PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Hiding in a cave

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Milla

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 5
Punten : 13
Join date : 03-01-12

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar
Temmer\draak: geen
Partner: geen

BerichtOnderwerp: Hiding in a cave   zo jan 15, 2012 11:03 pm

Milla kwam de grot binnen, het was er vochtig en er was bijna geen licht. Ze brulde zachtjes, geen antwoord. Ze stapte behoedzaam naar voren, bang dat er uit het niets een mens of andere draak zou verschijnen. Niemand mocht haar vinden, niet nu ze het ei gebroken had. Ze had nog altijd honger, waarom had ze het ei opgegeten? Het stilde haar honger toch niet. Ze zette nog een stap naar voren, niets. Ze had beter een paar ratten of muizen gevangen, dan zat ze nu niet in de problemen. Het water drupte langzaam op de grond. Er volgde een kronkelende weg, tot Milla uiteindelijk op een veel lichtere, aangenamere ruimte kwam. In het midden van de grot lag een klein ondiep meertje. Het water dat van boven druppelde op het oppervlak maakte kleine, rustgevende kringetjes in het water. Er vielen overal lichtstralen op het meertje, waardoor de hele ruimte fonkelde van de weerkaatsing op het water. Het was er stil, ze was eindelijk alleen. Ze ging zitten aan het uiteinde van de ruimte, de plek waar het minste licht viel. Ze bleef staren naar de smalle doorgang waardoor zij in de ruimte terecht was gekomen. Boven haar hoorde ze vleugelslagen, ze hadden haar gevonden! Pannikeerde ze, maar er kwamen hier altijd veel draken, het zou bijna onmogelijk zijn om haar te vinden. Voor alle zekerheid liep ze helemaal tot aan het begin van de grot, en vulde de doorgang met aarde. Nu zat ze verschuild achter een grote waterval, en een 1 m dikke wand die haar voor de rest van de Dw praktisch onzichtbaar maakte. Ze ging, nu al meer op haar gemak, naar het meertje. Ze dronk gulzig van het water, het was al lang geleden dat ze zo'n zuiver en lekker water had gedronken. Oppeens hoorde ze gepiep, een muis! Milla schoot overeind, in de hoek van de ruimte, dezelfde hoek waar zij slechts een uur geleden had gelegen, lag een muis. Ze schoot erop af, en schrokte het naar binnen. Het vulde wat, maar niet genoeg. Toen ze toch in slaap gevallen was, droomde ze over een kamer, het was er warm, overal lagen er eieren. Ze hield zichzelf tegen, ze mocht er niet van eten. Maar uiteindelijk won de honger het, ze schrokte elk ei naar binnen, maar ze had één iets over het hoofd gezien: Een anstig baby draakje stond in de hoek te trillen van angst. Milla schoot wakker, het was maar een droom, stelde ze zichzelf gerust.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Saffier

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 26
Punten : 17
Join date : 03-01-12

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: Ik had er een maar die zit al lang in mijn maag.
Partner: Ooit vind ik de ware.

BerichtOnderwerp: Re: Hiding in a cave   zo jan 15, 2012 11:20 pm

Saffier vloog wat rond, het was een mooie dag. De zon scheen en het was eindelijk weer lente. Nu was er teminste meer voedsel voor haar, de kleine dieren waren een makkelijke prooi en ze smaakte altijd al als tussendoortje. Ze zag een draak de waterval induiken, eindelijk actie! Dacht Saffier en ze vloog erachteraan, de draak was klein en zwart. Ze liep achter haar. Ze vloog op in een grote ruimte, ze greep met haar klauwen het plafond en ze bleef hangen. Ze zag hoe de draak een dikke muur maakte, nu kon ze niet weg! "Je kon het weer niet laten, Saffier." Mompelde ze. Het klonk stil zodat de draak het niet kon horen. Ze zag dat de draak hing liggen en ze viel n slaap. Perfect! Dacht Saffier, ze sprong soepel op de grond en ze liep in de richting van het onderkruipsel. Ze gebruikte haar 'black nightmair', zodat de draak een nachtmerrie zou krijgen. De draak schoot wakkere en Saffier zei: "Eindelijk wakker, slaapkop." . De draak was nog versuft door de nachtmerrie en dat kon in Saffier's voordeel spelen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Milla

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 5
Punten : 13
Join date : 03-01-12

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar
Temmer\draak: geen
Partner: geen

BerichtOnderwerp: Re: Hiding in a cave   zo jan 15, 2012 11:31 pm

Milla zag de paarse draak voor zich verschijnen, 'Eindelijk wakker, slaapkop.' Hoorde ze het beest zeggen. Ze liet onmiddelijk een schub vallen, toen die de grond rakkte scheurde het open en heel de ruimte werd donker, en het stonk er verschrikkelijk. Milla probeerde zonder geluid naar de uigang te lopen, hopelijk was de draak flauwgevallen. Ze hoorde vleugels slaan, in de hoop dat ze zo kon weten waar Milla was. Ze zag al het licht van de opening in de grot. Ze vloog recht door de waterval, er was geen tijd om erheen te lopen. het water fonkelde in de zon, maar ze had geen tijd om te staan kijken. De andere draak had de uitgang ook al gevonden, dat speelde niet in Milla's voordeel. Ze sloeg zo hard ze kon met haar vleugels, maar het ging te traag. Ze liet zich vallen en landde in het koude water. Het was zo koud dat het haar de adem benam, maar ze zwom verder. Er zat een kleine scheur in een wand, net groot genoeg om door te kunnen kruipen. Gelukkig voor Milla stond de kleine ruimte niet helemaal onder water, ze besloot dat ze zich hier even ging schuilhouden, tot die andere draak weer weg was.

(Laatste voor vandaag, morgen toets, schrijf gerust het vervolg al.)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Saffier

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 26
Punten : 17
Join date : 03-01-12

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: Ik had er een maar die zit al lang in mijn maag.
Partner: Ooit vind ik de ware.

BerichtOnderwerp: Re: Hiding in a cave   zo jan 15, 2012 11:47 pm

De draak liet een schub vallen, bij aanraking kwam er een rookgordijn. "Zo makkelijk kom je niet van me af." Zei ze en ze volgde met gemak de draak. Deze dacht Saffier af te kunnen schudden. Vergeet het! Dacht Saffier en ze duikelde achter de drakin aan. Deze zwom voor haar leven, waarom? Saffier wou gewoon eens met haar babelen of vechten of doden of wat dan ook. Ze zwom met gemak achter de jonge drakin aan, die dacht zich te kunne verstoppen in een grot. Saffier sloeg hard met haar staart tegen de wand, deze storte in. Saffier liep naar binnen en ze keek de drakin aan alsof ze vergif was. Ze grinnikte en ze sloeg naar de drakin. Als het raak was zou er een kristal groeien op de plek van getroffen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Milla

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 5
Punten : 13
Join date : 03-01-12

Dragon World
Leeftijd: 1 jaar
Temmer\draak: geen
Partner: geen

BerichtOnderwerp: Re: Hiding in a cave   zo jan 15, 2012 11:57 pm

De klap kwam hard aan, de plek waar Milla geraakt was tintelde. Ze concentreerde zich, dit was een kwestie van leven en dood. Er schoten klauwen uit de grond, ze pakten de drakin vast, Milla vluchtte het water uit, duikelde halsoverkop een andere grot in. Het was er donker, je zag geen hand voor ogen. Ze hoorde buiten gebrul, vast van die drakin.
Ze zal me nooit krijgen, dacht Milla. Ze voelde aan de plek waar de drakin haar had geslagen, er groeide iets scherps, maar ze zag het niet in het donker. Waarom was ze aangevallen? Ze was de moeder van het ei niet eens. Ze voelde nog eens aan de plek waar ze was geraakt, het was in een sneltempo nog scherper en groter geworden. Ze moest weten wat het was, ze moest terug naar haar grot. Toen hoorde ze opnieuw vleugelslagen, de draag was terug. Als een gek begon Milla te graven, toen ze een gigantische kuil had gemaakt klom ze erin en legde een dikke laag aarde boven haar hood.
Het was nog donkerder in de kuil, maar ze had er net optijd ingekropen, ze hoorde de draak de grot onderzoeken, tot op een gegeven moment de draak boven haar stond. Milla begon geluidloos te graven, de hoop aarde achter haar werd gigantisch groot, nu zou de draak haar nooit meer ruiken. Toen Milla vond dat ze lang genoeg had gegraven, begon ze zichzelf uit te graven. Er stak wat licht door de aarde, ze groef nog wat, een fel licht bescheen haar. Ze zat in een grot, het was er donkerder dan de hare, maar er zat een klein gaatje in de wand, ze duwde haar ogen ertegen. Onmiddelijk viel Milla's oog op de paarse draak, ze vloog rondjes. Toen begon haar borst hevig te kloppen, ze bekeek het in het zwakke schijnsel van een klein straaltje lava in de muur. Er groeide een saffier, net op de plaats waar ze geraakt was door de draak. Het was een donkere, puntige saffier die versmolten leek met haar huid. Ze probeerde het eraf te breken, botste er mee tegen de wand, maar het enige dat brak was de muur. Ze keek nog eens door het gat, de draak vloog nog steeds rondjes. Haar borst deed nog steeds pijn, allemaal door deze draak. Maar misschien kon dit wel in haar voordeel spelen, dacht ze opeens. De saffier was scherp genoeg om een drakenhuid te doorboren en het kon ook als bescherming dienen voor haar hart. Met een lach viel ze weer in slaap, deze keer geen nachtmerrie.


EDIT@CLOUD: Gelieve niet te felle kleuren te gebruiken in lange posts ;3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hiding in a cave   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hiding in a cave
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De hoge watervallen-
Ga naar: