PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Schittering aan de horizon

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mystic

avatar

Aantal berichten : 22
Punten : 37
Join date : 13-02-10

Dragon World
Leeftijd: 478 jaar.
Temmer\draak: Draak
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Schittering aan de horizon   zo feb 14, 2010 2:08 am

De ochtendzon schitterde in al haar glorie, en zoals Mystic al eerder had gedaan sinds ze in dit gebied was aangekomen had ze de vaste grond verlaten en had ze de lucht opgezocht, om richting haar favoriete plek te gaan. Gek eigenlijk, dat je na twee simpele daagjes al een favoriete plek kon hebben in een gebied als deze, waar alles even mooi en prachtig was. Misschien had ze gewoon nog niet alles gezien, en was er een plek te vinden die zelfs nog mooier is als deze.
Toen ze bij de berg was aangekomen, die zich duidelijk kenmerkte door de hoge piek, merkte ze tot haar irritatie dat ze niet de enige was geweest die de prachtige plek met het verbazingwekkende uitzicht had ontdekt; een goudkleurige draak zat op de punt van de berg waar zíj van plan was om te landen. Of hij goud was, of gewoon de opkomende zon reflecteerde met zijn schubben wist ze niet, wat haar nieuwsgierig maakte en dwong om dichterbij te komen.
Ze sloeg een paar keer krachtig met haar grote, met ijs bedekte vleugels en kwam zo in een korte tijd dicht bij de berg, waar ze scherp naar rechts uitwijkte en omheenvloog. Hierna klom ze met éen enkele vleugelslag 5 meter hoger om Vanir van dichterbij te bekijken, en bleef ze naast hem in de lucht hangen, door lichtjes te slaan met haar enorme vleugels.
"Wauw.. ik had niet verwacht ooit nog een gouden draak te zien." glimlachtte ze vriendelijk naar hem, terwijl ze hem nieuwsgierig bekeek. Hij was werkelijk schitterend, en leek was vast niet op de punt van de berg gaan zitten omdat hij genoot van het uitzicht, maar omdat hij bewonderd en gezien wilde worden door de rest van heel DragonWorld. "Zullen we even verderop naast het meer gaan zitten? Er is niet echt plaats voor twee op dat dunne topje van de berg, gok ik." stelde ze droogjes voor, terwijl ze niet wachtte op antwoord en om de berg heen vloog, om vervolgens enkele meters de dalen en haar weg te vervolgen naar het meer, dat prachtig schitterde door de weerkaatsing van de ochtendzon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Mystic

avatar

Aantal berichten : 22
Punten : 37
Join date : 13-02-10

Dragon World
Leeftijd: 478 jaar.
Temmer\draak: Draak
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Schittering aan de horizon   do feb 18, 2010 9:14 pm

De warme stem die de draak bezat was precíes zoals ze had verwacht van een draak met zijn kleur schubben, hoe raar het ook mocht klinken. Goud stond nu eenmaal voor rijkdom, en de menselijken pronkten graag met dit kostbare mineraal, vooral de vrouwen. Het zou tenslotte niet passen als hij een ruwe, onaardige stem had en haar uitschold voor het simpele feit dat zij hem benaderde met de bedoeling aardig te zijn.
Zachtjes gevloek klonk vanachter haar lange rij witte, scherpe tanden toen ze besefde dat haar gedachtes nu al vol van hem zaten. Hij, de goude misterieuze draak die op een of andere gekke manier in haar gedachtes drong en deze beheerste. Mystic was van mening dat dit zijn gave was, en totdat hij haar op andere gedachtes zou brengen door het te laten zien bleef ze dit geloven. Ze vond zijn begroeting ietwat duf, maar wat kon ze dan ook verwachten van een gouden draak? Eigenlijk had ze geen verwachtingen van hem, waardoor hij haar bleef verrassen met ieder ding dat hij deed. Of hij nu een muis verslond of door de lucht vloog, ze was nu al in de ban van zijn pracht. Ze vloekte nogmaals, toen ze dit besefde, waarna ze zich met al haar kracht concentreerde op hun bestemming. Hoe kon ze zich ook zo laten afleiden door een draak die ze nauwelijks kende? Over zwak gesproken!
Langzaam zweefde ze mee met de gang van de wind en gebruikte ze stromingen van warm lucht om van koers te veranderen, zodat ze binnen no-time aan zou komen bij het glinsterende meer, waar ze zich nu volledig op concentreerde. Ze voelde zijn ogen op haar lichaam branden maar hield haar blik gefocused op de plek die steeds meer naderde. Ze glimlachtte toen Vanir beleefd om haar naam vroeg, en richtte haar blik opzij, waarna er een geruststellend gevoel door haar heen ging. Geen enkele schok ging door haar lichaam bij het zien van zijn prachtige kleur, wat dus betekende dat ze niet die bepaalde gevoelens voor hem had.. of wel? Het had vast met nieuwsgierigheid te maken, een soms irritante eigenschap van Mystic.
"Mystic," antwoordde ze met haar tanden in een zonnige glimlach ontbloot, terwijl ze hem bekeek. Zijn naam had vast iets met goud te maken, als 'Gold' of.. 'Goldie' of.. 'Goudlokje', dacht ze grinnikend, met een brede glimlach op haar gezicht. Zou het eigenlijk wel leuk zijn om goud gekleurde schubben te hebben..?, dacht ze grimmig, aangezien het nooit zo geweldig moest zijn om overal tussen op te vallen en vaak een geval apart te zijn. Ach, Vanir beschikte duidelijk over een groot ego die op geen enkele manier gedeukt kon raken, dus was het voor hem vast niet zo vreselijk als het voor haar leek. Zij was dól op haar cyaanblauwe kleur, en zou het nooit willen ruilen voor een goude tint, hoewel Vanir het aanbod redelijk aantrekkelijk maakte.
"En welke naam draagt de bijzondere, goudkleurige draak?" vroeg ze geïnteresseerd, waarna ze haar blik op het meer richtte en besefde dat ze sinds die korte tijd met een gigantische vaart dichterbij waren gekomen. Nadat ze een speels glimlachje naar Vanir had geworpen ging ze verticaal op het lichtblauwe water af, doordat ze een behendige manoevre in de lucht had gemaakt en haar vleugels vlak tegen haar lichaam aan had geklemd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Schittering aan de horizon
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Wyvern mountains :: De enorme bergen-
Ga naar: