PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Yoshé Cànon

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yoshé

avatar

Soort : Heks
Aantal berichten : 22
Punten : 2
Join date : 04-08-12

Dragon World
Leeftijd: 20 Year
Temmer\draak: x
Partner: Let my heart never be caught again.

BerichtOnderwerp: Yoshé Cànon   za aug 11, 2012 11:18 pm~ Yoshé Cànon ~

Naam: Yoshé Cànon
Leeftijd: 20 Jaar
Geslacht: Vrouw
Geaardheid: Hetero
Geboortedatum:17 - 02 - ??
Geboorteplaats: Tyril
(Chinees) Sterrenbeeld: Waterman - 公羊 [Ram]

~ You're born with just one face ~

Yoshé heeft lange benen en heeft een zandloper figuur. Ze is te licht voor haar lente door haar constante gereis. Ze is tenger gebouwd maar onderschat niet de kracht die erin schuilt. Haar ogen zijn de kleur van een saffier. Haar haar is lichtblauw, kort geknipt met twee lange lokken langs haar gezicht.
Ze kleed zich in makkelijke kleren en is niet onbekend met opmaken en sjieke kleren. Al heeft ze geen voorkeur voor duur of goedkoop. Haar smaak is vooral kleren die gepast zijn voor de omstandigheden en het liefst niet te stug. Ze houdt van zachte kleuren.

Lengte: 1.76 M
Gewicht: 56.1 K
Status: Gezond, Licht ondergewicht.
Accessoires:
- Een kapotte muziekdoos
- Haar verlovingsring [Puur zilver met een blauwe saffier.]
- Een zakje met geld
- Kleding
- Mes

~ Only I, do know Me ~

Yoshé is iemand die vrij makkelijk met mensen omgaat. Ze past zich makkelijk aan en ze is niet een persoon met wie je snel ruzie zal krijgen. Vaak volgt ze meer mensen maar als het moment daar is zal je zien da Yoshé een echte leidster in haar heeft. Ze werkt hard en ze zal er dan ook vanuit gaan dat de mensen die met haar werken hetzelfde doen, zonder excuus. Yoshé is een echte realist en weet dat niet alles voor niks is, ze is bereid om risico en opofferingen te doen, al moet er wel iets degelijk tegenover staan. Ze kwam graag thuis en bezocht vaak familie en vrienden. Als ze niet werkt gaat ze uit en heeft ze lol. Normaal gesproken is Yoshé rustig en vriendelijk van aard. Als ze boos is word ze ook goed boos en houd ze geen blad voor haar mond.
Dit was hoe ze was voor dat ze een heks werd..

Omdat niet iedereen even positief is over heksen heeft ze meerdere keren kennis gemaakt met vormen van discriminatie. Ze heeft gezien hoe snel mensen hun rug zich naar je kunnen omkeren en je op de brandstapel willen gooien. Om zo vredig mogelijk te leven houd ze vaak geheim dat ze magie bezit. Door alles wat er is gebeurd probeert ze zo weinig mogelijk te denken aan het verleden. Dit doet ze door haar bezig te houden, fysiek en mentaal. Yoshé kan hierin nogal doordrijven en ze loopt gevaar om haarzelf te pushen tot het uiterste. Als ze met andere is probeert ze haar negatieve kant weg te schuiven en lijkt ze net op een normale jonge vrouw. Maar hoe normaal ze zich ook gedraagt ze zou nooit rust kunnen vinden door in een dorp te gaan wonen en haar hekszijnde voor altijd geheim te houden.

~ The past can't be changed. ~

0 - 18 Jaar

Yoshé groeide op in een gezin van 4. Twee ouders en haar kleinere zusje Marry. Ze woonde in een stad genaamd Tyril, een stad in wording die in een snel tempo groeide. De stad was welvarend en veilig. Het werd veel bezocht door mensen en het bruiste er van het leven. Haar leven was vrij normaal en rustig. Ze had haar ups and downs maar ook hoogtepunten. Ze werkte in een restaurant en zong voor haar geld. Op haar 17 was ze verloofd met haar grote liefde Yron.
Alles ging goed, ze voelde zich goed en ze kon haar geluk niet op. Ze had goede vrienden, in het theater op het werk maar ook kende ze mensen uit de stadraad waar ze goed mee op kon schieten.
Drie maanden na haar verloving waren Yoshé en Yron op bezoek bij haar ouders en Marry. Wachtend op Marry om terug te komen van school zaten ze gewoon rond de tafel met thee en wat zoetigheid. Een jongen stormde de kamer binnen midden in hun gesprek. Marry was overreden door een koets. Meteen ging iedereen eropaf, haar kleine zusje lag bloedend op de vuile straatstenen. Al snel kwam er een dokter bij die haar bloedingen wist te stoppen, alles leek goed te gaan. Marry was nog niet bij bewustzijn gekomen maar het kon niet lang duren. Ze wachtte, een dag, twee dagen, een hele week ging voorbij. Het ging niet slechter, het ging niet beter. De dokter was bang dat Marry voor altijd zal blijven slapen.

Yoshé, die dit niet kan of wilt accepteren gaat opzoek naar andere bronnen om haar zusje te helpen. Ze vind een wicka maar helaas kunnen haar kruidenpapjes niet helpen. De familie in wanhoop besluit Yoshé nog één bron te proberen. In het geheim zoekt ze de heksen op. Ze moest een hele reis maken buiten de stad om eindelijk een heks te vinden die bereid is haar te helpen. Een oude vrouw die alleen leefde in een groot bos. Verbitterd en geïsoleerd van de wereld. Met veel moeite weet Yoshé haar over te halen om haar te helpen, hoewel de vrouw weigert haar bos te verlaten, ze helpt Yoshé dat te doen wat onmogelijk leek. Marry genezen.
Voordat dit kon gebeuren werd Yoshé ingewijd met een ceremonie om haar krachten te ontwaken. Een eng en gruwelijke ceremonie waarmee ze een pact sluit met de ''duivel.'' Met haar nieuwe krachten en de manier om Marry te genezen keert ze terug naar Tyril. Op de nacht dat iedereen sliep sluipt Yoshé Marry's kamer in. Ze spreekt de spreuk uit zoals geleerd. Alsof ze niks had gedaan verlaat ze haar huis weer. Daar werd ze gesnapt, een vriend van de stadsraad nam haar mee.
De raad was tegen heksen en alles wat de stad een slechte reputatie kon geven. Het feit dat Marry ontwaakte de volgende ochtend, ondanks dat de dokter haar dood had verklaard bracht veel rumoer naar de stad. Yoshé werd voor het matje geroepen, gaf toe wat ze had gedaan maar betoogde geen spijt voor haar daden. Vanwege haar ''contacten'' in de raad wisten ze het op een akkoord te sluiten. Ze moest weg uit de stad, ze zouden een schijndood voor haar maken en ze mocht nooit meer terugkeren. Ze mocht haar familie en vrienden niet bezoeken, laat alles achter wat je tot nu toe hebt gedaan. Dan zouden ze haar familie helpen en met rust laten. Yoshé had niet echt een keus en dat wist ze. Als ze zou blijven zou het wonder van Marry snel uitspreiden tot iets bovenaards, Marry zou zelfs een doelwit kunnen worden van haat en wantrouwen.

Een week later werd Yoshé achterna gezeten door de wachters van de stad. Ze zou gearresteerd worden voor ketterij. Als ze vlucht struikeld ze en valt ze in de rivier. Yoshé was dood.

18 - 20 Jaar

Yoshé leefde twee jaar lang onder de vleugel van de oude vrouw. Ze leerde met haar krachten omgaan en probeerde zoveel mogelijk kennis van de oude vrouw op te zuigen in de twee jaar die ze samen doorbrachten. Elke nieuwe maan had Yoshé helse pijn, haar rug werd opgereten en twee vleugels kwamen uit haar rug. Geen vleugels om mee te vliegen, vleugels geketend en gerafeld. De prijs voor de spreuk die ze gebruikte om haar zusje te redden. De nacht daarvoor en de nacht daarna zou ze nachtmerries hebben die haar zouden najagen tot haar dood.
Twee jaar gingen verder de oude vrouw overleed van ouderdom. Yoshé besloot om ook door te gaan en niet in haar eentje achter te blijven. Ze ging ze zee over en kwam via via in Dragon World aan.

~ Everyone has some kind of power ~

Last Chance:

Een kracht die zelden gebruikt kan worden. Bij het gebruiken van deze kracht zal je ook een zware tol betalen die je je hele leven met je meedraagt, mocht je het overleven.
Dit is een helende spreuk, zeer krachtig dat zich voedt met sterke emoties van mens en dier. Verkeerd uitgevoerd kan het de levens kosten van jezelf, degene die je helpt en de omringende mensen.
Last Chance geeft je de kracht om iemand die op sterven na dood is weer terug te brengen naar de aarde. Zwaar gewond, Coma, hersendood ect.
De spreuk is vrij zeldzaam en gevreesd. Zelfs zwaar getalenteerde en ervaren magiers kunnen dit slechts 1 of 2 keer gebruiken.

Soft Flame:

Vuur uit een kristal dat helpende werkingen heeft. Al is elke werking anders bij elke patiënt.

Thin Air:

Een snelle geruisloze aanval gecombineerd met snelheid nauwkeurigheid.
Yoshé gaat zo snel als de wind [lijkt meer op een witte waas] op de vijand af en stuurt vlijmscherpe snelle windvlagen op je af die snijden als messen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Yoshé Cànon
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Algemeen :: Voorstellen-
Ga naar: