PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 || S c i s s o r s ||

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Scissors.

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 1
Punten : 0
Join date : 29-12-11

Dragon World
Leeftijd: Old enough.
Temmer\draak: I'm mah own boss.
Partner: Que, like - taste the rainbow?

BerichtOnderwerp: || S c i s s o r s ||   vr jan 06, 2012 11:31 am

Scissors

Algemene Informatie
Naam: Scissors
Betekenis: Scharen
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: Just old enough
Type draak: Arcana (regenboog/noorderlicht/etc.) // Gevederd
Element: Wijkt het meest naar de duistere krachten toe
Temmer: Tar's too hot, the rainbow's too high. Try me.
Groep: Op zoek
Ouders: ?? x ?? [dood]
Broers/zussen: Nop
Kinderen: Don't even want to think about it..
Partner: Tff
Persoonlijkheid: Slecht
Inventaris:
**EQUIPMENT**
- Zilveren banden aan haar voor- en achterpoten, en een kleintje aan het puntje van haar staart.

- Kleine verzamelde kometen (ziet ze o.a. als voedsel)

Uiterlijke Informatie
Scissors is niet groot, maar wel behendig. Op haar vier klauwen kan ze behoorlijke vaart maken, en al vliegend kan ze supersonische snelheden gebruiken. Ze is een soort van de half gevederde en half geschubde draken, met paarsblauwe schubben over haar hele lichaam. Haar veren zijn iets donkerder van kleur, hebben zwarte punten en zitten vooral in de buurt van haar kop. Haar tong is blauw en vaak als ze haar krachten gebruikt vormt er zich een regenboogachtige gloed over haar hele lijf heen. Haar lange staart eindigt in een soort pluim van veren die ze gebruikt om mee te sturen en te wenden in de lucht. Haar vleugels zijn soepel en krachtig, haar levenlang getraind om ze tot een optimale sterkte te krijgen.

Verleden
Scissors ouders waren befaamde draken, maar elkaars grootste tegenpolen. Haar vader voedde zich met de krachten van de zon, terwijl haar moeder zich tot de maan wijdde. Hun vermogen hield echter niet lang stand; haar moeder naderde de maan te dicht, waardoor ze door een weerkaatsing van een uitgesproken vloek in steen veranderde en te pletter viel op aarde. Haar vader verbrandde levend door de hitte van de zon. Uit de as, de brokstukken en teer dat zich uit het niets gevormd had ontstond ergens diep in een regenwoud een schimmig ei. Daaruit werd Scissors geboren. Er werd gezegd dat haar ei een gloed in alle kleuren van de regenboog afstraalde doordat het ei door een gevallen engel richting de hemel werd gebracht en weer terug - dwars door een regenboog heen - maar niet door de hemelpoort kon doordat het jonge draakje niet goed van aard zou worden. Scissors houdt het er heel onverschillig gewoon liever bij dat een andere Arcana-draak op haar ei scheet en haar vervloekte om die afschuwelijk vrolijke regenboog voor de rest van haar leven als haar symbool te zien. Dan wel eentje met duistere kleuren en bliksemvonkjes. Scissors heeft er een hekel aan om herinnerd te worden aan het feit dat ze zo'n regenboog duidelijk achter laat tijdens het vliegen. De krachten die ze wel liefheeft is haar mogelijkheid van gloeiend heet teer - hier kan ze van alles mee - en haar supersonische snelheid waarmee ze zelfs het heelal kan gebruiken. De taak om vallende sterren uit de lucht te halen zodat er geen onzinnige wensen meer verspreid worden rust op haar schouders. Deze eet ze met ingeslagen kleine meteorieten gewoon op.

Krachten
xx tar bucket xx
- Scissors kan van alles met gloeiend heet teer. Het kleeft aan haar en onder haar poten als een permanent iets en bij iedere stap lijkt al het levende fauna in een straal van een paar kleine centimeter om haar heen sissend te verdorren. Door teer onder haar poten te vormen kan ze zonder haar vleugels te gebruiken als een vliegensvlugge hagedis tegen wanden op klimmen, zelfs ondersteboven. Ze kan zich op een donkere plek verbergen en door akelige ratelende geluiden te maken het teer in beweging brengen, opstapelen of tot een creatie vormen die ze vervolgens als kleine kleverige monsters aan kan laten vallen. Dat laatste kost haar wel veel inspanning, waardoor ze er naderhand vaak door uitgeput en/of verzwakt is.
Het geluid dat ze maakt om haar teer in beweging te brengen: Klik!

xx curse of the rainbow xx
- Scissors is toen ze nog in haar ei zat als het ware vervloekt waardoor ze nu een regenboog met verduisterde kleuren en kleine bliksemschichtjes achterlaat als ze vliegt - hier is ze niet bepaald blij mee. Ze kan als het ware ook in combinatie met haar teer hete regenbogen 'spuwen'.

xx to the milky way xx
Kosmetische krachten. Scissors kan het heelal bereiken en de melkweg nagaan. Hier stuurt ze de kometen richting de plekken waar ze ze in wil laten slaan. Dat lukt alleen als ze ze ook in bedwang weet te houden. Ook zwiept ze hier de vallende sterren uit de hemel om ze op te eten voor ze vergaan. Haar supersonische snelheid gaat hiermee in combinatie en kan haar ook flink uitputten als ze zich een aantal uur achter elkaar op full speed voortbeweegt.

xx hardened shell xx
Niet echt specifiek een kracht. Er vormt zich een verhard laagje om Scissors heen als een soort cocon-achtig pantser waarbij ze het liefst blijft liggen. Ze kan zich moeilijk voortbewegen als dit pantser haar een keer per maand om haar heen vormt, maar de functie ervan is dat ze op dat moment aan het 'verschubben' is. Ook geeft dit pantser haar een gas af waar ze van leeft en het voorkomen wordt dat ze het op grote hoogtes benauwd krijgt en gewoon kan ademen in de ruimte. Zodra zich nieuwe schubben hebben gevormd valt dit pantser weer af.
Het pantser en hoe ze er op dat moment uit ziet:
Spoiler:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
|| S c i s s o r s ||
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Algemeen :: Voorstellen-
Ga naar: