PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Seth (drakentemmer)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Seth

avatar

Soort : Drakentemmer
Aantal berichten : 27
Punten : 28
Join date : 26-04-11

Dragon World
Leeftijd: 24
Temmer\draak: nog geen
Partner: /

BerichtOnderwerp: Seth (drakentemmer)   di apr 26, 2011 11:37 pm

Naam: Seth da valencio
Leeftijd: 24
Partner: /
Kinderen: /
Ouders: beide dood
Beroep: Drakentemmer
Bijberoep: Huurling, moordenaar voor wanneer hij geld nodig heeft.
Goed/Slecht/Neutraal: Neutraal, hij moord als het moet en als het niet moet soms ook. Toch voelt hij genade.... soms

Karakter: Seth is loyaal, dapper, vriendelijk op het eerste gezicht. Seth is Nieuwsgierig, verassend, sluw, snel.

Uiterlijk/kracht: Zwarthaar, lichte gezichtsbeharing, lang, sterk, goede reflexen, sluwe bewegingen. Onopvallend verplaatsen.

Verleden:
Seth Da Valencio is geboren in een dorp waar het populair was om draken te temmen en dieren op te jagen. De mensen oefenden veel op jagen, sluipen, rennen en ontwijken. Vechten werd niet geoefend het werd uitgevoerd. Seth was vijftien toen zijn dorp sneuvelden door enkele draken. Seth zoekt nog steeds de draken die dat hebben gedaan om ze te vermoorden. Hij heeft nog nooit een draak getemd maar heeft alle vertrouwen dat het gaat lukken.

Wapens: Verborgen messen bevestigd aan armbanden, zwaard, kruisboog met 30 pijlen die vaker gebruikt kunnen worden. Enkele messen, een lang stuk dun maar stevige ketting. Hij draagt een goedendag bij zich op zijn heup. Hij is zwaarbewapend en de meeste van deze wapens draagt hij niet bij zich maar liggen bij zijn kamp of verblijfplaats.

Extra: hij is beschikbaar om gehuurd te worden door iedereen, voor geld of voorwerpen.


Amulet van Femine

Dit amulet is gesmeed uit de verkleurende hoorn van een speciale draak, deze steen veranderd van kleur en de drager zal de kracht en snelheid van die draak overgeven op zijn eigen draak.

Familie geschiedens

Er was een groep draken die een lange oorlog hadden met de Da Valencio's. Deze draken vielen aan en bleven vechten met het gezin die vrienden bij elkaar had gehaald en bleef vechten. De strijd duurde tientallen jaren totdat Lupesia Da Valencio er genoeg van had en met haar draak ten strijde trok tegen Femine en diens familie van draken. Lupesia had veel bondgenoten en trok ten strijde. De Draken vielen dood neer met en zonder temmer. Wapens gemaakt om draken te doden werden gebruikt en als laatsten bleven Femine en Lupesia met haar draak Elitar. Femine stierf een gruwelijke dood en zijn partner werd gespiest door een stalagciet die afbrak. Lupesia ging terug met de hoorn van Femine die van kleur veranderde en kracht van de draak absorbeerde als die iets doorboorde, deze werd omgesmolten door het Amulet van Femine. Dit amulet geeft de draak van de drager de kracht en snelheid van Femine.
Lupesia werd moeder van drie zonen
Ertos, Eli, Pertus
Ertos was de enige die kinderen kreeg samen met zijn vrouw Chelsea
Lucius
Lucius kreeg kinderen met Stephany
Seth en Lilly
Iedereen stierf door de kinderen van Femine die achter waren gebleven, vier kleine draken groeiden uit tot moordmachine's ze hadden de draken en temmers van Da Valencio afgeslacht. De vrienden die waren teruggegaan bleven levend en hielpen Seth ontsnappen aan de wraak van de draken. Seth heeft 3 van de vier draken vermoord, de twee sterkste in hun slaap. De derde in een moment van zwakte, anders had hij de oeroude draken nooit kunnen doden. De vierde draak blijft ontzichtbaar voor Seth maar zijn naam is Pestilence. Dat is alles voor zover bekend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Seth (drakentemmer)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Algemeen :: Voorstellen-
Ga naar: