PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jul 01, 2010 10:21 pm

Toen De lava zichtbaar werdt kwam er al gauw een warmte de opening van de uitmonding naar boven. Zonder aarzelen dook Race achter de steen aan die los gelaten werdt en door de blik van Azazeal zetten Race zich nog krachtiger af. De steen viel bijzonder snel naar de lava, maar Race was niet van plan om van Azazeal te verliezen en maakte zich recht en dook met een hoge snelhheid naar de steen en de lava. De steen kwam al snel dichterbij en Race wikkelde zijn boven lichaam ronde dde steen in een kruis vorm om te voor komen dat deze door wat er verder ook ging gebeuren niet snel uit zijn greep zou ontsnappen. Azazeal was al aardig dichterbij Race gekomen, maar Race dook recht op de medeleider af Met de bedoeling hem vol tegen de borst te beuken, daarna ontweek Race een mogelijke aanval en richten zich tot de rand van de vulkaan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zu

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 97
Punten : 118
Join date : 10-01-10

Dragon World
Leeftijd: 565 jaar
Temmer\draak: -
Partner: Toxic, she's as dangerous as she's beautiful

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jul 08, 2010 4:10 pm

Zu knikte, greep een groot rotsblok vast. Hij spreed zijn vleugels, zette zich af en achtervolgde Azazeal. "Als ik naar beneden duik, laat jij je stenen ook vallen en kom je ook op hem af." Zu knikte, keek naar de long Race en merkte toen dat Azazeal op hem af dook. Zu gromde, liet zijn steen vallen en dook achter Race aan. De lava onder hen was kokend heet, gloeiend oranje en uiterst gevaarlijk. Zu kneep zijn ogen tot spleetjes terwijl hij in een snelle vaart achter de long aan vloog. Azazeal naderde hem snel, net zoals Zu. Aan weerszijde van Raze vlogen nu twee reusachtige draken die er alles voor zouden doen hem de test te laten mislukken. Race wikkelde zich om de steen, en dook recht op Azazeal af. Zu brulde, vloog op race af en beukte hem aan de kant, in de hoop hem zo tegen de vulkaanwand te drukken.


(flutpost. ¬¬)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jul 08, 2010 5:09 pm

Race had wel gedacht dat Zu ook aan deze test mee zou doen, maar had hem niet verwacht en Zu beukte Race, maar deze wist wel beter en wurmde zich achter de zwarte draak langs om een tweede knal te ontwijken. Met veel kracht zetten Race zich af tegen Zu en greep de tweede steen met zijn voor poten en dook naar de rand van de vulkaan en liet Azazeal en Zu ver achter zich. De hitte was voor Race nu nog dragelijk, maar het extra gewicht deed hem hijgen. De rand van de vulkaan kwam sneller dichterbij dat Race op gerekend had en hij knalde er zelf bijna tegen aan als de lung zich niet net op tijd had weten op te trekken. De rand van de vulkaan voelde bijna kool onder zijn achterpoten en Race liet de tweede steen op de breede rand neer ploffenen Race ontwikkelde zich van de eerste steen en stapte bij de stenen vandaan en keek Naar Toxic.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jul 08, 2010 9:29 pm

Toxic keek toe en merkte meteen dat Race zijn lichaam en behendigheid goed gebruikte maar dat stelde haar nog niet helemaal tevreden. Hij leek vooral te ontwijken, dat was geen slechte eigenschap maar hij miste nog wat van de vurigheid die vele Night Warriors hadden. Dat zou ze hem nog wel in kunnen brengen. Toen hij naast haar landde knikte ze naar hem als teken dat ze de test goedkeurde en wist dat hij het gehaald had. Ze wachtte nog op Zu en Azazeal die ze ieder moment verwachtte. "Race, geslaagd voor de eerste test" stelde ze vast zonder naar hem te kijken "maar nog lang niet voor de training" voede ze eraan toe om hem niet te veel hoop in te brangen. "Curse" ze wierp een blik op de sluwe rover "Klaar?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Curse

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 157
Punten : 170
Join date : 15-01-10

Dragon World
Leeftijd: 176
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Wat wil je eerst kwijt? Je hart of je hoofd?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jul 08, 2010 9:36 pm

Curse stapte naar voren tot zijn klauwen net over de rand staken en hij de hitte voelde. "Altijd" hij grijnsde naar Toxic, ookal wist hij dat ze onberijkbaar was voor iemand als hij. Gelukkig was ze dan ook niet de enige vrouwlijke draak in DW. Hij keek even over de rand naar beneden en moest toch even overdenken hoe hij twee stenen zou kunnen dragen. Hij was niet zo heel groot en zijn spanwijte en gewicht was precies goed om in de lucht te kunnen blijven. Twee stenen zou misschien te veel zijn. Waarschijnlijk zou hij maar een steen tegelijk kunnen dragen, dit zou een uitdaging voor hem worden. Het schoot hem tebinnen dat hij een steen in zijn bek kon nemen naast de ene die hij in zijn voorpoten zou houden. Misschien kon hij dan langs de wanden van de vulkaan weer omhoog klimmen zoals een hagedis dat doet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jul 08, 2010 10:26 pm

Race merkte dat Toxic nog niet echt tevreden was, maar ze knikte wel hoewel haar woorden altijd hard en kil waren legde ze bijzonder iets in waardoor Race merkte dat Toxic nog iets in petto voor hem had voor de training. Een sluwe grijns gleed over Race's lippen en hij draaide zich om bij de gedachten van nog een aanvaring met Azazeal of Zu en zelfs misschien wel Toxic zelf als het even mee zat, Maar Toxic had zichzelf tijdens de test niet in gemengd en Race dacht dat er iets kon zijn waarom ze niet mee had gedaan? Curse werd nu voor de test naar voren geroepen en Race keek met een valse grijns toe. Zou Curse ook twee stenen naar boven kunnen brengen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cloud

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 301
Punten : 262
Join date : 22-12-09
Leeftijd : 21
Woonplaats : Den Haag/Voorburg

Dragon World
Leeftijd: 8 jaar
Temmer\draak: Ik Wil Niet Vast Zitten Aan Iets Wat Eerder Sterft Dan Ik
Partner: Op Zoek

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   ma aug 02, 2010 9:27 pm

Cloud was een tijdje geleden aangemerkt door Toxic... De woede van haar tegen haar moeder... dat was wat Toxic had gezien in Cloud. Zoals ze zelf zei: "Ik herken je kracht en vurie in die van een Night-Warrior..." dat had Cloud sterk gemaakt. Eigenlijk had ze het goed gemaakt met White maar in het echt was ze nog steeds heel boos om wat ze had gedaan...

Cloud vloog over het schaduw gebied, donkere luchten en rare geluiden waren te zien en te horen. Een ijselijke kreet deed haar omkijken, het bleek een raar beest te zijn wat vanuit de mist naar voren was gekomen. Cloud zag en kleine open plek waar meerdere draken stonden, waaronder Toxic. Cloud gleed over de luchtstroom naar beneden naar de openplek waar de training zou zijn. Ze werd bekeken... "Ik kom voor de training van de NW" zei ze zonder enige emotie te tonen. Aangezien ze niet geroosterd en geflambeerd wilde worden ging ze vlakbij Toxic staan. Ze keek haar even aan en zag de trotse blik van een leider in haar ogen. "Wat moet ik doen?" vroeg ze een beetje onzeker aan Toxic hopend dat ze niet naar de draak met de spijkerbal staart en de omlaag gekrulde hoorns hoefde... niet dat ze bang was maar gewoon... omdat hij er gevaarlijk en aggressief uitzag.

(sorry voor de korte podt ><)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://fursonadiary.forumotion.com/
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   wo aug 04, 2010 1:43 pm

Toxic keek op, de lucht in, toen ze vleugelslagen hoorde. Cloud landde naast haar "Ah Cloud, daar ben je" ze keek even naar de andere leden "Race, Curse dit is Cloud." ze keek de twee bij het zeggen van hun naam een voor een aan "Beneden in de vulkaan zijn Zu, de betaros en Azazeal, mijn partner. Ze zullen zo wel komen. Cloud jij mag na Curse, kijk maar wat hij doet dan weet je denk ik wel wat de bedoeling is" legde ze kort uit. Ze wierp haar blik even in de vulkaan en voelde de hitte haar kop warmen. Ze bedacht of ze Cloud misschien maar een steen zou moeten laten halen of gewoon twee, net als de rest... Cloud was sterk, maar nog best wel jong ookal leek ze dan beina volwassen. Het werd tijd dat Blade kwam, ook hij moest zich beweizen. Ze verwachtte hem nu eigelijk wel omdat het al een tijdje geleden was dat ze hem vanwege zijn onervarenheid had weggestuurd. Hij zou nu waarschijnlijk welbedreven genoeg zijn. "Cloud wacht daar maar tot je aan de beurt bent" ze gebaarde naar de rand van de vulkaan vlak bij Curse en Race.

(iedereen -behalve Blade als hij komt - even wachten met reageren tot Zu en Azazeal er zijn)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zu

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 97
Punten : 118
Join date : 10-01-10

Dragon World
Leeftijd: 565 jaar
Temmer\draak: -
Partner: Toxic, she's as dangerous as she's beautiful

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do aug 05, 2010 8:02 pm

Zu gromde toen Race toch aan de rand van de vulkaan was gekomen met beide stenen. Bij de volgende moest Zu meer kracht gaan gebruiken zodat het lastiger werd. Zu vloog kaarsrecht de vulkaan uit tot hoog boven de andere draken en liet zich toen gewoon in de lucht vallen. Net voordat hij de grond ging raken draaide hij zijn vleugels zodat hij op zijn poten terecht kwam. De eiereneter was als volgende aan de beurt. Zu had de nieuweling opgemerkt en keek haar aan. Ze was nog jong, heel erg jong. Sinds wanneer haalde Toxic jonkies in de NW? Toxic had hem al voorgesteld, dus Zu deed geen moeite om haar zijn naam te laten onthouden. De blik op zijn snuit voorspelde niks goeds. Uit zijn neusgaten verscheen rook, terwijl hij in de vulkaan staarde. Het was daarbeneden aangenaam warm. Zu zakte door zijn poten en zwiepte met zijn staart. Hij had al een klein plannetje voor hoe hij de rest van de draken zou tegenhouden. De jonge draak zou hij niet te erg toetakelen maar de rest wel. Een valse grijns kroop over zijn bek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azazeal

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 114
Punten : 139
Join date : 29-06-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : antwerpen

Dragon World
Leeftijd: 210
Temmer\draak: If you wanna die, be my guest...
Partner: Toxic The poison that keeps me alive

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   di aug 31, 2010 6:31 pm

Azazeal keek met spleetogen naar Race die de bodem bereikte. Met sterke vleugelslagen vloog hij de vulkaan uit en bleef boven het gat, waar ver onder Azazeal lava te zien was, hangen. Hij keek race aan en keek dan naar toxic, hij kon zien dat deze niet helemaal tevreden was, en dat was Azazeal ook niet. Azazeal zou meer techniek moeten gebruiken om de volgende tegen te houden. Hij keek de NW's rond en merkte dat er iemand bij was komen staan die hij niet kende. Hij lande naast Toxic en knikte kort naar de draak. Hij bekeek Cloud eens goed en zag dat hoewel ze er volwasen uitzag toch niet zo oud was. Twee jaar ofzo, en Azazeal fronste even. Zou ze het wel kunnen? Hij schudde lichtjes met zijn kop en dacht inzichzelf:'Onderschat nooit een draak...' Hij keek weer naar Zu en Course en hij wachte op het bevel dat curse mocht beginnen. Azazeal vloog op en lande voor Race om een steen over te nemen en terug naar boven te vliegen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   di aug 31, 2010 7:38 pm

Zowel Azazeal als Zu kwamen de vulkaan uit, ze knikte naar hen maar niet helemaal tevreden. Ze richtte haar blik op Curse. "Klaar?" ze keek naar de vulkaan, haalde een keer diep adem en sprak de gewenste woorden uit: "Laat de stenen maar vallen. Geef Curse tien seconde voorsprong en ga hem dan achterna en maak het hem moeilijk." ze wist dat Curse dit kon ookal zou hij het moeilijk krijgen. Hij was sterk en zeker niet dom. Ze verwachtte van Azazeal en Zu dat ze het hem moeilijk maakte maar hem niet zouden vermoorden zonder dat duidelijk was of hij dit kon of niet. De lcuht werd grijs boven hem, de regen bleef uit. Dit maakte de sfeer wat gespannen. Toxic had hier geen last van al voelde ze de sfeer wel. misschien had geen van de draken hier ergens last van maar het gevoel dat er iets gebeurde was er ongetwijfeld.

(sorrie voor de korte post, ik improviseer er later wel wat bij...)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Curse

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 157
Punten : 170
Join date : 15-01-10

Dragon World
Leeftijd: 176
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Wat wil je eerst kwijt? Je hart of je hoofd?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   di aug 31, 2010 10:15 pm

Zodra de eerste steen viel na de woorden van Toxic sloeg hij met zijn vleugels en dook hij over de rand van de vulkaan. De steen viel snel maar niet snel genoeg om hem achter zich te laten en in de lava te verdwijnen. Hij wist dat Azazeal én Zu hem straks achterna zouden komen, maar hij had een plan. De steen leek dichterbij te komenen al snel kreeg hij hem tussen zijn poten. De hitte was ondertussen behoorlijk. De knots aan zijn staart zoog hitte op en maakte het voor hem dragelijker. Hij zette de hitte om in energie waardoor hij de eerste steen gemakkelijker meekreeg. Hij zag de volgende steen aankomen en verplaatste snel de steen naar zijn bek. Hij had de mogelijkheid zijn bek verder open te sperren dan een doorsnee draak. Daardoor kon hij de steen gemakkelijker tussen zijn kaken nemen. Hij strekte zijn voorpoten om de steen te vangen toen hij naast de steen ook Azazeal en Zu aan zag komen. Wat nu? Hij haalde diep adem door zijn neus en sloeg hard met zijn vleugels. Het was al moeilijk om met één steen omhoog te komen, het kon nog eens moeilijk worden met twee stenen. Hij ving de steen met zijn voorpoten valk voor hij Azazeal en Zu voorbijging in tegengestelde richting. De steen vermoeilijkte zijn weg naar boven en even leek hij stil te hangen terwijl hij hard met zijn vleugels sloeg voor hij bijna viel. Oppeens haalde hij een wat ouder iedee op en draaide hij zich om. Hij greep zich met de haken aan zijn vleugels vast aan de vulkaanwand. Met een steen tussen zijn kaken en een tweede in een voorpoot tegen zijn borst geklemd klom hij een beetje zigzaggend omhoog m zo eventuele aanvallen te ontwijken. Hij was op de terugweg, maar nog niet veilig en gefinisht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azazeal

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 114
Punten : 139
Join date : 29-06-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : antwerpen

Dragon World
Leeftijd: 210
Temmer\draak: If you wanna die, be my guest...
Partner: Toxic The poison that keeps me alive

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do sep 02, 2010 9:51 pm

Azazeal en Zu vlogen Curse al voorbij toen hij de stenen had. Azazeal keek kwaad naar Curse en keek dan even naar Zu.Azazeal vloog in een flits weer terug naar boven. Hij was in een mum van tijd weer op Curse zijn niveau en zag wat curse deed. Het was slim, maar ook wel sterk in zijn nadeel. Azazeal vloog met volle kracht op Curse af, maar deze kon hem ontwijken dor het zigzaggen. Azazeal was even versuft van de vulkaanwand maar recupereerde snel. Hij vloog weer iets hoger want Curse ging niet bepaald snel vooruit. Azazeal dacht razendsnel na en besloot en van zijn aanvallen te gebruiken. Hij keek of Zu niet te dicht in de buurt was en begon zijn aanval die hij zelf Hell Fire noemde. Azazeal sperde zijn mond wijd open en er kwam een vuurbol voor zijn bek die groter en groter werd. Eodra de vuurbal Azazeal's hele hoofd in beslag nam, deed Azazeal zijn bek dicht en stopte de bol met groeien. Curse was hoger en bijna aan de rand. Azazeal gaf een kopstaat tegen de vuurbol, alsof die van een hard materiaal was en deze ging op Curse af. De vuurbol miste Curse nipt, maar dit is wat Azazeal gehoopt zou hebben. Door de kracht van de vuurbol en die zijn snelheid was er zoveel luchtverplaatsing geweest in de vulkaan dat er in de vulkaan een tornado van vuur en lava ontstond. Het was onmogelijk voor curse om zich vast te houden. Om de simpele reden dat de vuurbol vlak naast hem was ingeslagen en een heel stuk muur had weggeblazen, en door de sterke wind. Het zou niet lang duren voor De tornado Curse in zijn bezit had. Eens dat gebeurde vloog Azazal naar de wand. Hij zette zich er verticaal op neer en stak zijn klauwen in de wand. Hij trok een stuk uit de wand en smeet dit naar de tornado. Eens het stuk wand contact maakte met de tornado, ontplofte deze. Azazeal was benieuwd. Hij was er vrijwel zeker van dat curse de stenen had moeten lossen, buiten dan mischien die ene in zijn bek, maar de opdracht was nog mogenlijk als hij snel genoeg was. Maar dan was er natuurlijk ook Zu nog. Dit was een heftige aanval, maar Niet heftig genoeg om een draak te kunnen vermoorden, en Curse zou dit zeker wel aangekund hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Curse

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 157
Punten : 170
Join date : 15-01-10

Dragon World
Leeftijd: 176
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Wat wil je eerst kwijt? Je hart of je hoofd?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do sep 02, 2010 10:23 pm

Hij had Azazeal niet zien aankomen en merkte het pas toen het te laat was. Hij had geen tijd meer gehad om zich goed vast te pakken en hij werd de vuurtornado ingezogen. Hij verloor daarbij de steen in zijn poten. Snel sloeg hij zijn vleugels ter bescherming om zich heen. De knots aan zijn staart zoog alle ondragelijke hitte roind hem weg en maakte een soort ruimte van koelere lucht om hem heen. Hierdoor deed de aanval hem niets, hij zette de hitte om in energie. Zodra het vuur weg was kon hij achter de steen aan. Door de kracht van de tornado was deze in de groef gekomen die Azazeal gemaakt had door de rots eruit te halen. Hij schoot eropaf en greep de steen met zijn voorpoten. Onmiddelijk maakte hij een hoek van negentig graden en vloog hij met grote snelheid vertikaal langs de rotswand. Het duurde niet lang of zijn ernergie was weer te laag om nog goed te kunnen vliegen. Hij was bijna bij de rand en waagde zijn vorige truc nogmaals. Snel klom hij langs de rotswand omhoog, de rand was nog enkele meters van hem af. Oppeens schoot hij opzij, hij wist dat er een aanval aankwam van Zu óf Azazeal. Hij klom schuin langs de vulkaanwand en kwam toen over de rand heen. Vlakbij Toxic. Hij liet de steen uit zijn bek vallen en legde de andere steen erbij. Toen pas merkte hij dat zijn poten gloeiden van de hitte. Door Azazeals aanval was de steen gloeiend heet geworden, toen hij hem in zijn poten nam had hij door de hitte van de vulkaan de hitte van de steen niet opgemerkt. Hij vond het oppeens jammer dat ze nog geen draak in de groep hadden met genezende krachten. Hij ging zitten waar hij voor de oefening gestaan had en hield zijn voorpoten van de grond terwijl hij zijn vleugels vauwde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)
Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Wyvern mountains :: De Grote Vulkaan-
Ga naar: