PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Afable - Arrow-pointheaded dragon

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Afable

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 16
Punten : 14
Join date : 07-07-11

Dragon World
Leeftijd: 829
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Afable - Arrow-pointheaded dragon   vr jul 08, 2011 12:10 amAfable


Gegevens:

Naam: Afable
Uitspraak: Eh-fe-blee
Betekenis: (Prince) Charming
Geslacht: Mannelijk
Leeftijd: 829 jaar
Ras: Arrow-Pointheaded
Groep: (nog) geen
Temmer: (nog) geen

Uiterlijk:

Afable is een draak die voornamelijk gekleurd wordt door de natuurlijke tinten van warm steen en vuur. De roodtinten van zijn lichaam veranderen als de zon erop schijnt, het verkleurt naar oranje en geel. De bodem van zijn buik vertoont glinsters en als iemand hem ernaar zal vragen, zal hij een verhaal ophangen over zijn bijnaam, Prince Charming. Zijn staart loopt van de warmere aardtinten over naar de koele, haast ijzeren kleur. Uiteindelijk loopt de staart uit in een ''arrowhead'', een pijlpunt, met twee extra stekels daarboven. Deze twee stekels zijn identiek aan de twee grote hoorns op zijn kop.
Hij is een grote draak die met zijn lichaamshouding goed kan imponeren. Zijn lichaam is vanaf het midden van zijn kop tot het laatste stukje van zijn staart bedekt met stekels en punten, die niet zozeer beschermen, maar wel heel handig uitkomen tijdens gevechten. Elke punt van zijn vleugels heeft een haak, waarmee hij makkelijk prooien kan pakken en anderen verwonden. Door de jaren die hij al heeft geleefd, zijn de vleugels van deze machtige draak verweerd en vertonen ze hier en daar scheuren en gaten.

Persoonlijkheid:

Deze Prince Charming heeft een gecompliceerde persoonlijkheid. Ondanks zijn imponerende uiterlijk, waar vele anderen op af komen houd hijzelf liever afstand. Bij een eerste kennismaking houd hij zich op de achtergrond, maar zonder onbeleefd te zijn. Hij is cynisch en kan lichtelijk irritant overkomen op iemand die een optimistische kijk op het leven heeft. Afable is uiterst charmant, maar heeft zichzelf voorgegeven geen leugens te vertellen. Op die manier kan het gebeuren dat anderen niet eens doorhebben dat hij ze kritiek geeft, door de glimlach die hij erbij uitdeelt.
Als draak valt hij onder de goede, maar heeft de mening dat het doel de middelen heiligt. Bang om een beetje vies en bloederig te worden is hij dan ook niet. Ondanks zijn kalme, hulpgevende karakter, is hij goed in vechten en toont de nodige sporen daarvan. Hoe hij er precies aangekomen is, moet je hem zelf maar vragen. Nog een idee is om hem te vragen naar de glinsteringen op zijn buik. Zijn antwoorden kunnen je nog wel eens verbazen.

Krachten

Gritar
Ook wel bekend als ''Scream''. Afable heeft de mogelijkheid zijn stem zo te verhogen, dat er een supersonisch geluid ontstaat. Dit is oorverdovend voor iedereen, waardoor zij niet in staat zijn een beweging uit te voeren. Dit effect verdwijnt enkele seconden nadat hij zijn toon weer verlaagd.

Dirigir
Ook wel bekend als ''vernietigende speren''. De staart van deze draak is een vernietigend wapen, zelfs zonder deze krachten. Maar met deze kracht, is het haast onmogelijk om niet gewond te raken. Afable heeft de mogelijkheid om de twee punten van zijn staart over een korte afstand ''af te schieten''. Deze punten boren zich dan door het huidoppervlakte van de draak of persoon die het doelwit is. Net als een salamander zijn staart weer aangroeid, groeien deze punten binnen twee dagen weer terug. Een effectieve kracht, maar eentje die veel energie vergt en geen groot bereik heeft.

Ligero
Ook wel bekend als ''lichtpunt''. In de donkerste grotten en de diepste nacht, heeft Afable een manier om een lampje te laten branden voor deze en gene die dat nodig mochten hebben. Dit gebeurd doordat hij zijn energie kan bundelen en de twee hoorns, die lichtelijk naar elkaar toe staan, gelijden deze energie tot een lichtbol in hhet middelpunt. Behalve een lichtje in het donker, kan het ook erg handig zijn om een tegenstander mee te verblinden. Deze kracht verbrand energie, maar door de ervaring van Afable, weet hij dit tot een minimum te beperken.

Arreglar
Ook wel bekend als ''Oplossen''. Deze kracht is nogal vaag en gebeurd zo snel, dat nog niemand er een precieze beschrijving van heeft kunnen geven. Het effect ervan is in ieder geval beschermend en leidt ertoe dat deze draak in het niets oplost, verdwijnt. Afable gebruikt deze gave niet vaak, dus er toeschouwer van zijn is een waar spektakel. Het blijkt zelfs dat dingen die Afables huid aanraken, met hem mee verdwijnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Afable - Arrow-pointheaded dragon
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Algemeen :: Voorstellen-
Ga naar: