PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   ma jun 21, 2010 10:07 pm

Voor hen die niet in het Night Warriors gebied waren zou het een lange tocht zijn. Voor haar was het een kwestie van omhoog. Het werd tijd dat er leden bijkwamen en dat ze zou gaan kijken of de leden die ze al had het nog wel waard waren. Ze vloog langs de helling naar boven. Er kwam een grote steen in zicht, Toxic strekte hara poten voor zich uit en greep de steen. Het koste wat extra slagen om het gewicht mee de lucht in te krijgen maar het lukte haar wel. Toen het grote plateau in zicht kwam maakte ze wat meer hoogte, eemaal boven het plateau liet ze de steen vallen. Met een plof landde het ding op de gewenste plek op het plateau. Ze maakte een bocht en gleed langs de helling op de wind naar beneden. Een tweede rots werd gehaald van de goede grootte. Toen ze er na haar iedee voldoende had landde ze op het plateau en legde ze de stenen op een hoop. Toech wel handig om je voorpoten vrij te hebben tijdens het lopen. Ze had nog niet helemaal een iedee wat ze ermee ging doen en of het iedee dat ze had wel moeilijk genoeg was. Het was natuurlijk niet het enige wat de geroepen draken gingen doen. Ze bekeek de stapel stenen en bedacht dat ze eerst naar de belangrijke leden van de Night Warriors zou brullen. Ze hief haar kop en het snerpende geluid klonk over DW, de brul was specefiek voor Zu en Azazeal als hij in de buurt was. Het was de zoveelste keer dat ze hem lang niet gezien had. Een tweede brul volgde daarop, deze was harder en bestemd voor iedere draak die bij de Night Warriors wou.


Laatst aangepast door Toxic op do jun 24, 2010 11:25 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   di jun 22, 2010 11:58 pm

Een rustige ochtend begon saai en Race werd wakker door een betent geluid, zijn kop schoot omhoog en hij luisterde aandachtig. De brul kwam van Toxic en hij stond meteen op. "eindelijk wat beweging!"dacht Race en hij steeg zonder de moeite te nemen van vleugels slagen de lucht in, want Race had geen vleugels en hij kronkelde door de lucht op weg naar waar Toxic gebrult had. het duurde even voor het gebergte inzicht kwam en hij zag dat hun leidster hoog op een grote plateau stond te wachten. Zich een kwartslag draaidend in de lucht schoot Race naar boven en hij kwam net hoger dan het plateau en landen een stukje voor de leidster van de NW. eerbiedig boog hij zijn kop voor Toxic en richten zich weer op. 'Gegroet Toxic Race meld zich bij u.' zei Race plechtig, andere konden het opvatten als slijmen, maar zo had Race leren praten toen hij de drakentempel nog bewaakte. Toen de leiders van het land hun dankbaarheid aan de lung draken toonde, moesten zij eerbiedig terug spreken. Misschien dat hij dat wel verleerde nu hij bij de Night Warriors was toe gelaten door Toxic. Race wachten nog even voor hij een plaats toe gewezen kreeg van de leidster en keek haar aan recht in de gifgroene ogen die de zijne leken te doorboren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zu

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 97
Punten : 118
Join date : 10-01-10

Dragon World
Leeftijd: 565 jaar
Temmer\draak: -
Partner: Toxic, she's as dangerous as she's beautiful

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   wo jun 23, 2010 2:28 pm

. Dieren kleiner dan een draak ontwaakten nu uit hun winterslaap. De bladeren van de bomen waren in de herfst al naar beneden gevallen en waren tot stof vergaan, om zo in de grond te kunnen verdwijnen als voedsel voor de aardbodem, maar waren nu volledig teruggegroeid. De herfst had Zu niet meegemaakt in DW, evenals de winter en de lente. Nou, misschien een paar dagen maar daarna was hij vertrokken naar warmere oorden. Hij hield helemaal niet van de kou. De warmte van een heette vulkaan hield hem meer actiever dan de ijselijke wind van de winter. Hij wist wel dat er in DW ook vulkanen waren, maar die lagen meer uit de buurt van het NW gebied. Zu's verleden was hard. Hij werd verstoten door zijn ouders toen ze vonden dat hij oud genoeg was om voor zichzelf te kunnen zorgen en lieten hem alleen achter met alleen maar een grot en een beer die ze voor hem hadden gevangen. 'Om er mee door te komen tot je zelf gaat jagen.' Had zijn vader gezegd. Ja tuurlijk, toen wisten ze nog niet dat Zu altijd een grote honger had en de beer al binnen vijf dagen op was. Iets waar een andere kleine draak meer dan twee weken zou over doen. Toen hij gedwongen werd door zijn honger en zichzelf, begon hij ook andere draken te observeren. Hij leerde hoe ze hun vechttechnieken gebruikten en oefende met zijn eigen krachten die langzaam maar zeker ontwikelden. De jaren dat hij opgroeide terroriseerde hij de stad waar hij dichtbij leefde en ze noemden hem 'De zwarte dood.' Als hij op weg was naar de stad, zagen ze hem al van ver aankomen. De wolken werden donkerder en een luide brul was te horen. Mensen renden tervergeefs hun huis binnen en zochten dekking, terwijl Zu rustig bezig was met het platbranden van hun buren.. Hij ademde diep in en een luide brul weerklonk over het gebied van de NW. Zu was weer eens teruggekeerd naar DW en liet zijn aanwezigheid duidelijk merken. Niet kort daarna was er een brul te horen van Toxic. Deze was naar hem gericht en ook naar een draak die hij niet kende. Hij brulde weer, steeg op en vloog richting de vulkanen. Daar aangekomen landde hij naast Toxic. Hij boog diep, en richte toen zijn ogen naar boven om haar aan te kijken. 'Sorry dat ik weer weg was.' mompelde hij, waarna hij naar het nieuwe lid keek. Hij knikte kort.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jun 24, 2010 12:13 am

Een andere brul vulde de lucht en Race keek even van Toxic af en zag al snel een (voor hem) vreemde draak aan vliegen. Deze was zwart en gekromde hoorns die naar voren staken bij zijn kaken. Toen de draak landen was dat naast Toxic en de zwarte draak boog diep voor haar, waarna deze naar hem keek en kort knikte. "Dit is vast de Bateros?!" dacht Race en boog ook zijn kop voor de zwarte draak. Race keek hem in zijn geel\oranje ogen en zag dat deze draak niets dan dood en verderf zou zaaien zonder een weer woord te geven als hij daar opdracht voor zou krijgen. Race zou zelf ook niet anders doen, maar iets zei hem dat deze zwarte draak onvoorspelbaar was. De woorden die hij zei was tegen de leidster en Race deed net of hij niks gehoord had. Het gebergde rondom de vulkaan zagen er scherp uit, maar gelukkig had Race geen vleugels om zich daar zorgen over te maken. Al was het niet zo dat de scherpe rotsen hem niet konden verwonden als het zo uit kwam! Race keek weer naar Toxic en wachten op haar reactie.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jun 24, 2010 11:35 am

De kronkelde verschijning van de eerste draak verscheen aan de horizon. Race had haar alvast gehoord, misschien was hij zo slecht nog niet, hij kwam in ieder geval zodra ze brulde. Ze knikte kort naar Race als teken dat ze zijn aanwezigheid accepteerde. Niet veel later hoorde ze een bekende brul. Ze richtte haar blik op de lucht en merkte de feloranje ogen van Zu op. Hij was dus ook in de buurt. Ze had al zo'n vermoeden gekregen dat hij niet van kou hield en bij het valen van de bladeren was vertrokken. "Zu, op vakantoe geweest?" ze grijnsde "je bent er in ieder geval. Ik heb een nieuw lid erbij" ze bewoog haar kop even richting Race "Race, dit is de Betaros hij heeft na mij de leiding dat betekend dus dat je ook naar hem moet luisteren als hij je iets vraagt" door zijn naam te noemen zou Zu deze ook meteen weten. Ze betreurde dat Luna er niet was ookal had ze zich wel afgemeld. Ze had hierbij moeten zijn, vond ze. "Ik vond het eens tijd voor een bijeenkomst, we hebben meer leden nodig. Ik heb White en haar groep in de gaten gehouden en ze groeien snel, te snel" legde ze in het kort uit. White was ooit vebannen uit de Night Warriors en had nu haar eigen groep. "Ook wil ik deze gelegenheid gebruiken om te zien of er Narans zijn die geschikt zijn voor een bepaalde rang"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zu

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 97
Punten : 118
Join date : 10-01-10

Dragon World
Leeftijd: 565 jaar
Temmer\draak: -
Partner: Toxic, she's as dangerous as she's beautiful

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jun 24, 2010 9:17 pm

"Zu, op vakantie geweest?" Zu gniffelde. 'Een paar maandjes ja, ik hou niet echt van de kou. Het maakt me nogal lui.' Een domme grijns verscheen op zijn snuit. 'Heb je me gemist?' Hij knipoogde naar Toxic, en keek toen naar de groen/blauwige draak. Deze had geen vleugels. Grappig. "Race, dit is de Betaros hij heeft na mij de leiding dat betekend dus dat je ook naar hem moet luisteren als hij je iets vraagt" Dus dit was Race. Het nieuwste aanwinst. Zu zou hem wel nog een keer testen.. Maar, waar was Luna? Zu had haar al een hele tijd niet meer gezien, terwijl zij bij hem toch wel in de smaak viel. "Ik vond het eens tijd voor een bijeenkomst, we hebben meer leden nodig. Ik heb White en haar groep in de gaten gehouden en ze groeien snel, te snel" Dus die ene draak, die hem zo kwaad had gemaakt bij het kerkhof had een groep?! Zu liet een grommend geluid uit zijn bek ontsnappen. 'Ik ken die draak. Ze denkt echt dat ze alles is. Ze noemde me een moordenaar, en ik moest haar gewoon gelijk geven.' Bij dat laatste produceerde hij een kort gegrinnik. "Ook wil ik deze gelegenheid gebruiken om te zien of er Narans zijn die geschikt zijn voor een bepaalde rang" Zu keek Toxic aan. 'Ik wil me best als proefpersoon voor de jonkies aanbieden. Ik kan wel wat hebben.'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jun 24, 2010 9:31 pm

Toxic hoorde Zu's antwoord op haar vraag of hij op vakantie was geweest aan en begreep eruit dat hij een soort van koudbloedig was zoals ze al vermoedde. Ze grijnsde toen hij naar haar knipoogde maar reageerde er niet abnormaal op. Van hem kon ze het hebben. "Je kent White dus al" voegde Toxic bij toen Zu een grom liet ontsnappen, ze knikte dat ze het met Zu eens was. White vond zichzelf inderdaad grandioos. "Lijkt me een goed plan, ik heb al wat rotsen verzameld. Misschien kun je daar wat mee" ze gebaarde met haar poot naar de rotsen die achter haar lagen. De ongelijke grond van de vulkaan was perfect voor een goed trainingsgevecht. Ze liet haar gifgroene ogen langs de horizon glijden, het leek er niet op dat er meer leden aankwamen...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Curse

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 157
Punten : 170
Join date : 15-01-10

Dragon World
Leeftijd: 176
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Wat wil je eerst kwijt? Je hart of je hoofd?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jun 24, 2010 9:39 pm

Haar brul had hem doen opkijken, bij de tweede brul stond hij op toen hij een derde brul hoorde was hij al in de lucht. De eerste twee waren erg herkenbaar geweest: Toxic. De derde was afkomstig van een andere bekende: Zu. Curse had een long-achtige draak zien vliegen richting het geluid van de brul. Hij gooide de lege eierschaal kapot tegen een boom vlak voor hij boven de boomkruinen was. Zijn relatief kleine vleugels in combinatie met zijn grootte maakte hem snel en behendig, de stekelige knots aan zijn staart maakte hem gevaarlijk. Hij was al in de buurt van de vulkaan geweest en Had Toxic al in de weer gezien met rotsen. Nu wist hij waarvoor die dienden, nou ja niet helemaal. Curse landde aan de andere kant van het plateau en vauwde zijn vleugels terwijl hij iets naar Toxic, Zu en de nieuwe toe liep. Hij was veel kleiner dan Zu en de long en net iets kleiner dan Toxic maar hij voelde zich niet gekleineerd. Hij was het wel gewend en kon zich goed verdedigen; zijn grootte gebruikte hij tegen die van anderen. "Curse meld zich, heb je een nieuwe Toxic?" hij wierp een korte blik op de long toen hij dat zei.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jun 24, 2010 10:19 pm

Toen Toxic tegen Race zei dat Zu de Betaros was knikte hij begrijpend en luisterde aandachtig naar wat ze zeiden. Het bevestigend wat Race al in gedachten had en hij ging zitten met zijn krulde zijn lichaam half op de grond en ging half zitten, zodat Race meer kracht uitstraalde dan dat hij normaal zou gaan zitten. Dan leek hij meer op een slang met weinig meer dan een paar poten. Toen een kleine groene draak landen keek Race naar hem toen deze tegen de leidster sprak. Race draaide zijn kop weer naar Zu en zag dat deze hem scherp aankeek, maar de lung kon dat wel hebben hij was het gewent. 'Het is mij een eer je te ontmoeten Zu de Betaros.' zei Race weer plechtig, zelf ergerde hij zich daar aan en wilde kijken of hij daar van af kon komen. De vulkaan borrelde wat voor zich heen en had geen erg in de groep draken die op hem zaten. Race genoot van het moment dat hij in een vreemd land zo snel in een groep al opgenomen was. ' Wie is die White?' vroeg Race met een duistere blik in zijn ogen en hij was erg benieuwd naar wat er over die naam nog meer gesproken werdt. Race was niet bang voor een confrontatie met de Betaros om te zien wat deze kon, hij had altijd geleert zijn tegen stander ( maakte niet uit wie zelfs bij een dood normale training ) nooit te onderschatten. Zijn ogen trokken weer even naar de voor hem nieuwe draak, zijn grote was iets kleiner dan die van Toxic, maar grote zei nooit iets over de ware kracht die van binnen uitstraalde. Niet zo zeer dat Toxic een leidster was kon ze best nog sterk zijn of sterker dan iemand kon vermoeden. Hetzelfde gold voor de groene, maar ook voor Zu deze was net zo groot als hijzelf, maar zijn kracht was misschien sterker of zwakker dan die van Zu, het lag er gewoon aan wat deze kon of konden. Race wachten gewoon af wat er meer besproken werdt of gedaan en zijn blik bleef weer hangen op Toxic.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   vr jun 25, 2010 3:34 pm

"White is een verrader, ze ging een bontgenootschap aan met een goede temmer en keerde zich tegen Luna en mij" vatte Toxic kort samen als antwoord op de vraag van Race. Ze had al snel door dat hij zich irriteerde aan zijn eigen spraak en bedacht dat ze wel iemand -desnoods zijzelf- de opdracht zou geven zijn taal bij te schafen ookal had ze zelf niet zo veel tegen plechtige taal. Het enige nadeel -wat misschien wel helemaal geen nadeel was- was dat goedzakken hem veel sneller zouden vertrouwen. Ze had Curse zien aankomen en knikte toen hij vroeg of ze weer een nieuw lid had. Als leidster vond ze dat Race moest weten wie wie was. "Die 'nieuwe' heet Race" ze richtte haar blik op Race "Dit is onze persoonlijke drakenei-eter, noem hem maar Curse" de zachte sis die door haar stem zat maakte dat anderen gouw genoeg door hadden dat ze gevaarlijk was. "Luna heeft zich bij mij afgemeld, dat zit dus wel goed. Het is jammer dat ze er zo weinig is. De eerste rang waarvoor ik iemand zal uitzoeken word dus de rang van Toran" Toran was een belangrijke rang omdat deze leden de Torekas moesten trainen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   za jun 26, 2010 1:01 pm

Race merkte dat Toxic een hele hekel had aan die White en alles wat Race deed was knikken dat hij begreep dat ze niet te vertrouwen was en als hij er de opdracht voor kreeg dan zou Race deze verrader aanvallen en doden. Toen Toxic de kleine groene draak voorstelde keek Race naar Curse en hij knikte naar hem als begroeting en genoot er van dat er een drakenei-eter in de groep was, zelf greep Race ook weleens een drakenei uit een nest, maar dat deed hij meer voor de lekkerheid. 'Aangenaam Curse, nog een lekker ei op gesnoept?' vroeg Race en hij wachten op antwoord, maar zijn aandacht werdt getrokken door de leidster die weer aan het woord was. Zijn ogen stonden pretlichtjes en de lung was benieuwd naar wat ze daarvoor moesten doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azazeal

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 114
Punten : 139
Join date : 29-06-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : antwerpen

Dragon World
Leeftijd: 210
Temmer\draak: If you wanna die, be my guest...
Partner: Toxic The poison that keeps me alive

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   za jun 26, 2010 6:06 pm

Azazeal Keek op. Hij was Toxic aan het zoeken net op het moment dat hij een brul van haar hoorde. Het was een heel eind verderop en meteen spreidde hij zijn vleugels en Schoot de lucht in. Hij brulde luid naar Toxic om te laten weten dat hij in aantocht was en niet veel later zag hij in de verte een plateau waar al een paar draken opstonden. Hij herkende Race, Zu, Curse en vooral toxic. Hij lande geruisloos naast Toxic en keek haar aan. "Ik ben er." Zei hij tegen haar en knikte naar curse en Race. Zijn blik kwam uiteindelijk op Zu en Azazeal glimlachte naar hem en knikte ook. Zu was één van de grootste draken die Azazeal kende, en aan zijn uitstraling te zien was hij nog krachtig ook. Daarna ging Azazeal zijn blik weer naar de lucht en speurde die af om te zien of er nog draken aankwamen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   zo jun 27, 2010 1:31 pm

Een geechode brul van ver trok de aandacht van Race het was een benkende brul, want tijdens zijn aankomst hier had hij samen met Toxic en Azazeal gevochten. De lucht werdt zwanger van zijn vleugelslagen en Race keek naar de richting waar de draak vandaan kwam, toen deze landen was dat naast toxic en Azazeal knikte naar Race, curse en Zu maar Toxic kreeg zijn volle aandacht waarna hij naar de hemel keek. Race knikte terug naar de grote draak en volgde zijn voorbeeld en speurde ook de hemel af naar draken die op het gebrul van Toxic af kwamen. De lucht bleef echter verder leeg of de overige draken kwamen net als Azazeal van ver en duurde het nog even voor ze in zicht kwamen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   ma jun 28, 2010 2:43 pm

Het had Toxic al verbaasd dat er zo veel leden op waren komen dagen, Azazeals verschijning verbaasde haar het meest maar deed haar ook het grootste plezier. Haar partner was weergekeert! Ze hoefde Azazeal niet voor te stellen aan Race, hem kende hij tenslotte al. Ze bedacht dat ze nog veel meer leden nodig had om alle rangen die er waren te vullen. Iedereen leek zich op de lucht te richten, ze verwachtten dus dat er een draak vliegend aan zou komen terwijl lopend ook goed mogelijk was. Ze trok een wenkbrouw op toen Race aan Curse vroeg of hij nog een ei 'gesnoept' had. Ze ging er maar vanuit dat hij nog niet veel van de normale drakentaal wist en dat hij het alleen maar probeerde om goed over te komen. Ze haalde wat mogelijkheden voor met de stenen; ze zou de stenen van de vulkaan af kunnen laten vallen en de leden erachteraan laten gaan maar dat vond ze te makkelijk. Misschien kwam Zu of Azazeal nog met een iedee. De grootste reden dat ze de leden bij elkaar had geroepen was om te zien of ze allemaal nog wel in DW waren en geen verkeerde dingen deden. Ze zou het wel doorhebben als ze haar verraden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azazeal

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 114
Punten : 139
Join date : 29-06-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : antwerpen

Dragon World
Leeftijd: 210
Temmer\draak: If you wanna die, be my guest...
Partner: Toxic The poison that keeps me alive

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   ma jun 28, 2010 4:55 pm

Azazeal keek in de gigroene ogen van Toxic en glimlachte. Hij kon zien dat ze blij was hem weer te zien. Hij keek rond en zag dan de zware grote stenen liggen en er sijpelde iets in zijn gedachten binnen. Azazeal was nog niet zo goed in opdrachen geven maar dat kwam nog wel. Hij keek Toxic aan en keek dan naar de stenen. "Toxic..." Zei hij zachtjes zodat de anderen zijn plan nog niet konden horen. "Is het mischien een idee dat Zu en ik, de stenen naar boven dragen en ze in de vulkaan laten vallen, en de leden ze moeten opvangen? Door de zwaartekracht is het moeilijk een vallende steen tegen te houden voor die in de lava valt. en ja, als ze de steen niet optijd kunnen tegen houden zijn ze er niet door. En zo zijn we mischien ook ineens van de slecht wanna be's vanaf die mischien nog gaan komen." Zei hij tegen Toxic. "Je hoeft het idee niet goed te vinden, het is maar een voorstel. Mischien heeft Zu een idee..." Zei hij en draaide zich naar Zu en wachte op enige reactie van Toxic.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   ma jun 28, 2010 5:27 pm

Toxic hoorde Azazeals plan aan, het leek op haar plan alleen gevaarlijker... Dat mocht ze wel. Het landschap leek haar geschikt voor vliegwedstrijden. "Lijkt me een goed iedee Azazeal" ze knikte instemmend "Ik heb ook al een iedeetje voor wat we daarna kunnen doen" ze vertelde haar iedee nog niet, dat kwam later. "Voor we ons hier gaan vervelen beginnen we met de eerste opdracht. Hou je kop erbij, je mag niet worden afgeleid. Anderen leden komen later wel." Als Azazeal zijn plan nu aan Zu zou vertellen dan konden zij alvast met zo veel mogelijk stenen naar boven gaan. Toxic zou dan alvast aan de Narans vertellen wat er komen ging. Ze wist nog niet helemaal wat ze van Race kon verwachten maar dat zouden ze straks gaan zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azazeal

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 114
Punten : 139
Join date : 29-06-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : antwerpen

Dragon World
Leeftijd: 210
Temmer\draak: If you wanna die, be my guest...
Partner: Toxic The poison that keeps me alive

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   ma jun 28, 2010 5:41 pm

Azazeal draaide zijn hoofd naar Toxic toen ze zei: "Lijkt me een goed iedee Azazeal" En hij zag dat ze instemmend knikte. Azaeal glimlachte en, draaide zich weer naar Zu. "Ik heb ook al een iedeetje voor wat we daarna kunnen doen" Hoorde hij Toxic zeggen en hij knikte. "Voor we ons hier gaan vervelen beginnen we met de eerste opdracht. Hou je kop erbij, je mag niet worden afgeleid. Anderen leden komen later wel." Nam Toxic het woord en toen was het aan Azazeal die zachtjes grinikte. "Zu en ik vliegen elks met die zware stenen naar boven en laten ze dan in de vulkaan vallen. Ik duid een draak aan die vervolgens achter de steen moet vliegen en deze terug hier op het plateau neer te leggen voor de steen in de lava is gevallen. Als je de steen niet optijd tegen houd, ben je er niet door. Beland je zelf in de lava... Tja, dan had je de steen maar moeten opvangen." Azazeal siste even en er kwam rook uit zijn neusgaten. Hij keek even naar Zu om te kijken of die het goed vond dat hij de stenen mee naar boven bracht. "Als Toxic het goed vind, geef ik zelf een kleine demonstratie, althans het niet echt moeilijk is he?" En hij keek de leden 1 voor 1 aan. In de NW was er geen plek voor watjes, en die moesten er dan ook uit. Azazeal keek naar Race en Azazeal verwachte veel van hem. Hij wist nog goed toen Race hen voor het eerst tegen kwam en ze hadden gevochten. Nu was Azazeal vooral benieuwd hoe Race de steen zou gaan tegen houden want hij had geen vleugels en als hij rond de steen zou kronkelen zou de steen hem mischien kunnen meesleuren. Ag ja, Azazeal was in ieder geval benieuwd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zu

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 97
Punten : 118
Join date : 10-01-10

Dragon World
Leeftijd: 565 jaar
Temmer\draak: -
Partner: Toxic, she's as dangerous as she's beautiful

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   ma jun 28, 2010 6:38 pm

[ Geen zin om alles te volgen :') ]

Er waren een paar draken bijgekomen en Zu knikte naar ieder van hem. De long had een slijmende en plechtige zin tegen hem gezegt en Zu grijnsde. Hij kon ook wel normaal tegen hem praten hoor. De partner van Toxic, Azazeal, stelde voor dat hij en Zu de stenen in de vulkaan moesten gooien, en dat de leden ze op tijd moesten weten te vangen. Makkelijk, vond Zu. 'Ik stel voor, dat wanneer jullie bezig zijn met het vangen van de steen, Azazeal en ik er voor zullen zorgen dat het niet alleen maar achter de steen aan vliegen word. Ik zou graag willen testen of jullie ook iets kunnen vangen als er twee draken tegen jullie op beuken. We gebruiken geen magische krachten, alleen brute kracht. Een kwestie van uithoudingsvermogen.' Hij keek naar Azazeal en Toxic. 'Als jullie het het een goed idee vinden, tenminste.' Zu stond nog steeds een stap lager dan Toxic en Azazeal, dus moest hij hun meningen weten. Nieuwsgierig speurde hij de leden, die waren opgekomen af, waarna hij de lucht in keek. Het leek er niet op dat er nog meer nieuwelingen zouden komen. Jammer, als ze een gevecht met de groep van White wouden aangaan zouden er toch meer leden moeten opdagen. Zu zuchtte en schudde met zijn hoofd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azazeal

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 114
Punten : 139
Join date : 29-06-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : antwerpen

Dragon World
Leeftijd: 210
Temmer\draak: If you wanna die, be my guest...
Partner: Toxic The poison that keeps me alive

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   ma jun 28, 2010 7:01 pm

'Ik stel voor, dat wanneer jullie bezig zijn met het vangen van de steen, Azazeal en ik er voor zullen zorgen dat het niet alleen maar achter de steen aan vliegen word. Ik zou graag willen testen of jullie ook iets kunnen vangen als er twee draken tegen jullie op beuken. We gebruiken geen magische krachten, alleen brute kracht. Een kwestie van uithoudingsvermogen.' Hoorde Azazeal Zu zeggen en Azazeal knikte instemmend. "Ik vind het een goed idee. Wat denk jij?" En Azazeal richtte zijn vraag op Toxic. Azazeal keek Zu weer even aanvanuit zijn ooghoeken en zag dat Zu met zijn hoofd schudde. Azazeal kon wel raden wat hij dacht... Het aantal leden van de groep van White en het aantal leden van de NW. Azazeal sloot zijn ogen even maar keek dan weer naar Toxic, Het zou allemaal in orde komen, Azazeal had al een klein plannetje in zijn achterhoofd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   ma jun 28, 2010 7:34 pm

Race zag hoe Zu zijn kop schudden nadat hij de lucht zelf had bekeken. Het gemompel onder de leiding was niet hoorbaar, maar uit de gebaren met de drakenkoppen kon Race wel iets afleiden. Wat het precies was kon hij niet zeggen, maar het had iets mat de vulkaan te maken. Race keek naar de vulkaan zelf het was nog een eindje omhoog, maar wat ze daar gingen doen was een heel andere taak. Race wachten gespannen af en was benieuwd naar wat ze gingen doen. De blikken van Toxic, Azazeal en Zu ving Race gemakkelijk op en zijn eigen blik bekeek de drie draken rustig nog eens en nam hun houding daarna op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   ma jun 28, 2010 8:31 pm

Toxic knikte instemmend op Zu's voorstel, dat maakte het een stuk moeilijker. Ondanks dat er niet erg veel leden waren wist ze al wel wie er als eerste zou gaan. Ze gebaarde dat Zu en Aaeal alvast naar boven moesten gaan "Race jij gaat als eerste, ik wil wel eens zien hoe je dit aanpakt" ze kon bijna voorspellen hoe Curse het zou aanpakken: Hij zou waarschijnlijk gebruik maken van zijn snelheid en wendbaarheid. Curse was een taaie ondanks zijn grootte en dat mocht Toxic wel. Hij zou een goeie Ceratos zijn zou het niet zo zijn dat hij eieren en jonge draakjes at. Ze spreidde haar vleugels nadat Zu en Azazeal vertrokken waren, tijdens het opsteigen pakte ze een van de laatste stenen en nam deze mee. Toen ze bergopwaards vloog ging ze ervanuit dat de naran wisten dat ze moesten volgen. Ze landde aan de rand van de afgrond. Ondanks dat de vulkaan wat inactief was was er hitte te voelen. Als je naar beneden keek was het niets dan duisternis, de meeste draken hadden goed zicht in het donker dus dat zou geen groot probleem zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Curse

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 157
Punten : 170
Join date : 15-01-10

Dragon World
Leeftijd: 176
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Wat wil je eerst kwijt? Je hart of je hoofd?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   ma jun 28, 2010 8:36 pm

Curse zwiepte met zijn staart waarbij de stekelige knots vervaarlijk heen en weer zwiepte. Hij wist dat Toxic, Azazeal en Zu een plan maakten voor wat ze zouden gaan doen. Toen hij Zu en Azazeal na enige tijd richting de top zag vertrekken met een aantal stenen kon hij wel gokken wat ze zouden gaan doen. Nadat Toxic was opgestegen spreidde hij zijn vleugels ook en volgde hij haar zonder echt op Race te letten maar hem niet raakte. Hij had verbazingwekkend veel controle over de stekelige knots aan zijn staart. Hij landde een eindje van Toxic vandaan en iets bergafwaards zodat hij binnen gehoorafstand stond maar niet in de weg zou staan. Wat er zou gaan gebeuren zou zo duidelijk worden als Race kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   ma jun 28, 2010 11:32 pm

Nadat Toxic wat zei vertrokken dat Zu en Azazeal met een stel stenen tussen hun voorpoten. Race dacht na en had het vermoeden dat die stenen nog bij wat ze ook gingen doen gebruikt werden. Toxic vloog weg en Curse volgde haar, Race sprong de lucht in en al kronkelend landen hij naast Curse maar zodat hij vrij was voor enige beweging mocht dat nodig zijn. 'Wat gaan we doen?' vroeg Race en hij keek vast naar het gat waar de mogelijke lava uit zou kunnen komen als de vulkaan actief zou worden. Race zag hoe Zu en Azazeal zich klaar maakte voor het plannetje wat ze samen besproken hadden. Race was ontspanne, maar nerveus voor de test die komen ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Azazeal

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 114
Punten : 139
Join date : 29-06-09
Leeftijd : 24
Woonplaats : antwerpen

Dragon World
Leeftijd: 210
Temmer\draak: If you wanna die, be my guest...
Partner: Toxic The poison that keeps me alive

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jul 01, 2010 7:04 pm

Azazeal vloog in de lucht met de stenen en hij had gehoord dat Toxic zei dat Race eerst moest gaan. Azazeal keek Race aan, en was ook wel benieuwd. "Race maak je klaar!" Beval Azazeal en hij keek naar Zu. Zouden ze alle stenen ineens laten vallen, of 1 per draak? "Azazeal keek Zu en toxic aan en besloot dan maar 2 stenen te laten vallen. Dat maakte het extra moeilijker. Azazeal ademde in, en net op dat moment barste de vulkaan open. Benenden in de diepte werd de lava zichtbaar, maar hij bleef beneden. Azazeal liet de stenen in zijn poten vast en keek Race aan als teken dat hij mocht vertrekken. "Als ik naar beneden duik, laat jij je stenen ook vallen en kom je ook op hem af." Zei Azazeal zodanig dat alleen Zu het kon horen. De stenen vielen en Azazeal keek Race aan als teken dat die mocht doen wat hij wou. Zodra Race vertokken was dook Azazeal er met enorme kracht achter en haalde hij de draak zonder probleem in.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   do jul 01, 2010 9:14 pm

De vulkaan sliep niet maar was ook niet erg actief. Toch was er nu lave beneden zichtbaar. Waaschijnlijk kwam dat ergens anders vandaan dan uit de vulkaan zelf maar daar ging het niet om. Al gouw werd het aan de rand van de vulkaan ook warm. Zou een draak met behulp van warme lucht vliegen dan zou deze nu naar beneden storten. Ze keek toe hoe de eerste steen viel gevolgd door Race en Azazeal. Toxic was zelf sneller op het land dan in de lucht maar dat maakte haar nog geen slechte vlieger. Toen ze Azazeal zo zag bedacht ze zich ineens dat ze eireren in verwachting had. Zodra de training voorbij was zou ze naar de grot gaan en een nest bouwen om onverwachte gebeurtenissen te voorkomen. Ze schudde haar kop en consentreerde zich snel weer op Race. Ze moest hem streng controleren. Hij mocht niet twijfelen. Natuurlijk gooide ze leden niet zomaar uit de groep als ze er eenmaal in zaten zeker niet door een fout in de training maar te veel fouten zou ze wel terug naar Torekas halen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Night Warriors bijeenkomst! (ook voor wanna-be's)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Wyvern mountains :: De Grote Vulkaan-
Ga naar: