PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Danger?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Videtur

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 36
Punten : 19
Join date : 03-05-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Flanders 8)

Dragon World
Leeftijd: 300jaren
Temmer\draak: Ik dien vele temmers.
Partner: Ik heb geen tijd hiervoor

BerichtOnderwerp: Danger?   za mei 07, 2011 10:51 pm

Eindelijk kwam Videtur aan op plaats van bestemming. Zijn instinct vertelde hem dat hij hier moest zijn. Eigenlijk snapte hij niet waarom het hier zo gevaarlijk was, want dat was waar hij altijd naartoe werd gebracht. Oke, hij moest toegevn dat hier veel draken was tegengekomen op zijn tocht maar die leken allemaal in verde met het feit dat er hier mensen woonde. Hij lande aan de rand van wat duidelijk de markt was en bedacht dat hij zich beter van gedaante kon veranderen, hier als draak tussenlopen zou nogal lastig zijn. Met een zucht droeg hij zijn lichaam op om te veranderen in een mens, en wat het ergste was -volgens hem dan- was dat hij vast zat aan een vrouwelijk lichaam.
Hij wist van de Goden dat het normaal was dat zijn gedaante de tegenpool was van hem. Desondanks dacht hij dat de Goden een gemene streek met hem hadden uitgehaald. Wie liet een mannelijke draak nu rondlopen in een vrouwelijk lichaam?!
Terwijl hij tussen de kraampjes doorliep en rond zich keek, op zijn hoede naar mogelijk gevaar, kon hij het niet laten om ook te kijken naar wat er in de stalletjes lag. Meestal veschilde dit niet zo veel tegenover andere landen maar hier zag hij wel meer wapens en smeden aan het werk. Voor het gevaar waarvoor hij naar hier werd gezonden? Hij bleef staan bij een kraampje met een soort meloenen en pakte een rijp exemplaar. Direct kwam er een dik mannetje naar hem toe en zei met een diepe bas stem: 'Voor 4 koperstukjes is die voor jou, mijn vrouwe.' Videtur schonk hem een liefelijke glimlach en schudde toen zijn hoofd waardoor zijn lange bruine haren over zijn gebruinde gezicht streek.
'2 Koperstokjes en niet meer.' Uiteindelijk kocht hij het voor 3 kopers en nam de meloen mee naar een stronk waaruit een bank was gesneden dat aan de zijkant van de hoofdstraat stond. Daar ging ze zitten en keek even snel om haar heen om te zien of er niemand keek waarna ze de meloen in vier sneed met een fleugje magie.
Met zijn ogen toe nam hij een hap uit de vrucht en zuigde er een beetje op alvorens het te kauwen en door te slikken. Het nadeel van een extra gedaante was dat je die vorm ook moest eten geven, het voordeel was dat hij ook groente en fruit kon eten. Iets wat een drakenmaag niet kon verteren.
Videtur ontspande een beetje maar keek nog steets om zich heen om te zien wat het gevaar nu eigenlijk was. Volgens hem niks... Maar hij had zich al eerder vergist, met als gevolg dat er 4 families helemaal uitgemoord waren. Dat hij had moeten bekopen met een vreselijk schuldgevoel en 4 weken hoofdpijn. Hij verorberde de 3 andere stukken meloen en bleef nog even zitten terwijl hij zijn gebruinde gedaante nog wat extra liet bruinen in het vroeger lente zonnetje en droomde wat weg.

(Als je goed wilt kunnen volgen kan je beter mijn topic eens lezen: Klik)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Danger?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Human district :: De markt-
Ga naar: