PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Solstice (de emotiedraak)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Solstice

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 26
Punten : 43
Join date : 26-11-11

Dragon World
Leeftijd: 7550 of was het nu 9100 ah ja
Temmer\draak: wie er op mijn rug gaat gaat eraan
Partner: ooit vind ik de ware

BerichtOnderwerp: Solstice (de emotiedraak)   di nov 29, 2011 11:32 pm

Naam:Solstice
Broers/zussen: I kill them
Geslacht:Vrouw
Leeftijd: toch iets in de 1000 of wacht was het nu 5520.
Temmer: Ik eet ze
Partner: ooit misschien
kinderen: geen
ouders: al lang dood
soort: emotiedraak (kan verschrikkelijk lang leven)
Karakter:
Solstice is een sirieuse draak. Ze neemt alles heel sirieus ze kan niet tegen een grap of draken die haar lastig vallen. Ze kan er ook niet tegen als er mens haar probeert te berijden. Ze haat mensen. Ze is meestal maar ze heeft ook meedelven. Ze heeft veel ervaring in haar leven en helpt soms eens een jonge draak.

Uiterlijk:
Hoogte: 20 meter
lengte:50 meter
spanwijde: 50 meter
Doordat ze een lichtdraak heeft gedood. Is de geest van de draak in haar gekropen. In het begin veranderde ze gewoon in witte draak. Nu kan ze dat op comando

Verleden:
Solstice haar verleden begon lang geleden. Zo'n duizenden jaren terug leefde ze al in de DW. Ze was een nieuwsgierige jonge draak. Die normaal opgroeide. Toen ze 2 jaar was verliet ze haar ouders. Ze wou al snel haar eigen weg gaan. Ze had rustig leven tot op de dag dat ze 20 werd. Ze had gekozen om het slechte pad te kiezen. Ze vloog rustig over een bos toen ze opeens een brul hoorde. Ze ging naar de plek waar ze het gebrul hoorde. Een gigantische witte draak omringd met licht stond te brullen. Andere draken zaten rond de lichtdraak. De draak hief haar kop naar de hemel en sprak naar de ander draken toe. 'Er zal hier op deze plek binnen 4000 jaar een meteoor inslaan, hij zal alles vernietigen.' zei de groote lichtdraak. Solstice zat verborgen tussen de struiken ze was namelijk een gezochte draak. De lichtdraak hervatte 'Maar we kunnen offers brengen die deze meteoor tegen kunnen houden.'. Solstice keek naar de lichtdraak. Toen ze opeeens haar ouders zag. Dood.... 'Deze, offers zouden de meteoor moeten stoppen. ' Zei de grote lichtdraak. Solstice was woedend. 10 jaar later doodde ze de lichtdraak. Draken begonen haar te haten, ook haar broers en zussen. Ze vertrok 3500 jaar voor de komeetinslag. Ze keerde terug toen ze dacht dat iedereen haar vergeten was.

Krachten:
numb attack: een aanval waarbij Solstice de tegenstander verdoofd. Er zit een speciaal gif in haar klauwen. Hij/zij voelt nieks of heeft geen gevoelens meer. De tegenstander voelt nieks van wondes. En kan doodbloeden. Hij heeft ook geen emoties meer.

black change: verandert in een zwarte draak.
white change: verandert in een witte draak.

white healing: geneezing kan aleen in witte draak. Solstice is dan wel geestelijk uitgeput.

black fire: een zwart vuur die bij aanraking een verschrikkelijk gevoel geeft waardoor de tegenstander wijgert te vechten, alleen in zwarte vorm.

gedachtenlezen: Solstice kan ook gedachten lezen in witte vorm.
Illusion: Solstice kan illusies maken zoals valse paden of tsuanimis (die er niet echt zijn), maar dit kan ook in een andere vorm weergegeven worden. Ze kan namelijk ook in dieren veranderen of panten of mensen (dit is dan wel echt). Kan allen in zwarte vorm

inventaris:Een amulet die verandert van kleur bij de emotie dat Solstice heeft. Het amulet is gevoed met elk emotie die er bestaat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Solstice (de emotiedraak)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Algemeen :: Voorstellen-
Ga naar: