesten   za okt 09, 2010 12:10 am

Shetani liep samen met Piosen de Markt op. De kap over haar hoofd liet haar gezicht niet zien, maar als je niet beter wist zou je absoluut denken dat ze zielig was. Net zoals Piosen, die er ook niet erg vrolijk uitzag. Langzaam liep ze tussen de grote groep mensen door. Sommigen keken om, om te zien wat er met dat kleine meisje aan de hand was. En wat ze met dat draakje deed. Zonder dat de mensen het zagen, lag er een duivels grijnsje op haar gezicht. Wat hield ze hiervan. En al die mensen wisten van niets. Snel schoot ze een klein steegje in. Hier was niemand. Ze hadden geluk. Meteen zag Shetani dat er tegen de muur aan modder op de grond lag. Snel nam ze met haar hand een veeg en smeerde dit over haar gezicht. 'Kom eens dichterbij.' fluisterde ze tegen Piosen en ze smeerde ook bij hem een beetje over zijn kop en lijfje. 'Zo lijkt het echter.' legde ze uit. Ze wist nog betere trucjes om er zielig uit te zien, maar die kon ze nu niet gebruiken omdat ze de materialen niet tot haar beschikking had. 'Kom.' fluisterde ze. Snel draaide ze zich weer om en liep het steegje uit de markt weer op. 'Niet vergeten; zielig doen.' waarschuwde ze Piosen en ze kromde haar schouders.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Piosen

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 95
Punten : 105
Join date : 15-07-10

Dragon World
Leeftijd: 1,5 jaar
Temmer\draak:
Partner: te jong

BerichtOnderwerp: Re: Twee kleine plaaggeesten   zo okt 10, 2010 9:04 am

Shetani liep samen met Piosen de markt op en liep er zielig bij, de mensen keken vreemd op en volgde hen met hun blikken, nadat ze met zijn tweeén een steegje in gelopen waren was er niemand te zien waarna Shetani op haar zelf en piosen modder smeerden. Daarna liepen ze weer terug en waarschuwde Shetani haar zielig te doen. Piosen liet haar kopje een beetje hangen en hielt haar vleugels wat hangen. De mensen keken hen weer aan, maar Piosen hoorde opeens een zware stem van een man die erg veel intressen in haar had. 'Hey kleine meid, wat wil je voor dat beesie hebben?' vroeg de man en Piosen keek hem even vuil aan, maar ze hoopte dat de man deze gedachten snel uit zijn gedachten zou gaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shetani

avatar

Soort : Mens
Aantal berichten : 115
Punten : 144
Join date : 05-06-10

Dragon World
Leeftijd: 14
Temmer\draak: geen
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Twee kleine plaaggeesten   zo okt 10, 2010 4:12 pm

Ze liepen samen dwars door de mensen menigte heen. Omdat ze ten eerste veel kleiner waren en ten tweede niet bij alle kraampjes bleven hangen, vielen ze best op. Ook had Shetani een veel te grote mantel om zich heen en zaten ze onder de modder. Maar het was precies haar bedoeling om op te vallen. Het eerste slachtoffer meldde zich al. 'Hey kleine meid, wat wil je vor dat beessie hebben?' vroeg hij. Piosen keek hem vuil aan, maar Shetani ging er gretig op in. 'Wat zou u willen bieden?' vroeg ze met een bibberige stem en ze draaide zich naar hem om. Langzaam liet ze de kap van haar hoofd af glijden en ze keek de man met haar grote blauwe ogen aan. Ze bleef hem strak aanstaren en het leek alsof ze hem met die blik recht doorboorde. Hiermee had ze al heel wat mensen om haar vinger gewonden. Het werkte altijd perfect. Ze zag hoe de man bij het zien van haar gezicht abrupt medelijden kreeg. Hij zou zo een hoog bod doen en zij zou er mee instemmen. Er was alleen een probleem. Hoe kon ze Piosen uitleggen wat ze moest doen? Ze zou direct nadat de man zijn geld had gegeven moeten verdwijnen, zodat ze er met het geld vandoor konden gaan. Als de man sneller was, zou Piosen ineens aan de andere kant van de markt kunnen verschijnen en zijn aandacht kunnen trekken. Het was een perfect plan. Maar hoe legde ze het uit zonder dat de man haar zou horen? De man dacht even na. Toen tastte hij naar een geldbuideltje en haalde het tevoorschijn. Shetani keek veelbetekenend naar Piosen en hoopte dat ze het zou begrijpen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Piosen

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 95
Punten : 105
Join date : 15-07-10

Dragon World
Leeftijd: 1,5 jaar
Temmer\draak:
Partner: te jong

BerichtOnderwerp: Re: Twee kleine plaaggeesten   di okt 12, 2010 3:40 pm

Het was alsof Piosen de gedachten van Shetani kon lezen en ze knikte begrijpend. De man gaf Shetani vele ronde glimmers en Piosen liet zich van Shetani schouder pakken, waarna ze zich los wurmde en op de schouders van de man ging zitten. Shetani liep weg net als de man die dacht een goeie koop te hebben gesloten. Na een paar meter liet Piosen zich van de schouders van de man glijden en verdween voor het zicht van de man. Deze begon te gillen en Piosen vladderde hoog boven de hoofden van de mensen uitkijkend naar waar Shetani heen gelopen was. Een paar rode ogen zweefde door de lucht, maar niemand leek het echt door te hebben. Piosen giechelde zacht bij het zien van hoe de man de grond aftaste als een blinde dat deed wanneer hij zijn stok kwijt was. Vele mensen vroegen aan de man wat hij kwijt was en probeerde te begrijpen wat er gebeurd was? Na een tijdje zoeken vond Piosen Shetani en vloog op haar af en landen weer op haar schouders, waarbij ze haar lange staart rond de hals van Shetani krulde. 'Die hebben we mooi beet genomen!'fluisterde Piosen en grinnikte nog na.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Twee kleine plaaggeesten   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Twee kleine plaaggeesten
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Human district :: De markt-
Ga naar: