PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Verkening van het meer en in de problemen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rake

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 110
Punten : 128
Join date : 05-08-10
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: Niemand zal mij temmen.
Partner: Wie weet krijg ik er ooit een.

BerichtOnderwerp: Verkening van het meer en in de problemen   di aug 31, 2010 10:54 pm

Rake was nou al een paar dagen oud en had de grot nou wel gezien, onwetend van de gevaren hier. Liep hij met een draafje door hij keek met bewondering naar het water en omzich heen. Hier en daar stonden wat bomen die grijze en doodt leken en het water was grijs en ondiep toen rake wat beter keek en in het midden was er een groot zwart gat, en er hing een soort van wolk waardoor je niet zo ver kon kijken. Rake wist nog niet dat het mist heten.
Hij merkte dat hij dorst begon te krijgen en liep naar het meer en stak zijn kope voorzichting naar het water. Rake wou er niet in vallen en lepelde met zijn tongetje wat water binnen en ging zitten en staarde naar het water hij was best gegroeid, niet zo heel erg hard maar hij was een stukje groter. Hij bekeek zijn eigen spiegelbeeld heel goed. Stond op keek nog even rustige rond. En liep weer verder ineens rook hij vlees hij had best honger van de lange wandeling van de grot naar hier. Hij zag al snel een konijn op de grond liggen en liep er nieuwsierige op af. Het konijntje bleef roerloos liggen en toen zag Rake dat hij doodt was en dat hij dat had geroken. Rake keek om zich heen maar zag niemand, en snuffelde wat aan het konijn maar nam al snel een hap, zonder te weten dat het een val was van een stel drakenjagers. Ineens val er een zware net op hem en veil met een plof op de grond. Hij piepte angstige en probeerde zich uit het net te wurmen maar dat lukte niet het was te zwaar. Al snel voelde hij iets dat hem bij zijn nekvel greep en zonder moeite op tillen. en hoorde een stem zeggen. 'Dit is een mooi exemplaar die is vast wel wat goudstukken waard op de markt.' Hij zag twee rare wezens de bossjes uit stappen en keek toen achter zich en zag er nog twee staan een heild hem vast. Een van die rare wezens kwam met een touw aangelopen en het net werdt van hem afgehaald en ruw werdt de touw om zijn nekje gedaan, rake werdt toen in een ijzer kooi gestopt. en de vier rare wezens keken met een valse glimlach naar de kliene rode draak in de kooi.
Rake maakte een oorverdovend geluid die tot ver in het het gebied te horen was, in de hoop dat zijn moeder het zo horen en zou komen, de 4 rare wezens deden hun poten voor hun oren en vloekte luid. Toen hij buite adem was heild het geluid op en ging angstige liggen en probeerde op adem te komen. Een van die wezens gooide een doek over de kooi, Rake kon niks meer zien van de buiten wereld en begon angstige te piepen. Ineens begon de kooi op en neer te gaan en vooruit te gaan. hoorde hij een boze stem zeggen dat hij stil moest zijn. En gevolge door een luid knal tegen de kooi, de kooi veil om en de doek gleed van de kooi of. Rake begon nog harder te piepen, toen hij zag dat hij in een soort houten grot zat en die langzaam vooruit ging wat hij zag een stel bomen voorbij gaan en het meer ging langzaam naar achter. Rake dacht ,angstige aan zijn zusje en broertjes die hij waarschijnlijk niet meer zal zien en aan zijn moeder. Zal die hem nog vinden of is het al te laat.,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Verkening van het meer en in de problemen   wo sep 01, 2010 6:54 pm

Het geluid was van ver te horen en had haar onmiddelijk doen opkijken. Ze wist wat dit betekende en was niet bepaald blij. Eerst Sombra en nu Rake. Ze schraapte met haar poot over de grond en brulde oorverdovend terug naar haar jong om hem gerust te stellen. De drakenjagers krompen ineen bij het horen van het snerpende geluid. Het joeg werkelijk de rillingen over je rug.
Ze rende door het bos, het bos van de Night Waarriors. Ze was sneller dan de meeste draken. Sneller dan ze vliegen kon, dat was de reden waarom ze liep, nou ja ze rende. Zo hard als ze kon. Oppeens hielen de bomen op en stond ze bij het meer. Grijzig zand waaide op toen ze een draai van negentig graden maakte door haar noodstop. Ze stond recht voor de temmers en hun paard en wagen. Ze zag hun ogen groot worden. Een van hen - een wat jongere man - grijnsde 'Dat is een mooie' zei hij. Een van de anderen stompte hem. 'Dat is niet zomaar een draak, dat is Toxic' hij vloekte tegen de jongeman en keek haar kant op. Toxic snoof "Jullie komen mijn gebied binnen" gromde ze. De mannen hielden hun adem in "én vingen mijn jong!" nu brulde ze boos. De jongeman viel achterover in de wagen en kwam naast de kooi van Rake terecht. "Laat hem gaan en ik vermoord jullie niet!" gromde ze vervuld van woede. De jongeman pakte onhandig de kooi beet en rukte he open waarna hij Rake naast de wagen eruit gooide. Ze brulde opnieuw en alle jagers verstijfde. De sterke verhalen die ze gehoord hadden over de leider van de Night Warriors. Ze geloofden dat ze connecties had met de duivel enzovoorts. Hun paard rolde met zijn ogen en trappelde en snoof onrustig. Toxic was woedend en rende op het stel jagers en hun paard af. Een dikke knol was het. Toxic kwam met haar rug ter hoogte van de schoften van het paard. Ze beet hem in het hoofd. Het paard hinnikte angstig terwijl het bloed het gif door het hoofd pompte. Al snel werd de plek blauw, later zwart. Het paard viel neer en trok de kar met zich mee zodat de jagers over de grond rolden. 'je zou ons niets doen!' maakte een van hen als bezwaar. Toxic grijnsde kwaadaardig "Ik zou jullie niet doden maar er is een groot verschil tussen leven en dood en er zit veel tussenin" de mannen krabbelden op en maakte zich uit de voeten. Toxic brulde triomphantelijk en wist er een te krabben. Ze zag hem nog een eind verder neervallen. Ze snoof en liep naar Rake. "Rake" zei ze nu op een geheel andere toon. Ze snuffelde aan hem om zich ervan te verzekeren dat ze hem niets aangedaan hadden. "Je bent niet gewond, gelukkig" zuchtte ze terwijl ze haar neus tegen hem aandrukte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rake

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 110
Punten : 128
Join date : 05-08-10
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: Niemand zal mij temmen.
Partner: Wie weet krijg ik er ooit een.

BerichtOnderwerp: Re: Verkening van het meer en in de problemen   wo sep 01, 2010 9:42 pm

Toen hij een bruld hoorde van zijn moeder en even later hoorde ze zijn moeder grommen en boos brullen. De vier wezens waren versteend van angst maar herstelde zich snel, en begonnen tegen zijn moedere te praten en twee leken zelfs een beetje ruzie met elkaar te krijgen. Een van de wezens die het jongste moest zijn deedt wat zijn moeder vroeg en pakte de kooi en rukte het open en gooide hem uit de rare houte grot die kon bewegen.
Rake lande met een zachtje plof op de grond, en bleef even roerloos zitten. Maar stond snel op een beetje onhandige mischien, en rende snel naar de poten van zijn moeder die net de paard omzeep heilp. Een van de wezens roepte angstige. 'je zou ons niets doen!' Maakte een van hen als bezwaar, zijn moeder grijnsde kwaadaardig. 'Ik zou jullie niet doden maar er is een groot verschil tussen leven en dood en er zit veel tussenin' De wezens wisten niet hoe snel ze weg moesten gaan maar een van hem veil een paar meter verder roerloos op de grond. ,Zou het doodt zijn,
Dacht Rake. Zijn moeder brulde luid, en Rake brulde mee al was het meer een harde piep dan een angstaanjagende brul. Hij voelde de neus van zijn moeder tegen zijn neusje aan gedrukt worden, en hoorde haar zuchte. Rake keek sombere en verdrietige naar zijn moeder en gaf haar een likje op haar neus. Rake probeerd sorry te zeggen maar dat lukte niet. Om de een of ander reden kon hij nog steed niks zeggen en praten zijn broertjes en zusje al wel, en keek teleurgesteld van zijn moeder naar de grond. En dacht verbitter ,wat is er mis met mijn waarom kan ik nog niet praten en mijn broers en zusje wel,
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azazeal

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 114
Punten : 139
Join date : 29-06-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : antwerpen

Dragon World
Leeftijd: 210
Temmer\draak: If you wanna die, be my guest...
Partner: Toxic The poison that keeps me alive

BerichtOnderwerp: Re: Verkening van het meer en in de problemen   do sep 02, 2010 10:06 pm

Azazeal vloog boven het duistere meer wanneer hij beneden wat beweging waarnam en een brul hhorde die hij als geen andere kende. De brul van Toxic. Ze was kwaad. De brul van Toxic was niet alleen, deze werd gezelschap gehouden door een eerdere piep. Zonder nadenken wist Azazeal meteen dat dit een van de kleintjes moest zijn. Hij vloog vliegensvlug naar de geluiden toe en zag inderdaad Toxic met een van de kindjes.Azazeal lande met een hard geluid en keek om zich heen. Iets verder zag hij een paard liggen en een ruiter. Azazeal kneep zijn ogen tot spleetjes en keek naar Toxic en de kleine. Het deed pijn ze te zien. Azazeal richte zijn blik naar de poten van Toxic. "Is hij in orde?" Vroeg hij stil en zijn blik schoot naar Rake. Zover dat hij kon zien was hij inorde en dus was Azazeal al iets blijer.

(sorry voor flutpost)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rake

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 110
Punten : 128
Join date : 05-08-10
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: Niemand zal mij temmen.
Partner: Wie weet krijg ik er ooit een.

BerichtOnderwerp: Re: Verkening van het meer en in de problemen   ma sep 06, 2010 10:09 pm

Rake keek om toen de onbekende draak weer opkwam dagen, snel ging hij tussen de poten van zijn moeder staan en brulde driegend naar de onbekende draak en liet zijn tanden zien. Hij had laaste zijn laaste melktand verwisseld, en er zaten nou gezonde en sterkte witte maar messcherpe tanden er voor in de plaats. Het kwam waarschijnlijk niet echt driegend over maar zijn moeder wist vast wel wat ze moest doen met deze draak. de draak vroeg toen ineens. "Is hij in orde?" aan zijn moeder en bekeek hem goed. Rake bekeek de onbekende draak nieuwsierige hij leek best veel op hem maar hij was rood van kluer en de onbekende draak niet. Onzeker liep hij tussen de poten vandaan en ging langzaam naar zijn vader toe maar dat wist hij nog niet. Rake snuffelde voorzichting bij zijn poten en heild met zijn ooghoeken de draak in de gaten voor als hij iets deedt dat hij snel weg kon rennen naar zijn moeder toe. Toen hij het wat meer vertrouwde ging Rake een beetje naar links en liep een rondje om de draak hij wat een behoorlijk wandel was, hij was toch een stuk groter dan hij had gedacht. Toen Rake eindelijk weer bij de voorkant van de draak was, en hij zijn moeder weer kon zijn ging hij wat dichterbij de onbekende draak zitten maar nog net dichtbij genoeg de poten van zijn moeder. Rake dacht zou dit mijn vader zijn, maar stiekem wis hij het wel zeker, en wachten ongeduldige af.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Verkening van het meer en in de problemen   di sep 07, 2010 8:45 pm

Toxic knikte alleen maar en tilde Rake op haar rug. Ze vond dat Rake terug moest naar de grot, of in ieder geval dichterbij de grot moest zijn. Tot hij voor zichzelf kon zorgen en onafhankelijk werd zou ze hem in de buurt willen hebben zodat ze hem kon horen, ook zonder de brul die al haar jongen konden gebruiken. Ze wou deze brul niet horen omdat dit betekende dat een van haar jongen of zelfs meerdere in gevaar waren. Ze draaide een halve slag en liep het bos in, met Rake op haar rug. Zodra ze bij de grot zou zijn zou ze Rake bij zijn broertjes en zusje laten en eten gaan zoeken. Misschien deed ze dat onderweg wel. Ze bedacht dat het tijd werd voor hun eerste training bij Zu aangezien Rake en alle andere jongen hun melktantjes al gewisseld hadden. De gevallen temmer was meegenomen door de grootste van hen. Deze had hem gewoon opgepakt en over zijn schouder gegooid. Een forse man, dat kwam niet alleen door zijn spiermassa.

(flutpost, topic uit)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Verkening van het meer en in de problemen   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Verkening van het meer en in de problemen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Night Warriors territory :: Het duistere meer-
Ga naar: