PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Where am I?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gyfow

avatar

Aantal berichten : 29
Punten : 35
Join date : 20-07-10

Dragon World
Leeftijd: 1 Maand
Temmer\draak: -
Partner: ....

BerichtOnderwerp: Where am I?   di jul 20, 2010 11:46 pm

Gegrom en gekrijs kwam uit zijn pa z'n bek. Angstig kroop hij dichter tegen hem aan. Bij de ingang van hun grot zag hij tientallen vleesachtige wezens met wapens. Zijn pa had ooit is verteld dat dat mensen waren die nu voor hun ingang stonden. De wapens glinsterden in het schemerlicht. Hij wou er heen springen en ze pakken, hij hield van glinsterdingen. Volgens zijn pa was dat een korte fase van ondekking in zijn jonge drakenleven. Maar pa hield hem tegen met zijn grote staart en gromde en krijste naar de mensen. Angstig moest ik toekijken hoe de mensen dichterbij kwamen en de pijlen in pa boorden. Een angstig gepiep floepte me bek uit en kroop dichterbij pa. Zwaarden fliste en doorboorde de zwarte schubbe. Pa schreeuwde het uit van de pijn. Hij gebruikte geen vuur, dat kwam omdat dat hem nog kon verwonden. Toen nog een harde piep uit mijn bek glipte kijk pa om. De mensen grepen hun kans en staken hun zwaarden in Pa's hart. Één laatste schreeuw weergalmde door de grot. De mensen juigden en liepen naderbij. Angstig piepend hipte hij dichter bij pa. Een felle lichtflits kwam voor zijn ogen. Kleuren flitste voorbij.

Met een doffe plof viel Gyfow neer op de zachte bosgrond. Waar was hij? Beangstigt krabbelde hij op en hipte om zijn as. Pa? Waar was pa.
Dood.
Hij schudde zijn kopje en hipte naar een grote eik. De eik gaf hem een klein beetje troost. Op zijn hoedde keek hij omzich heen. Een groot bos omsingelde hem. Angstig kwam er wat paars rook uit zijn neus. Waar was de grot? Pa was dood maar hij zag zijn kolosale warme en veilige lichaam nergens. Hij kroop nog wat dichter bij de grote eik zoals hij bij Pa altijd deed. Had Pa hem weggestuurd? Of hadden de mensen hem bedoezeld en vermoord? Dan was dit een droom, dit zou niet echt zijn. Straks zou hij verder vliegen en zou hij Pa tegenkomen in de geestwereld en zou hij niet meer alleen zijn. Licht opgelucht maar toch op zijn hoedde ging hij zitten.
Wat hem een eeuwigheid leek hoorde hij opeens iets kraken in de bosjes. Angstig piepend keek hij met grote paarsen ogen naar de bosjes. Hij hipte op en paars rook kringelde weer uit zijn neus.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Where am I?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De groene bossen-
Ga naar: