PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 The war has begun who will win?

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 12:41 pm

Toxic ontwijkt zijn aanval net toen hij haar in de nek wou beten kronkelde ze haar nek en voelde Kliennie haar tanden zijn nek in gang. Kliennie schudde zijn kop en voelde zich een beetje vreemd. Wat voor rot gif zat er nou weer in zijn lichaam. Kliennie voelde hoe Toxic hem van haar aftrok en wegsmeet. Meteen stond Kliennie op om een tegenaanval te doen, maar voelde meteen een zware gewicht op zijn rug lande. Meteen zakte Kliennie door zijn poten en werd hij op de grond gedrukt en gehouden. ‘Als je je beweegt laat ik je verdrinken in zuur.’ Siste Toxic, Kliennie snoof terwijl ze naar een van haar leden een bevel gaf. Kliennie probeerde zich uit de greep van Toxic te bevrijden wat lukte toen er ineens helemaal kristallen uit de grond schoten. Toic probeerde eerst met zuurannvallen de kristal weg te houden. Maar al snel sprong ze van Kliennie af en probeerde hij meteen op te staan. Hij moest hier weg maar voor hij zijn vleugels kon uitslaan. Voelde Kliennie op een kristal door zijn huid en lichaam ging. Er was een kristal recht langs zijn buik gegaan en had een van zijn vleugels doorboorde, Kliennie liet een pijnlijke brul los en rukte zijn vleugel los van het kristal. Een verschrikkelijke pijn ging door zijn lichaam gaan toen zijn vleugels los kwam. Kliennie zakte door zijn poten en bleef roerloos liggen, er schoot nog een kristal door zijn lichaam heen. Klienie probeerd zich wanhopige te bvrijden, langzaam werd alles wazige en zakt kliennie vermoeid op de grond. Kliennie probeerde rustige adem te halen wat amper lukte door het gif van toxic en de pijn.

(zolang Rage leefd en ik een kristal van haar heb kan ik in die twee gedaantes veranderen.)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laisve

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 285
Punten : 242
Join date : 25-11-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Over mijn overburen, heb ik die dan?

Dragon World
Leeftijd: 30 levensjaren 300 in ervaring
Temmer\draak: Eet ze liever op,
Partner: Ach ja, zeg jij het maaR.

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 12:46 pm

Hij knikte naar Cloud die zich in het gevecht mengde en sprong geschrokken omhoog toen een woud van kristalpunten zich onder hem begaf. Hij plukte Cloud van de opkomende kristallen zodat ze haar niet zouden doorboren. Ik let nog steets op je Cloud. Grinnikte hij haar toe. Hij kon niet goed meer zien waar Zu en Toxic zich bevonden maar hoorde wel dat Toxic hun toestemming gaf om alles te doen wat ze wouden. Wel dat ging hij nu eens goed doen. Hij liet Cloud los en hoopte dat ze zo verstandig was om op zichzelf te vliegen en dook naar beneden recht de Kristallen in. Meteen voelde hij alles dat in aanraking was met het woud van kristal. Hij wist dat Rage het gebruikte om illusies te scheppen maar hij wist perfect wat echt was en niet als hij versmolten was met iets. Meteen zwom hij door het kristal naar de plaats waar de echte Rage zat en rees op uit het kristal waarbij het Rage's achterpoot vastpakte in zijn muil. Als hij wou kon hij haar volledig in zijn bek nemen zo klein was ze tegenover hem. Maar hij zat in een nogal irritante positie om haar in te slikken en hij had geen zin om een overdosis gif binnente krijgen. Oké hij was lichtjes imum ervor maar zoveel gif kon hij ook niet verdragen. Woest schudde hij met het achterbeen van de verrader en hoopte dat Toxic of Zu of wie dan ook even kwam helpen met het mormel af te maken.
Een eindje verder voelde hij Race's emotie's van pijn en hoopte dat de verwondingen niet te erg waren voor Laisve's krachten, want hij wist dat hij en Sombra straks de gewonden mochten doen.
Waar blijft iedereen toch?!! Dacht hij boos terwijl hij zijn tanden nog dieper in Rages poot zette zodat ze niet weg kon.

(Ik ben versmolten met het Kristal voor diegene die het niet doorhebben]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rake

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 110
Punten : 128
Join date : 05-08-10
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: Niemand zal mij temmen.
Partner: Wie weet krijg ik er ooit een.

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 1:15 pm

Rake vloog rustige en had alles een beetje in de gaten gehouden maar toen Rage ineens overal kristallen uit de grond liet schieten keek hij toch wat bezorgd op hopelijke konden de meets Nightwarriors die kristallen ontwijken. Toen hij het geluid hoordie die zijn moeder maakten een hem toestemming gaf om alles te doen wat hij wou. Rake wachten nog even eerste wou hij zeker weten dat zijn moeder en de andere Night warriors veilige waren. Alles leek goed hij kon niet goed zien waar iedereen was maar iedereen leek buiten bereik van de kristallen. Het was tijd om die verrader te pakken en een lesje te leren. Rake dook het naar beneden het ontweek met wat geluk een paar opkomende kristallen. Rake schudde even zijn kop en probeerde zijn gedachten onder controle te houden wat ineens een stuk moeilijker ging. Met een zoekende blik keek hij rond op zoek naar Rage. Rake zag in de verte Laisve staan of dat leek maar iets klopte er niet, Rake schudde zijn hoofd nog een keer en vechten tegen de halliecietes die zijn hoofd in de war probeerde te maken. Rake begon het een beetje zat te worden en versnelde zijn pas en brulde luid naar de twee draken in de verte. kon ze neit gewoon draak tegen draak vechten, Nee... die vuile verrader moest van die stomme trucs gebruiken om te winnen. Nou...ja verliezen dan, dat woord paste better. Meteen steeg hij weer op en vloog met een behoorlijke vert richting de twee draken die hij meteen herkende als Laisve en de verrader. Rake spuugde een vuurstraal op Rage af en lande vlak voor haar. Met een valse grijns op zijn gezicht brulde hij. ‘En waar ga jij heen vuile verrader. Die trucjes werken bij somming draken niet. Het word eens tijd dat je op je plek gezet word.’ Langzaam ontstond er een groot vuur dat langzaam een gevangenis rond Rage, hem en Laisve vormde. Zonder verder nog wat te zeggen zette Rake zijn klauwen in Rage lichaam en dwong haar op de grond Rake zetten zijn tanden diep in haar nek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 34
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 3:07 pm

Laisve leek geen last te hebben van de hallisinatie en greep Rage bij haar achterpoot waarna hij er mee schudden. Ze draaide haar kop en spuwde een straal van vloeibaar kristal over zijn kop heen en gaf de andere negen Kopieén het teken de grijze draak en Rake aan te vallen. De kopieén sprongen boven op Rake en Laisve zetten hun klauwen en tanden diep in de geschubte huid van de twee draken. Rage zelf verzetten zich tegen de pijn en beet Rake in een van injecteerde vloeibar kristal dat giftig was in zijn aderen. Rage wist niet of Rake tegen het giftige kristal zou kunnen, maar ze dwong de jonge draak omhoog en sloeg met de resten van de stervormige kristal tegen Rake's lichaam. Ze liet los en greep het oor van Rake en beet er hard in en trok eraan om de jonge draak te dwingen van haar af te gaan?

EDIT Sky: Rage ik heb genoeg van jou powerplay. Jij kan helemaal geen kopiën oproepen of kristallen maken die mensen in twee dingen kunnen laten veranderen! Je hebt te veel krachten want het maximaal is vier en niet zes (en dan tel ik niet eens de krachten die jij in het gevecht gebruikten niet in je profiel hebt gezet). Vloeibaar kristal spuwen is WEL een kracht en ook slaapstof is een kracht. Anders kan ik ook zeggen dat mijn vergif geen krachten zijn en dan kan ik vrolijk nog vier krachten nemen! Doe me een lol en speel eerlijk!

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 3:27 pm

Toxic had zich buiten het gebied van kristal gewerkt en snoof het stof uit haar neus. Daarna schudde ze al het stof van haar veren. Toen pas merkte ze dat ze was geraakt door een van de kristallen: In haar dijbeen zat een snee van zeker een meter lang en een aantal centimeter breed. Bloed sijpelde over haar grijze veren naar de grond. Toxic gromde, dat zal haar bezuren! Toen ze zich wilde verplaatsen schoot de pijn door haar poot als eensteekvlam. Ze brulde van irritatie en liep sissend en knasetandent door. Zodra ze het kristallenwoud binnenstapte verschenen er plots overal gedoodde Night Warriors. Ze had de illusie meteen door omdat dit niet zichtbaar was geweest voor ze het gebied betreden had. Zodra duidelijk werd dat ze de illusie doorhad verdween deze. Ze grijnsde en ging op het stemgeluid van haar zoon af. Ze trof Laisve, Rake en Rage aan. Zowel Rake als Laisve hadden Rage vast "Dood haar, ze heeft de herseninhoud van een pinda. Haar kun je niets leren, ze zal ons enkel tot last zijn zolang ze nog leeft!" grauwde ze. Daarna keerde ze haar blik naar de rest van het kristallenwoud op zoek naar Kliennie. Hij lag niet veel verder op de grond. Door zijn huid stak een kristal en zo te zien had haar gif hem al laten bezwijken. Ze vond dat het tijd was om hem te doden. "Ik ga doen wat ik al veel eerder had moete doen" siste ze terwijl ze op Kliennie af liep. Ze zette haar poot op zijn kop en klemde haar kaken rondom zijn hals. Toen ze deze eemaal goed beet had begon ze zijn luchtpijp dicht te klemmen. Haar tanden boorden zich door zijn vlees, bloed vloeide haar bek in en lekte uit haar mondhoeken. Het was nu een kwestie van tijd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darko

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 230
Punten : 257
Join date : 05-04-10
Leeftijd : 34

Dragon World
Leeftijd:
Temmer\draak:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 3:40 pm

Trage vleugelslagen waren bijna onhoorbaar en een rode draak vloog over de zonnige velden en hij zag dat Toxic met een stel andere van haar groep aan het vechten was. Hij vond het maar niks, maar hij kon niet toe staan dat Rage de boel teroriseerde, maar de draak die Toxic nu vast had moest ze er niet bij betrekken en door pijlsnel naar beneden en greep Toxic in zijn bek en beet hard, zodat bloed opwelde in zijn bek die tussen haar veren door sijpelde. Een pijnlijke kreet was te horen en hij hoorde dat het de lung was, daar had Darko geen moeite mee. Zins de val die een van de NW leden Darko in had gelokt had Darko zitten asen op een moment in Toxic terug te pakken en nu had hij haar rug in zijn muil. Darko zorgde er wel voor dat hij haar niet van de draak aftrok, maar zijn klauwen haalde hij scherp over de kop van de kleinere draak. waarna hij een massieve poot op de kop van Toxic zetten en zijn gehele erop zetten. Of Toxic liet los of ze zou de draak als nog doden, maar dan zou ze zelf zeker sterven als ze niet snel terug zou proberen te vechten. Waar Zu was wist Darko niet en hij wilde zich niet met Rage bemoeien, maar het was Toxic die hij wilde doden!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rake

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 110
Punten : 128
Join date : 05-08-10
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: Niemand zal mij temmen.
Partner: Wie weet krijg ik er ooit een.

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 3:44 pm

Rake brulde woest toen Rage hem in een van haar kristallen duwde en hem sloeg. Rake voelde hoe de tanden van Rage in zijn doorprikte. Rake zag heir zijn kans en duwde Rage tegen een van haar eigen kristallen aan en beet meteen in haar keel en ging er als een gek mee heen en weer schudde. Rake duwde rage nog eens tegen een kristal aan en duwde haar daarna van hem af om zich te ontdoen van die kopie van haar. Rake brulde woest en zijn ogen begonnen gevaarlijk rood te gloeien en zijn lichaam werd omring door vuur. Rake wist niet goed meer wat hij zelf deed of wat er gebeurde. Naast Rake kwam een grote wolf tevoorschijn die het puur vuur bestond en meteen de kopieën aanviel. Rake sloeg gevaarlijk met zijn staart richting de kopieën en naar Rage zelf. De kopieën verdwijnen meteen of hadden hun aandacht op de wolf gericht. Rake voelde hoe het gif van Rage door zijn aderen stroomde maar hij leek er geen last van te hebben. Rake sprong recht op Rage af en zetten zijn hele gewicht in de strijd. Meteen greep hij haar met zijn klauwen bij haar vleugels en trok die ruw naar de grond. Vervolgens zetten Rake zijn klauwen in haar buik en rug. En scheurde die voor een deel helemaal open. Langzaam werd zijn zicht zwart en kreeg hij zijn normale blauwe kleur ogen weer de wolf verdwijn even snel als die gekomen was. En werd zijn lichaam niet meer omringd door vuur. Rake zakte langzaam in elkaar en bleef bewusteloos liggen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laisve

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 285
Punten : 242
Join date : 25-11-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Over mijn overburen, heb ik die dan?

Dragon World
Leeftijd: 30 levensjaren 300 in ervaring
Temmer\draak: Eet ze liever op,
Partner: Ach ja, zeg jij het maaR.

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 3:54 pm

Hij zag Toxic komen en hun toestemming geven om te moorden. Voor hij actie kon ondernemen spoog het mormel een laag kristal over hem heen. Blindelings beet hij door en voelde een krak. Dat was het sijn dat hij wou, hij trok en voelde het been loskomen. Met nog meer kracht trok hij de poot van Rage af het lichaam en gooide het omhoog. Etenstijd Curse!! Brulde hij van plezier.
De kristallen verstoorde zijn zicht en hij trok ze eraf. Maar terwijl hij ze eraf trok kwamen er schubben mee an al snel zat zijn gezicht overdekt met zijn eigen bloed. Snel genas hij de open schub wondes en keek toen terug naar Rage om te zien wat de verrader zou doen nu hij maar 3 poten had. Hij zag dat Rage in Rakes oor (? scratch wat een dom ding om aan te trekken) beet. Maar Rake wist zich goed te redden en had al snel Rage dodelijk verwond voor hij bewusteloos viel. Voor de zekerheid beet Laisve de kop van de verraderdie, perfect in zijn grote muil paste, af de nek. Na nu zou die dood zijn. Opeens voelde hij een verzengende haat tegen Toxic achter zich en snel draaide hij zich om. Hij zag een rode draak Toxic in de lucht sleuren en was even verbluft blijfen staan. Was dat niet de verradere Drako? Wraakgevoelens berijkte hem en direct begreep hij de situatie. Snel vloog hij op en sloeg Drako van Toxic rug. Pak hem, Toxic. Brulde hij Haar bemoedigend toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
kliennie

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 268
Punten : 297
Join date : 23-07-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : helmond

Dragon World
Leeftijd: 19
Temmer\draak: .....
Partner: Single is the way too live

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 4:15 pm

Kliennie zag Toxic al tussen de kristallen lopen, Wanhopige probeerde hij nog een poging om vrij te komen. ’Ik ga doen wat ik al veel eerder had moete doen.’ Kliennie wist dat hij niet om genade hoefde te smeken bij haar die zou hij toch niet krijgen. Hij was ook niet bang voor de dood maar hij wist dat die nog lang ging wachten. Toxic zou hem eerst laten lijden en daar was hij bang voor, hij wou geen pijnlijke en langzame dood. Kliennie voelde hoe Toxic haar poot op zijn kop zetten en haar tanden in zijn nek zetten en zijn huid door boren. Heel Langzaam begon Toxic zijn met zijn luchtpijn dicht te knepen. Kliennie kon het wel uitschreeuwen van pijn. Maar kon geen woord uitbrengen wanhopige zetten kliennie zijn klauwen tegen haar buik en probeerde Toxic van hem af te duwen. Kliennie hapte wanhopige naar adem. Kliennie voelde langzaam hoe zijn lichaam slap en koud begon te worden. En hij zijn laatste energie verspilde en adem uitblaasde. Kliennie probeerde tegen het gevoel te vechtne maar het werd steeds grote en verleidelijker om gewoon zijn ogen te sluiten en uit te rusten. Kliennie wist als hij dat deed hij niet meer wakker zou worden, Langzaam gaf hij toe aan het gevoeld en sloot zijn ogen hoewel hij de tanden van Toxic die in al een tijd in zijn nek. Niet meer voelde blies Kliennie voor het laatste zijn adem uit en werd alles donker en geluidloos om hem heen. Niet veel later hing Kliennie dood in Toxic bek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 4:21 pm

Ze zag nog net een rode beweging vanuit haar ooghoeken voor de pijn door haar heen schoot. Woedend trok ze haar kaken van Kliennie af zonder ze te openen. Ze spuuwde het stuk vlees dat ze in haar bek had uit en richtte haar aandacht nu op Darko. Hij had een paar lelijke schrammen gemaakt, grijze en zwarte veren dwarrelden in het rond. Kliennie was al dood geweest voor Darko aanviel, iets wat haar moordlust enkel aanwakkerde. Toxic brulde woedent, iedereen die té dichtbij was zou nu piepende oren hebbn en een pijnlijk trommelvief. "Je gaat dood Darko, DOOD" grauwde ze. Ze draaide zich om en klauwde zich vast in Darko's borstkas. Hierdoor kon hij zijn tweede actie niet uitvoeren omdat ze buiten hetberijk van zijn poten zat. Ze reette zijn schouder open met haar tanden en liet haar gif zijn bloedbanen binnenstromen. Daarna beet ze in zijn vleugel en gaf er zo'n harde ruk aan dat hij mogelijk uit de kom zou schieten. Dit keer zou hij niet ontkomen! Ze zette haarachterpoot op Darko's vleugelgewricht en zette zich af. Zodra ze los van hem kwam sloeg ze haar vleugels uit en bleef ze in de lucht hangen. Ze bloedde behoorlijk en had ondertussen veel wonden opgelopen maar ze leek het niet eens te merken. Vol vechtlust schoot de kogels van zuur op Darko af, mikkend op de plek tussen zijn schouderbladen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sombra

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 138
Punten : 126
Join date : 23-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar (maar gedraagt zich ouder)
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Someone is supposed to have my heart, but I think he left it for someone else to find

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 4:40 pm

Ploteling knalde er iets tegen haar aan. Boos graap ze zich eraan vast maar datgeen wat haar aanviel was hard... als... Kristal! Sombra grauwde en liet haar bot met en ruwe beweging weer in de kom schieten. Ze zag een eind verder nog meer kristallen uit de grond schieten. Dat was de plek waar de andere Warriors waren! Ze verbrijzelde de schedel van de laatste levende mens onder haar poot en ging meteen op de kristallenbos af toen dit stopte met groeien. De strijd was zo goed als voorbij toen ze aankwam: Klienie was gedood en haar moeder stond nog met haar kaken rond zijn hals. Ze zag een rode draak aankomen maar merkte te laat dat deze haar moeder wilde aanvallen: Nog voor ze haar kon waarschuwen werd ze uit haar positie geslagen. Sombra gromde en was opgelucht te zien dat haar moeder haar aanvaller er meteen van langs gaf. Ze lette niet op Laisve of Rage, op 't moment was de rode draak het grootste gevaar. Ze herkende hem pas later als Darko. Dat was mooi: Drie vijhanden in één dag! Ze hoorde Laisve Toxic aanmoedigen en Sombra deed mee. 'Houd je vooral liet in mam!' riep ze. Ze zag dat Toxic gewond was en begon zich zorgen te maken omdat de draak waartegen ze vocht nog niet had gevochten en dus nog geen energie kwijt was geraakt. Een druppel bloed viel op haar kop en ze vroeg zich af of dit van Toxic of Darko was. Wat kon ze nou nog doen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darko

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 230
Punten : 257
Join date : 05-04-10
Leeftijd : 34

Dragon World
Leeftijd:
Temmer\draak:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 5:01 pm

Een kleinere grijze draak duwde Darko van Toxic af en meteen viel ze hem aan. Darko hapte woest naar de NW leider en voelde haar veren door zijn bek gaan wanneer hij miste. Toxic vergiftigde hem na haar woedende woorden te hebben geuit. Darko richten zich op Toxic die nu zuurballen op hem afschoot. Darko stapte met een snelle sprong opzij en ontweek zo de meetste zuurballen, maar die te dichtbij zijn poten de grond raakte spatterde open op de grond en kleine druppels zuur kleefde aan zijn schubben. Darko letten er niet op en richten zijn kop opnieuw naar Toxic. Een vuur in Darko's buik begon zich te verzamelen en zijn keel zwol op voor hij een giga vuurstraal uit spuwde en op Toxic mikte als ze die zou ontwijken dan rook het in ieder geval naar verbranden veren! Snel sloeg hij krachtig zijn vleugels in de lucht en schoot achter de vuurstraal aan en greep Toxic in zijn bek door haar hals vast te grijpen met een krachtige beet van zijn kaken. Hoewel Toxic's gif door zijn aderen schoot en zijn zenuwen lam probeerde te leggen maakte iets in deze draak hem zo woest dat het gif geen effect leek te hebben? Darko liet een lava straal uit zijn bek komen rond de hals van Toxic dat lekte langs de veren van Toxic op zijn schubben, maar deed Darko zelf geen schade. Zijn stekelige staart zwiepte door de lucht en met magmar bevattende stekels sloeg hij tegen Toxic lichaam. Hij wist zeker dat het magmar door het vlees van Toxic zou vreten dat deed het met alle levende dingen? Darko zetten meer en meer druk op zijn kaken rond de hals van Toxic als ze nu los zou trekken zou ze sterven doordat ze haar luchtpijp dan stuk zou trekken!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laisve

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 285
Punten : 242
Join date : 25-11-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Over mijn overburen, heb ik die dan?

Dragon World
Leeftijd: 30 levensjaren 300 in ervaring
Temmer\draak: Eet ze liever op,
Partner: Ach ja, zeg jij het maaR.

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 5:09 pm

[Kleinere draak Darko? Ik ben ver even groot als Race en die is een van de grootste zeker]

Achter zich hoorde hij Sombra ook roepen. Hij lande naast haar en keek naar het gevecht van Toxic en Darko. NA dit alles hebben wij werkt te doen Sombra. En hij grijnsde naar haar. Laisve wist niet zo goed wat hij nu moest doen, Toxic helpen en daarna de gewonde of eerst de gewonde en dna kijken hoe Toxic het verging? De draken boven hun hoofd gingen hard te keer en hij zag bloed rondvliegen. Als Toxic Darko kon vergiftigen zou ze terug voordeel hebben, nu was Darko in het voordeel door zijn energie.
Laisve hakte de knoop door en koos ervoor om de gewonden te helpen, dan konden die desnoods ook meehelpen met de rode draak. Sombra, ik ga de gewonde genezen. En hij vloog weg. Ervoor had hij Race horen schreeuwen en ging dsu opzoek naar de long. Zijn ogen schoten over het slachtveld en hij zag dat het voormalige leger van Rage veranderd was in een bloederige massa die het neergevalle sneeuw veranderde in een bloederige drap.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rage

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 394
Punten : 473
Join date : 21-01-10
Leeftijd : 34
Woonplaats : katwijk n.b.

Dragon World
Leeftijd: 350 jaar
Temmer\draak: I only have servants!
Partner: Who shall desire my heart?

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 5:23 pm

Rake greep Rage vast en verwonden haar door haar rug een stuk open te trekken, maar toen hij flauw viel liet ze de kristallen op de plek waar hij stond omhoog schieten en sommige doorboorde de draak. Maar toen Rage zich om wilde draaien greep Laisve haar kop vast met een onheilspellend gekraak brak Laisve een deel van haar schedel en liet haar los om Toxic te helpen. Het geluid van vechtende draken was duidelijk te horen, maar Rage had zo weinig kracht nog om haar kop op te tillen dat ze alleen maar bleef luisteren. De weinige levenskracht de ze nog bezat was niet te ontdeken. Ze voelde dat Kliennie dood was en ze voelde ook hoe haar krachten en levensenergie weg vloeide. De heling van haar kristallen hadden geen nut meer omdat ze te ver heen was. Ze richten zich nog een keer tot Toxic zodat ze haar zou horen voor ze stierf! 'Je moet een ding nog weten Toxic! Rainbow is....' verder kwam ze niet mocht Toxic willen weten wat Rage had willen zeggen dan zou ze daar nooit meer achter komen. Rage kende de waarheid en haar verzwakte toestand zou haar niet in staat stellen nog meer te kunnen zeggen! Haar felle oranje/rode ogen doofde en lieten lege kassen achter toen het licht voorgoed uit haar verdween. Rage had sterk gevochten tegen de NW leden, maar ze had niet lang genoeg gewacht tot er meer aan haar leger zouden hebben toe gevoegt. De kristallen die uit de grond waren geschoten veranderde van kleur. Ze werden eerst paars en daarna kregen ze hun normale kleur weer terug. Dat bewees dat Rage dood was!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Curse

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 157
Punten : 170
Join date : 15-01-10

Dragon World
Leeftijd: 176
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Wat wil je eerst kwijt? Je hart of je hoofd?

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 5:29 pm

(Go Toxic! cheers )

Onder hem werd de ijsdraak rustig maar ze rook nog niet dood. Hij zou pas lolaten al ze dood was! Toen hij Toxic hoorde brullen snoof hij, oké als ze klaar was om doo te bloeden dan. Hij trok ze veel mogelijk vlees van de nek van de ijsdraak af. De plotselinge geur van bloed maakte hem dorstig, misschien had hij de hoofdslagader geraakt. Om te voorkomen dat de ijdraak weg zou gaan sloeg hij een groot kristal kapot. Het ding dat zo groot en dik als een boom was landde op een van de vleugels van de ijsdraak. Ze zou nu haar vleugel moeten aputeren als ze nog los wilde komen! "Niet weggaan he" grinnikte hij tegen haar. Daarna steeg hij op en vloog hij behendig tussen de kristallen door. Eemaal aangekomen was het grootste deel van het feest al voorbij. "Etenstijd Curse!" hoorde hij eenplezierige stem. Het was Laisve. Bliksemsnel maakte hij hoogte en plukte hij de poot - van wie deze ook was - uit de lucht. Hij bleef triompfantelijk rondjes cirkelen boven Laise en de rest. Hij schudde wild met zijn kop en liet het bloed regenen voor hij op een kristal landde en de poot naar binnen werkte, met bot en al. Het misselijkmakende gekraak was vanaf de grond hoorbaar. "Zal ik even plaatsmaken?" riep hij. Nog voor hij antwoord kreeg sloeg de bliksem in en vloog het kristal alle kanten op. De brokstukken waren niet gevaarlijk en er was nu was meer ruimte. Nu kon hij Darko pas zien, Toxic was met hem aan de gang en ze leek aardig verwond. Vanaf zijn hogere standpunt keek hij zoekend rond. Plots zag hij Kliennie liggen: Hij was dood. Curse grijnsde, dat had veel eerder moeten gebeuren!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 5:55 pm

Niemand scheen op het iedee te komen haar te helpen dus stond ze eralleen voor. Terwijl Rage het leven liet ontweek Toxic net op tid een vuurstraal. Omdat ze in de lucht niet zo behendig en snel was verbrandde ze een deel van haar vleugel hierdoor veloor ze voor een mment de controle en daalde ze zeker een meter of tien. Darko's volgende aanval misde hierdoor en hij bleef een eindhoger met lege klauwen. Toxic grijnsde en schoot meteen weer de lucht in zonder verder acht te slaan op haar wonden die haar langzaam verzwakten. Met een harde klap greep ze zich vast aan Darko's nek, woedend sloeg ze haar klauwen tussen en door zijn schubben heen en haalde zijn gehee nek tot bloedens toe open. Ze kromde haar nek en beet Darko in de strot. Ze schudde blid van strijdlust met haar kop tot het bloed haar bek binnen vloeide. Zonder twijfel was Toxic er het ergste aan toe vanhen allemaal maar ze was niet van plan snel op te geven! Ze opende haar kaken en trok haar kop naar achteren zodat ze genoeg afstand had. Terwijl ze zich nog steeds vasthield met haar klauwen spuuwde ze zuur over Darko's kop "Kauw daar maar op!" siste ze en ze trok zich los zodat het boed tegen haar kop spatte. Toxic draaide zich om en beet in het vlies van Darko's vleugel. Met ene ruk van haar kop trok ze een grote scheur in de kwetsbare vlieghuid. Daarna liet ze zich vallen. Het kostte haar veel moeite om haar gewonde vleugel in de goede positie te krijgen en een geslaagde landing te maken. Niet langer in staat om een gevecht aan te gaan met een onuitgeputte vijhand strompelde ze naar een kristal en leunde ertegenaan. Het bloedverlies verzwakte haar met de minuut. Ze was er behoorlijk slecht aan toe: Haar ene veugel rookte nog, er zat een grote, diepe snee in haar dij en over haar gehele nek en flanken zat een groot aantal kleinere wonden. Een haar veren kleefde bloed, zowel van vijhanden als van haarzelf. De grootste uitputting kwa misschien van al het gif dat ze had verbruikt in de oorlog, het gebruik van een grote hoeveelheid gif putte haar uit. Haar gewonde vleugel hing op de grond terwijl de andere tegen haar flank was opgevouwen. Ze spuugde een stuk huid uit dat ze van een slachtoffer had afgetrokken waarna ze met een oplettend oog naar aanvallers even uirustte door rustig door te ademen. Ze had niet eens gehoord wat Rage had willen zeggen en het ging haar op 't moment ook niet aan.

(Zoals gewoonlijk lees je te snel Darko, je hebt niet eens gezien welke aanvallen ik verder deed -.-)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laisve

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 285
Punten : 242
Join date : 25-11-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Over mijn overburen, heb ik die dan?

Dragon World
Leeftijd: 30 levensjaren 300 in ervaring
Temmer\draak: Eet ze liever op,
Partner: Ach ja, zeg jij het maaR.

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 6:08 pm

Terwijl hij rondcirkelde zag hij Toxic uitgeput tegen een overgebleven kristal staan. Snel nam hij een duikvlucht en lande naast haar. Ze was duidelijk uitgeput en gewond. Snel draaide hij zich om en brulde tegen iedereen. Wilt er iemand die irritante verrader weghouden!!! Toen draaide hij zich om en liet zich door zijn poten zakken om op gelijke hoogte te hangen met Toxic. Laisve wist wat ze van hem verwachte en liet dus een stukje van zijn nagel met haar vleugel versmelte. De schade was niet niks en hij hoopte dat hij nog genoeg energie over ging hebben om de rest te verzorgen. Misschien kon Sombra het laatste nog doen. Zijn energie stroomde over en behendig knede hij de spieren en schubben terug tegen elkaar. Met veren had hij nog niet z'n ervaring en hij hoopte dat Toxic nog genoeg slagveren had om te kunne vliegen. Uiteindelijk scheide hij zijn klauw met Toxic en liet de verbinding voor energie nog even openstaan om extra energie naar haar te pompen. Uiteindelijk stopte hij dat ook en keek haar licht uitgeput aan. Geef hem op z'n bek Toxic. En hij zakte neer tot op zijn buik.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 7:10 pm

Laisve kwam als geroepen. Hij deed eerst iets wat ze niet zo goed thuis kon brengen maar zodra ze de energie door haar lichaam voelde gieren ist ze wat hij gedaan had. De grote wond was enkel een vaag litteken en alle kleinere wonde waren gestopt met bloeden. Haar vleugel was niet geheeld maar ze kon er in ieder geval nog mee vliegen. Toxic zette zich af en ging rechtop staan "Tijd om dit af te handelen" siste ze. Ze keek naar Laisve en haar blik verzachtte een beetje "Bedankt" zei ze wat zachter, daarna verhief ze haar stem "Race, zorg dat Laisve niets overkomt!" beval ze wetend dat Laisve zijn eigen krachten had opgeofferd. Zodra dat geres schoot ze de lucht weer in en greep ze opnieuw naar Darko's vleugel. Ze liet zich hangen zodat ze de vleugel naar beneden trok met behul van de zwaartekracht. Hiierdor kon Darko onmogelijk in de lucht blijven. Terwijl ze recht op het stkelige veld van kristallen af gingen zorgde Toxic dat ze boven Darko viel zodat ze niet onder hem terecht zou komen. Vlak voor de crash gaf ze een ruk aan de vleugel en liet ze los. Ze kon door haar verbrande vleugel niet goed in de lucht blijven dus was ze gedwongen te landen Ze liet zich op een kristal neerdalen en keek zoekend naar Darko, leefde hij nog?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cloud

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 301
Punten : 262
Join date : 22-12-09
Leeftijd : 20
Woonplaats : Den Haag/Voorburg

Dragon World
Leeftijd: 8 jaar
Temmer\draak: Ik Wil Niet Vast Zitten Aan Iets Wat Eerder Sterft Dan Ik
Partner: Op Zoek

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 8:10 pm

Cloud hoor de de woorden van Laisve en keek hem geïrriteerd aan waarna ze zich in de lach schoot. Ze lachte luidkeels toen Toxic zei dat Rage de herseninhoud van een pinda had. Haar lach bulderde over het veld terwijl ze ze van Rage af werd geduwd. CLoud vond het nu echt leuk worden en richtte haar aandacht weer op de man. Ze duwde hem weer om en sloeg zijn zwaard uit zijn handen met haar staart. Een venijnige grijns toverde zich op haar gezicht en haar oren gingen naar achteren staan. Het begon te waaien en Cloud kwam dreigend dichterbij. "Mag ik je een laatste vraag stellen..? " vroeg ze liefjes en onderbrak zichzelf. Cloud ging verder, "Voordat ik je vingers één voor één van je hand af ruk en je ledematen langzaam uit je romp pluk!" gromde ze en rende op de man af. Ze gooide de man omhoog door hem op te tillen met haar hoorns en dan weg te gooien. "Waarom werk je voor Rage? Ze kan het nog niet eens één dag volhouden bij de Night Warriors, laat staan met het clubje wat ze uit haast bij elkaar heeft gesprokkeld" Zei ze geniepig en liep weer naar de man toe. Ze tilde hem op met haar voorpoten en keek hem strak aan, zonder enige emotie bleef ze hem aanstaren. Cloud haar gezich vetrok en er verscheen weer een grijns. Ze gooide hem op de grond en zette haar poot op zijn borstkas en zette er gewicht op...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://fursonadiary.actie-forum.com/
race

avatar

Aantal berichten : 141
Punten : 164
Join date : 16-05-10

Dragon World
Leeftijd: 8000 jaar
Temmer\draak: oriental draak
Partner: komt wel

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 11:19 pm

Toxic beval Race op Laisve te letten er hij sprong naar de draak toe en cirkelde zich rond hem heen zodat niemand nog bij de grote grijze draak zou kunnen komen. Niemand zou nog bij hem kunnen komen en Race zag alles hoe Toxic Darko aanviel. Het gevecht ging zijn gang en Race had de rode draak zelf graag willen wurgen! laisve had zijn laatste kracht aan Toxic gegeven en die trok Darko naar de kristallen. Zijn lichaam trilde nog als een rietje omdat hij mee wilde vechten, maar hij bleef bij Laisve.

( flutpost! grrr)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darko

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 230
Punten : 257
Join date : 05-04-10
Leeftijd : 34

Dragon World
Leeftijd:
Temmer\draak:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 11:30 pm

Toxic dook net weg en hij miste , maar ze greep hem en haar nagels doorboorde zijn schubben. Nadat ze zijn liegvlies had beschadigd verloor hij hoogte en Darko kwam boven de kristallen te hangen waar nadat Toxic hem weer aanviel naar toe trok. Net op het laatste moment draaide Darko zich zodat zijn poten onder hem kwamen en greep de kristallen onder zich en boog mee in de vaart, maar enkele kristallen veroorzaakte ondiepe schrammen aan zijn buikschubben. Hij keek naar Toxic en zijn keel bloeden, maar was nog in goede staat om vuuraanvallen uit te richten. Zijn keel zwol op en hij spuwde een reeks aan lavaeieren in het rond en de explosies knalde om hem heen. Darko zetten zich af en scheerde laag over de kristallen en landen op het stuk dat Curse vrij had gemaakt. Darko bleef lava eieren spuwen die volgde door lavastroom uit zijn muil. Daarna door hij de dikke rook in en sprong van het ene kristal naar het andere en zocht naar Toxic die vond hij, dook de dikke rook uit achter Toxic en beet haar in de hals met zo'n kracht dat hij iets voelde breken. Het gif zaaide onrust in zijn lichaam, maar de rode raak was niet van plan Toxic zonder egre verwondingen achter te laten. Zijn klauwen zonken diep weg in het verenpak van Toxic en een lavastraal spuwde hij uit zijn muil en het zonk langs zijn tanden naar de hals van Toxic! Met een ruwe ruk trok hij Toxic van het kristal af en schudden wild met zijn kop Nu was het zijn beurt om haar eenflink wat schade op te laten lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rake

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 110
Punten : 128
Join date : 05-08-10
Leeftijd : 24

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: Niemand zal mij temmen.
Partner: Wie weet krijg ik er ooit een.

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   ma apr 11, 2011 11:49 pm

Rake kwam langzaam weer bij wat verward schudde hij zijn kop wat was er zonet gebeurd. Al snel zag hij dat Rage dood lag waar waren de andere leden gebleven? Hadden ze hem nog hier gewoon laten liggen? Rake keek even wat verdwaald om hem heen, wat was er allemaal gebuer in die tijd dat hij knok out was. Hij zag nog een stel andere dode draken die bij rage hoorde, ze hadden gewonnen. Rake schudde zijn lichaam en spande zijn spieren aan. En steeg meteen op, op zoek naar de rest. Hij had niet al te erge wonden de meest waren wat kraswonden. Rake zag al snel een rode draak met zijn moeder vechten. Toxic zag er slecht uit en kan wel wat hulp gebruiken, zeker bij die draak. Rake schoot meteen op de draak af die als een gek lava en vreemde eieren aan het spugen was. Toen hij zijn moeder te pakken had. Schoot rake er meteen op af en buikte hem zo hard hij kon in zijn buik en haalde flink uit met zijn klauwen. Rake schoot meteen een paar vuurballen recht op zijn vleugels en op zijn kop afzetten zijn klauwen in zijn lichaam en zeten zijn tanden in de nek van de rode draak. En klauwde meteen zijn luchtpijn langzaam dicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Darko

avatar

Geslacht : Man Aantal berichten : 230
Punten : 257
Join date : 05-04-10
Leeftijd : 34

Dragon World
Leeftijd:
Temmer\draak:
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   di apr 12, 2011 12:11 am

Een kleinere draak schoot op hem af en Darko weigerde Toxic los te laten. De kleinere draak beet hem in zijn nek en probeerde zijn luchtpijp dicht te duwen. Darko's keel zwol aan omdat te voorkomen terwijl hij dat deed spijpelde lava uit zijn buik die naar zijn keel was gespoelt om te voorkomen dat Rake zijn keel dichtkneep uit zijn bek en op de veren van Toxic. de rokerigegeur kwam omhoog en drong zijn neusgaten binnen, maar Darko weigerde nog steeds los te laten. Zijn kaken sloten zich niet langer, omdat het gif zijn werk begon te doen. en Darko knipperde met zijn ogen om helder te kunnen blijven zien, maar na een paar minuten bleef het beeld wazig. Hij moest hier weg! Darko gooide Toxic bij zichzelf weg en drukte Rake tegen een van de kristallen om los te komen. Daarna sprong Darko weg tussen de kristallen en liet de aarde beven. Hij rende zo goed als het ging tussen de kristallen door en toen hij buiten het woud van kristal was maakte Darko gebruik van het zakje dat de kruiden bevatten die flora hem toen eens gegeven had. Hij kauwde erop en slikte de kruiden door. Het zou niet lang meer duren voor de kruiden zouden werken. Darko had geen wonden aan zijn poten geen grote tenminste. Hij stoof richting het bos nog voor de kruiden zijn lichaam in vuur en vlam zetten. Tussen de goed bedekte kreupelhout was een grote grot die Darko in dook en niet te vroeg. De lava die in zijn buik zat sijpelde uit zijn verwondingen en creëerde een dikke laag steen van zeker 5 meter dik en steen was moeilijk te doorboren, maar de schild van steen zag eruit als een grote rotsblok die al snel afkoelde tot het steen en steen koud was doordat het winter was koelde het steen sneller af!
Het zag eruit alsof Darko gevlucht was door de grot en nu ergens anders zijn wonden likte. Nu was het wachten tot dat Darko genezen was. Gelukkig dat Flora hem deze kruiden op had gegeven zo kon hij zich steeds helen door die kruiden te eten, maar het was geen bijzondere kracht die hij tot zijn wil kon oproepen. De grote grot die Darko in was gedoken was een grote doorgang naar een andere plek die naar nog eens vier uitgangen liep.

(Topic uit voor Darko.)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Toxic

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 684
Punten : 699
Join date : 02-06-09
Woonplaats : In de kast op je kamer...

Dragon World
Leeftijd: If age is an disease, i'm inmum for it.
Temmer\draak: If you want my toxin in your veins, go ahead and try!
Partner: Zu, there is no remedy for my love to you, but where are you?

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   di apr 12, 2011 9:50 am

De kristallen waren bestand tegen vuuraanvallen en beschermden Toxic ertegen. De rook die door de ontploffingen oprees waren als een dekmantel voor haar. Toch vond Darko haar maar net op het moment dat hij haar in haar keel wilde bijten kwam haar zoon aangestormt. Darko werd opzij gebeukt en zijn gehele aanval op haar kostbare luchtpijp mislukte. "Kun je niets nieuws verzinnen Darko?!" brulde ze uitdagend naar hem terwijl Rake op zijn beurt Darko aanviel. Helaas wist Darko te ontsnappen. Nog voor Rake achter hem aan kon gaan riep ze hem een halt toe "Het is goed zo, destrijd is al gewonnen en hem krijgen we later wel" ze stond op een van de hogere kristallen en had een goed overzicht. "We gaan terug naar het gebied zodat onze Ceratos de gewonden onder ons kunnen verzorgen." Toxic richtte zich tot Sombra "Sombra, vanaf nu ben jij een Ceratos. Als Laisve genezen is zal hij je helpen met je taak. Hij zal ook een Ceratos worden" daarna keek ze naar haar twee zoons, omdat misery niet was komen opdagen kon ze hem geen rang geven, nog niet tenminste "Rake, Sumu jullie kunnen niet langer Jaris genoemt worden, vanaf nu zijn jullie Oviran, jullie zullen jagen voor de groep" Daarna richtte ze zich tot Curse "Curse, jij wordt een Toran" na deze mededelingen keek ze naar de hele groep in het algemeen. "Rake en Sumu gaan jagen. De buit wordt naar de grot gebracht. De anderen gaan met mij mee terug naar ons gebied" beval ze. Daarna zeilde ze van het kristal af en landde minder sierlijk dan normaal op de grond. Ze ging voorop terwijl de kristallen achter hen vrdwenen. Nu Rage en Kliennie dood waren hadden de Night Warriors twee vijhanden minder en dat kon geviert worden. Bovendien hadden ze de strijd gewonnen en geen verliezen geleden. Precies zoals Toxic gezecht had was de vijhand ten onder gegaan en had slecht overwonnen. Ze liep niet te snel en op een normaal tempo om de gewonden de rus te geven haar bij te kunnen houden.
The battle is over

(Darko, alleen Toxic heeft het tegengif. Je moet er maar aan geloven en Flora heeft je nooit kruides gegeven. Ik kan het weten want ik bén Flora -.- bovenal kunnen kruides nooit vergif genezen tenzij de kruide zelf het vergif is en je er een tegengif van maakt. En dat kan dus alleen in de 20e eeuw.)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Laisve

avatar

Soort : Draak
Geslacht : Man Aantal berichten : 285
Punten : 242
Join date : 25-11-10
Leeftijd : 24
Woonplaats : Over mijn overburen, heb ik die dan?

Dragon World
Leeftijd: 30 levensjaren 300 in ervaring
Temmer\draak: Eet ze liever op,
Partner: Ach ja, zeg jij het maaR.

BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   di apr 12, 2011 5:41 pm

Met slaperige ogen keek hij hoe het verliep. Toxic deed het goed. Toen Race bij hem kwam vliegen had hij zich even laten inslapen en werd pas waker toen hij Toxic voelde vertrekken. Eindelijk gedaan? Hij hefte zijn kop op en geewde hard waardoor zijn bebloede muil twee keer zo groot werd. Laisve zag iedereen vertrekken. Verontschuldigend keek hij naar Race en stond op. This al goed Race, ik ben er weer bovenop. Wat slaap al niet kan doen. Laisve had een talent om met een beetje slaap direct weer bovenop kon graken. Hij zag nog net dat Toxic uit het zicht verdween en vloog op. Zijn energie was nog niet volledig 100% maar meer iets als 75%. Snel keek hij rond zich en nam alle wonden in zich om. Ja, Sombra en hij gingen werk hebben.
Laisve ging achter Toxic aan en probeerde haar bij te houden, wat hate hij het feit dat hij zo traag was, daar ging hij eens op trainen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The war has begun who will win?   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The war has begun who will win?
Terug naar boven 
Pagina 3 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De zonnige velden-
Ga naar: