PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Finn

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Finn

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 10
Punten : 15
Join date : 29-01-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Onder je kussen >:]

Dragon World
Leeftijd: 400 years
Temmer\draak: I'll tame the tamer, not conversly!
Partner: Love needs no map, for it can find it's way blindfolded

BerichtOnderwerp: Finn   zo jan 30, 2011 7:15 pm

Finn
The bad things in life open your eyes to the good things you weren't paying attention to before

Naam:
Finn

Soort:
Draak

Geslacht:
Vrouw

Leeftijd:
Almost 400 years!

Temmer:
Geen, een temmer interesseert Finn maar ze ziet er weinig toekomst in om aan een mens gebonden te zijn. Ze neemt ze liever in de maling dat dat ze ze op haar rug laat rijden.

Partner:
Daar heeft Finn nog weinig over nagedacht.

Karakter:
Finn is een speels maar soms ook erg vervelend draakje. Ze is dol op het plagen van anderen om haar heen, waarmee ze vaak gebruikt maak van haar krachten. Ze verandert zichzelf in een kennis van de ander en doet zich dan ook als zodanig voor of ze krimpt en blijft als een bromvlieg rond het hoofd van iemand vliegen. Dat soort vervelende grapjes vindt ze geweldig maar dat maakt haar nog niet slecht. Ze staat in voor haar vrienden en zal altijd voor hen klaar staan maar ook deinst ze niet achteruit voor een gevaarlijke beproeving. Verder is Finn héél erg nieuwsgierig en wil ze altijd weten wat er aand de hand is, ze is niet bang om ergens op af te gaan of om vragen te stellen. Finn is niet echt strijdlustig, een gevecht gaat ze niet graag aan maar als het moet dan moet het en in dat geval is ze ook niet bang. Soms is Finn wat onverschillig en zet ze zich te weinig voor dingen in maar ze kan ook dingen met overgave doen, het licht er maar net aan wat voor dag ze heeft.
Haar karakter komt pas volledig tot stand in de RPG, er kunnen tot dat ik er over uit ben nog wat dingetjes veranderen.

Uiterlijk:
Finn kan dankzij haar krachten verschillend gedaantes aannemen maar ze neemt meestal de vorm van het lichaam aan waarin ze geboren is. Deze is niet erg groot, het is van de grond tot en met haar kop ongeveer 4 meter maar ze heeft het nog nooit met een liniaal afgemeten. Haar huid is donkerpaars, met uitzondering van de bovenkant van haar vleugels, die is wat lichter paars. Finn is niet erg gespierd maar ze is behoorlijk snel en wendbaar en er zit behoorlijk wat pit in dit meisje. Ze heeft korte scherpe klauwen, in totaal 20 stuks: 8 aan de achterpoten, 10 aan de voorpoten, en twee aan de vleugels. Vanaf haar kop loopt langs haar ruggengraat een strook dik wit haar wat zich bij de staart ontpopt tot een plumeau. Aan haar ellebogen en enkels [ze is een teenganger dus deze zwabberen niet direct over de grond] zitten ook nog een paar pluimen. De binnenzijde van haar vleugels is donkerpaars, met blauwe stipjes, die lijken te twinkelen als een sterrenhemel en een mooi effect geven. Op haar kop zitten tenslotte nog twee hoorns die te gebruiken zijn bij het vechten maar die Finn nooit gebruik, net zoals haar nagels, ze gebruikt liever haar krachten.
Klik:
 

Verleden:
Finn had een normale fijne jeugd bij haar ouders als enigkind. Ze werd niet mishandeld, ze kreeg te eten, er werd voor haar gezorgd, ze ging met anderen draken om, ze kreeg de liefde die ze nodig had; kortom: geen dramatische verhalen. Toen Finn wat ouder werd en haar krachten ontdekten werd het even wat moeilijker maar algauw had ze haar krachten onder de knie en veranderde ze niet plotseling in een muis wanneer ze ergens mee bezig was, ook dat was geen dramatisch verhaal. Toen Finn een 130-jarige leeftijd bereikte verliet ze haar ouders om de wereld te verkennen en ervaringen op te doen. Uiteindelijk strandde ze hier in DW, een plaats waar veel draken te vinden zijn en waar ze zich waarschijnlijk erg thuis zal voelen. Haar ouders zullen nu helaas gestorven zijn, omdat draken nu eenmaal een natuurlijke dood kunnen sterven net zoals ieder ander wezen, maar daar zit ze niet echt over in. Het zij zo. Ze heeft waarschijnlijk nog wel ergens anders familie maar geen broertjes en zusjes, zover zij weet.

Krachten:
Gedaanteverisseling
Finn's meest gebruikte kracht. Ze kan zo ver zij weet iedere gedaante aannemen die ze wilt, als het maar voor het blote oog zichtbaar is. Van mier tot olifant tot de gedaante van een vriendin, werkelijk alles. Het moet alleen wel een gedaante zijn die Finn zelf kent, ze kan niet de gedaante van iemand aannemen die ze nog nooit heeft gezien. Ze kan ook niet de gedaante van een plant of voorwerp aannemen en wanneer ze in een draak verandert neemt ze zijn/haar krachten niet over. Tevens kan Finn haar gedaante (niet alleen haar natuurlijke maar ook een andere gedaante) in elke gewenste grootte laten groeien of krimpen. Dit vindt ze haar leukste kracht en ze gebruikt het erg veel, ook omdat het slechts weinig moeite kost.

Telepathische manipulatie
Deze kracht gebruikt Finn vrij weinig. Het is een aanval waarbij ze zich op een specifiek gedeelte van de hersenen concentreert en deze kan manipuleren. Ze kan bijvoorbeeld iemands benen verlammen en hem/haar weerloos maken of iemand licht pijnigen zolang ze zich concentreert. Ze kan ook een beeld in iemands hersenen plaatsen zodat deze op een andere plaats lijkt te zijn terwijl dit helemaal niet zo is. Deze kracht kost Finn veel moeite en ze gebruikt het niet veel maar ze is altijd in staat deze te gebruiken wanneer het nodig is. Er is een manier waarop deze kracht af te weren is. Door je te concentreren op wat Finn heeft aangericht (heeft ze je benen verlamt, concentreer je dan op je benen,) kun je dit tegengaan. De eerste keer de aanval afweren is moeilijker dan de keren daarna. Hoe vaker je oefent met het afweren, hoe beter het zal gaan. Uiteindelijk kom je na slechts een paar keer al zover dat je het niet eens merkt dat Finn de aanval uitvoert en dat is een sterk nadeel hiervan. Maar in de meeste gevallen worden de slachtoffers hierdoor overvallen en is het voor een tweede keer uitvoeren van de aanval niet nodig.
Over deze kracht is gesproken met Sky, zolang het afweerbaar is is het toegestaan.

Stof
Finn is er nog niet uit of ze dit echt een kracht kan noemen maar het is iets wat haar een aantal keren uit de nood heeft gered en wat wel als dusdanig gezien zou kunnen worden. Bij deze kracht spuwt Finn een donkerpaarse stof uit die zich binnen een mum van tijd verspreidt en een paar uur als een dik rookgordijn blijft hangen. Je kunt er gewoon doorheen lopen maar het houdt al het licht tegen en je ziet er geen hand voor ogen, daarbij is het ook nog eens erg vervelend voor je longen en je ogen en zul je na een paar minuten al last hebben van flinke hoestbuien. Als je meer dan een half uur rondhangt in het stof heb je een grote kans op een paar dagen flinke hoestbuien of in een ernstig geval zelfs een longontsteking maar het is verder niet schadelijk. Finn heeft geen last van haar longen, hoe lang ze ook in het stof blijft hangen, en ze kan tot tegenstellingen van anderen wél zien in het stof dankzij een speciale aanpassing in haar ogen.


Laatst aangepast door Finn op ma jan 31, 2011 9:48 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shetani

avatar

Soort : Mens
Aantal berichten : 115
Punten : 144
Join date : 05-06-10

Dragon World
Leeftijd: 14
Temmer\draak: geen
Partner:

BerichtOnderwerp: Re: Finn   zo jan 30, 2011 7:23 pm

Wat een ontzettend leuk en interessant karakter ^^
Ook heel leuk dat je alles echt hebt uitgewerkt Very Happy
Voor het geval we je nog niet kennen:
Welkom en veel plezier!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Finn

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 10
Punten : 15
Join date : 29-01-11
Leeftijd : 21
Woonplaats : Onder je kussen >:]

Dragon World
Leeftijd: 400 years
Temmer\draak: I'll tame the tamer, not conversly!
Partner: Love needs no map, for it can find it's way blindfolded

BerichtOnderwerp: Re: Finn   zo jan 30, 2011 7:38 pm

Dankje :] Het uitwerken vind ik het allerleukste aan het maken van een character dus ik besteed er vaak veel tijd aan :]

Jij en ik samen een keer een topic'je? >:]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Finn   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Finn
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Algemeen :: Voorstellen-
Ga naar: