PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Matthias

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Matthias

avatar

Soort : Mens
Aantal berichten : 9
Punten : 9
Join date : 10-06-11

Dragon World
Leeftijd: 26
Temmer\draak: Nee
Partner: Nee

BerichtOnderwerp: Matthias   wo jun 15, 2011 6:43 pm

Heeft even geduurd maar hier is ie Wink

Matthias van Eekur

Leeftijd: 26
Soort: Mens
Ouders: gedood bij de val van Eekur
Broers/zussen: gedood bij de val van Eekur
Kinderen: nee
Partner: nee
Status: Adel
Moraliteit: Slecht

Achtergrond:
Matthias werd geboren als zoon van de vorst van Eekur. Eekur was een kleine nederzetting in de uiterwaarden van de diepe rivier, ver ten westen van de nu nog bestaande stad in de buurt van de monding aan zee. De nederzetting diende als bescherming voor de horigen die op het land werkten. Eekur had soms last van draken, maar omdat dit enkele gevallen waren was er nooit sprake van echte dreiging. Matthias leerde in zijn jeugd hoe hij later net zoals zijn vader het land moest verdedigen. Toen Matthias negentien winters oud was gebeurde dat wat Matthias' leven voorgoed zou veranderen. 's Avonds op patrouille langs de oever van de diepe rivier met een aantal wachters, zag Matthias een half dozijn zwarte draken vanuit de het zuiden (zee) naar Eekur vliegen. Even later was er niets meer over van Eekur dan een brandend niemandsland. Iedereen in de stad was vermoord. De val van het kleine Eekur betekende dat de horigen aan hun lot over waren gelaten (oftewel 'vrij' werden). Matthias besloot direct wraak te nemen. De draken lieten een spoor van verwoesting achter en dus hadden Matthias en zijn metgezellen (voorheen wachters) ze vrij snel opgespoord. In het donkere bos vonden zij zes slapende zwarte draken. Nog geen moment later was het de groep gelukt geruisloos 5 van de draken van hun koppen te ontdoen. De laatste draak (tevens leader of the pack) werd echter wakker en had al heel snel de wachters van Matthias geliquideerd. In gevecht met de draak is het Matthias gelukt het hart van de draak eruit te rukken, wel werd Matthias zijn gezicht verminkt door het drakenvuur. De draak was dood, maar het hart klopte nog. Matthias nam dit hart mee en trok naar de enige stad van de mensen die nog bestond. Niemand wilde hem helpen gezien zijn afstotelijke gezicht. Met doodsbedreigingen had Matthias de lokale smid zo ver gekregen een uitrusting te maken die als kern het toen-nog-kloppende drakenhart was. Niemand heeft hem sindsdien zonder helm op gezien. Vanaf dat moment zou het leven van Matthias bestaan uit overleven in de wildernis.

Karakter:
Matthias is zeer achterdochtig gezien zijn gebrek aan gezelschap in jaren. Hij is zeer zelfstandig en weet hoe te overleven in vele omstandigheden. Matthias heeft narcistische trekjes tegenover mensen. Wanneer hij draken ziet of tegenkomt krijgt hij een extreem gevoel van haat en angst met gevolgen van dien. Daarnaast is Matt een formidabele krijger wanneer het erop aankomt. Moorden doet Matthias niet graag, maar om te overleven zal het hem niet veel schelen.

Uiterlijk:
Na het incident in de grote stad heeft niemand kunnen navertellen hoe het gezicht van Matthias er uitziet zonder helm. Matthias is langer dan gemiddeld mens en heeft een breed postuur. Matthias draagt een hanger om zijn nek die oplicht wanneer één of meerdere draken zich in de buurt begeven.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Matthias
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Algemeen :: Voorstellen-
Ga naar: