PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Groep van Riddel ( Der Krallen Von Das Lichts

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Riddel

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 174
Punten : 109
Join date : 30-10-11

Dragon World
Leeftijd: 500 jaar
Temmer\draak: Try me!
Partner: How will try?

BerichtOnderwerp: Groep van Riddel ( Der Krallen Von Das Lichts   di jan 03, 2012 11:23 pm

Der Krallen von das Lichts

Logo Der Krallen von das lichts:Deze draken leven in vrede met elkaar, maar zijn erg sterk ookal lijkt dat van niet. Ze zijn strijdlustig, maar blijven het liefste ongestoort leven op een plek die ver van de slechte draken ligt, maar dichtbij de mensen om ze ten goede te beschermen. De krallen von das lichts willen de mensen beschermen ook al zijn de drakenjagers het daar niet mee eens. De groep dood wel eens mensen, maar alleen als die hen aanvallen.

Rangen:

Anführer: Leider en de gene die het eerst mag eten, Riddel heeft het voledig bestuur over de groep en het is de hoogste rang in deze groep (Der krallen von das lichts)(Riddel)

Mitanführer : Partner van de leider en medeleider, eten samen met de leider (waar vermeld je de medeleider).(?)

Berater : Rechterhand van de leider en heeft het hoogste gezag als de Anführer of de Mitanführer er niet is, dit is de 3de hoogst rang. Mag als 2de eten (als draak, mensen gezaamelijk).(Sani)

Kreiger: Krijgers. Verdedigen de jongen en de kinderen en zorg ervoor dat de gebieden veilig zijn van indringers, dit is de 3de hoogste rang samen met de heilers en enten. Zij mogen als 2de eten.(Kaylen) (Vetidur)

Heiler : Healers. Draken die over genezende kracht beschikken of mensen die veel van geneeskunde en planten af weten krijgen alleen deze rank. (Saira)

Enten: Deze leren de jongen en kinderen jagen en vechten. De Enten beslissen zelf en in overleg met de leider wanneer een Jung grüne klaar is voor zijn test om te zien welke rang bij hem of haar past.(Staurt)

Mitglieder: De gewone leden. De 4de hoogste rang, deze draken mogen als 3de eten.
( Falkor, Lua, Sarona )

Grün : De nieuwelingen die nog geen test hebben gedaan voor een rang. Deze krijgen nog een test om te zien of ze in de groep horen. Als laatste eten en de laagst rang.

-Jung grün : De jongen draken en kinderen van de groep. Als de mensen kinderen 8 worden krijgen ze een Enten toe gewezen. Bij de jongen draken is dat al als ze 8 maanden oud zijn. (Lea, Anführer jung Sardirxy) Hebben nog geen rang en eten mee met ouders, wezen eten samen met de leider.

groepsactiviteiten:

jacht

verovering van een stukje gebied: Lichts Wald: Alle leden verzamelen!

vergadering

training

samenkoming

feest (als er iets te vieren, verjaardag bijvoorbeeld)

Het binnenkomen voor de grot van Der krallen von das Lichts:
Je komt de grot binnen er hangen fakels met speciale beelden van draken die speciale fakels met een gele flam vast houden, je komt op een poort met een aftekening van de zon waar een lung voor lijkt te zweven. Alleen leden heben een kettingin een ronde vorm gevuld met puur licht van de zon waarmee ze de poort opent. Mensen of draken die lid willen worden zulllen een geschrift rechts van hun in de muur zien gekerft er staat: "De zon is mijn hart, het licht is mijn leven, ga door deze poort als je denkt dat je goed genoeg bent." Onderaan het rijmpje staat in kleinere letters: 'Riddel is haar naam.' Als ze deze woorden uitspreken opent de poort ook. De wannebe's komen uit op een grote zaal verlicht met nog meer speciale fakels, maar nu in alle kleuren van de regenboog. Dit is een samenkomingsplaats, hier kunnen draken en mensen afspreken of gesprekken oeren met de andere leden en het is de plaats waar alle andere grotten en kamers naartoe lijden. Er is een gang links van de poort, als je die kant uitgaat kom je uit aan de rand van een dorp, handig voor mensen. Ook hier is een poort dezelfde maar zonder tekst en is alleen te openen met de zonnen amuletten, nieuwe leden moeten hierdoor langs de hoofdingang. Als je dan een andere gang naast deze gang neemt kom je uit in een grote ruimte. Dit is de binnentrainingsruimte groot genoeg voor draken die niet naar buiten willen gaan, maar is vooral voor de jonge draken een goede en veilige plek om met hun eerste trainingen te beginnen. Er zijn spullen voor de traning in een kleinere ruimte naast deze zaal, daar zijn ook zwaarden en andere wapens het word de wapenkamer genoemd zodat de menen geen moeite hebben om een goed wapen te kiezen als ze die van hun of niet willen gebruiken of kwijt zijn geraakt. Als je dan een gangnar rechts neemt van de binnenkomsthal kom je in de EHBO uit waar de Hieler zijn vertekken heeft. De gang ernaast komt uit in een ruimte met nog meer gangen deze komen uit in verschillende slaapkamers voor de gewonen die terug komen en moeten wachten tot de hieler zijn werk gedaan heeft en ze weer naar hun eigenvertrekken kunnen gaan. Er is dan nog een vergaderzaal en een de Anführer-zaal waar Riddel haar vertek heeft iedereen is hier welkom om met haar te spreken als zij dat willen of wensen. Ook is er in de vergaderzaal de gebruikelijke cerimonie's plaats en bekentmakingen.

Schuilplaats: Net onder de bosgrens naast de mensensteden. De grotten gangen komen tot aan de zee waar Riddel de hoofdgrot heeft in gericht voor de andere leden.

-Lichts wald: Daar liggen de lichts grotten in.
-Licht grotten: Deze grotten worden alleen bewoond door de leden van krallen von das licht, de grotten zijn moeilijk te vinden en de ingang is beveiligd met een zware poort.
delen van de grotten:
-beenkomingsplaats: Op dit pleintje komen de leden tesamen om nieuws en dingen aan elkaar te vertellen, hier word ook geeten.
-Slaapplaatsen: Alleen leden mogen hier komen, elk lid heeft een eigen kamer.
-traningsruimte: Deze ruimte word gebruikt door de enten en de jung grun, maar ook andere leden kunne hier komen trainen.
-EHBO: Hier komen gewonde of zieke draken/mensen, Heiler's genezen de draken/mensen.
-gevanegenis: Hier worden indringers en vijanden opgesloten wachtend op hun straf, de cellen zijn betoverd en kunnen dus niet opgebeeukd worden.
-De troonzaal: Deze zaal word meestal gebruikt door Riddel, hier word een nieuwelingen op de proef gesteld.
-Oordelingszaal:Als een gevange hier komt betekent dat niets goed, hij word of te wel vermoord of te wel gekweld, Riddel's keuze.
-Vergaderzaal: hier komen hoge rangen tesamen om te vergaderen.-

Regels:
- Luister naar de Anführer en de Mitanführer.
- Blijf trouw aan alle ledendie in een hogere rang zijn, maar vooral aan je leider.
- Help je groepsleden.
- Bescherm de mensen jongen en de jongen draken met je leven, maar ook de draken die gewond zijn.
- Kom regelmatig bij de groepsactiviteiten
- Meld je afwezig als je een tijd niet online komt. Mocht je dat doen in het afwezigheidstopic graag ook in de groep's topic of meld het via PB
- Oefen met vechten mag, doden niet.
- Wanneer een lid de groep verraad zal deze ter dood veroordeelt worden en een vijand van Der Krallen Von Das Lichts worden.

Toelating:
Brul naar de Anführer of naar de Mitanführer.Laatst aangepast door Riddel op vr maa 02, 2012 1:39 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riddel

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 174
Punten : 109
Join date : 30-10-11

Dragon World
Leeftijd: 500 jaar
Temmer\draak: Try me!
Partner: How will try?

BerichtOnderwerp: Re: Groep van Riddel ( Der Krallen Von Das Lichts   vr jan 06, 2012 1:44 am

Watermekr van Der Krallen Von Das Lichts!


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sky
Admin
avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 818
Punten : 1071
Join date : 12-04-09
Leeftijd : 21
Woonplaats : Rijswijk (vlak bij Den Haag)

Dragon World
Leeftijd: Veel ouder dan jij in ieder geval
Temmer\draak: -
Partner: Love isn't so simple wen you're the only one in your species

BerichtOnderwerp: Re: Groep van Riddel ( Der Krallen Von Das Lichts   di jul 31, 2012 11:36 pm

Vanwege Riddels inactiviteit wordt deze groep overgenomen door Falkor. Hiervoor word een nieuw topic aangemaakt.
De naam word hierbij eventueel veranderd evenals het logo en de rangnamen.
De leden zullen moeten kiezen of ze de nieuwe leider accepteren of liever solitair worden.

_________________
Like the wind in the willows,
like the birds in the sky,
white dragon,
You will fly.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Riddel

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 174
Punten : 109
Join date : 30-10-11

Dragon World
Leeftijd: 500 jaar
Temmer\draak: Try me!
Partner: How will try?

BerichtOnderwerp: Re: Groep van Riddel ( Der Krallen Von Das Lichts   do sep 06, 2012 12:40 am

Sorry voor mijn lange afwezigheid, maar ik heb nog al wat familie problemen gehad, maar als Falkor het over wil nemen heb ik er geen moeite mee. Nogmaals mijn excuses!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Groep van Riddel ( Der Krallen Von Das Lichts   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Groep van Riddel ( Der Krallen Von Das Lichts
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Algemeen :: Groepen & groeps chat :: Groepen-
Ga naar: