PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Zila Zelta

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zila Zelta

avatar

Geslacht : Vrouw Aantal berichten : 35
Punten : 40
Join date : 29-01-11
Leeftijd : 24
Woonplaats : Bornem

Dragon World
Leeftijd: 165 934 jaar oud
Temmer\draak: Wees gerust dat ik je bescherm
Partner: Eens gehad, ooit nog verwacht.

BerichtOnderwerp: Zila Zelta   za jan 29, 2011 9:15 pm


Standaard Info

Naam: Zila Zelta
Betekenis: Gouden Blauw
Ras: ManenDraak
Geslacht: Vrouwelijk
Leeftijd: 165 934 jaar
KleurLichaam: Goud met aan de neus bruin.
KleurHaar: Wit met blauwe lokken, Linker voor en achter sokken bruin, Rechter voor en achter wit
KleurOgen: Blauw
Lichaamsbouw: Slank maar gespierd lichaam dat uitloopt in een besluierde staart
BouwVleugel: 5 vingerige vleugels met lange blauwe nagels, lichtgoud vliegvlies
BouwKop: Slank met 2 horens die uit de manen steken. Horens hebben een blauwe streep aan de onderkant.
Hoogte: + 45 meter (tot schoft)
Span: +100 meter
Lengte: +150 meter

Verleden:
Zila herinnerd zich haar jeugd niet al te goed meer, ze weet alleen dat ze haar ouders vroeg heeft verlaten en op ontdekkingstoch is gegaan samen met een jeugdvriend wiens naam ze niet meer weet. Later werd het haar partner en ze kreeg er 1 zoon mee. Toen de vader op zoek was naar eten werd zij weggejaagd door een eieretende draak. Toen ze terug kwam was het ei spoorloos, niet eens een eischil.
Ze is jaren op zoek geweest naar de waarschijnlijke moordenaar maar vond hem niet tot het spoor haar tot in DW leide.

Krachten:
[geen kracht] Zweper: met haar staart kan ze gemeen zwepen, zelfs harde drakenschubben kunnen striemen krijgen.
Haar manen aan de staart zijn van een ijzersterk materiaal gemaakt. Hierdoor kan ze ferme striemen maken als een zweep. Zelf drakenschubben kunnen niet weerstaan aan haar staart. Mensen kunnen zelf doormidden worden gesneden.

[geen kracht] GifGoud: ze kan goud inspuiten via haar tanden als ze bijt (zoals een gifslang). Het goud verhard in de aderen en veroorzaakt opstroping.Dit gebruikt ze vrijwel nooit want ze vind het een afschuwelijke manier om te sterven.
Net zoals een slang en vele andere draken kan zij 'gif' in spuiten. Alleen is dit gif vloeibaar goud, wanneer het in raking komt met bloed verhard het en begint het te klonteren in de aderen. Het bloed kan niet doorstromen waardoor je het effect van bloedklonters krijgt. Zila is een heel begane draak en wenst dit aan niemand toe, daarom heeft ze het maar 3 keer in heel haar leven gebruik.

Goudstraal: ze kan goud vuur uit spuwen die het geraakte deel verguld waardoor het niet meer kan bewegen.
Haar vuur kan dingen vergulden (ook vloeibaare en gasvormige dingen) , dat wat verguld is kan niet meer bewogen worden, alleen door het te smelten of met een onmenselijk kracht kan het gebroken worden.
Dit kan ook in een positieve weg gebruikt worden, zoals bescherming voor klauwen en tanden.

Vervloeien: ze kan versmelten/vervloeien met vaste materies (deze materie's kunnen vernietigd worden met haar erin-alles wat ermee gebeurd gebeurt ook met haar)
Vaak als ze ergens niet doorkan door haar grote maakt ze gebruik van deze kracht, ze versmelt met de materie (alleen vaste stoffen, bij vloeibaar of gasvormig heeft ze het niet nodig...) Ze kan ook door draken gaan maar dit probeerd ze zo min mogelijk te doen omdat het haar Goud krachten doet verzwakken, ook is het heel onaangenaam voor de betreffende draak.

GoudSchub: het tegengestelde van Vervloeien, ze word 1 klomp goud, Moeilijker te doorboren maar niet onmodelijk- als je de juiste manier kent.
Hiermee kan ze zichzelf in goud veranden, ze kan als ze heel haar lichaam vergoud kan niet in de lucht blijven, wel kan ze een deel van haar lichaam in goud veranderen. Ze kan zich blijven bewegen als ze GoudSchub gebruikt.Het is heel moeilijk om haar te schaden als ze dit gebruikt. Je kan haar blutsen en smelten als je een hele tijd met een heel hete vuurstraal op haar richt zonder te stoppen. Als ze zich terug naar vlees en bloed veranderd heeft een een gigantische schade te verwerken en moet ze de kracht Smeden aanwerven om het genezen.

Smeden: ze kan alle lichamelijke verwondingen helen, pijlijk voor mee te maken maar nadien heb je er niks meer van, zij in tegendeel kan op dat moment Goudstraal, Goudschub en GifGoud niet meer gebruiken.
Ze kan zichzelf en anderen genezen doormiddel van deze kracht. Hierbij laat ze het deel dat gewond is veranderen in vloeibaar goud dat bij elkaar blijft, ze vormt het weer tot de 'juiste' vorm en laat ze het weer vlees en bloed veranderen. Als ze het bij anderen doet is het heel pijlijk voor hun, als ze het bij haarzelf doet raakt ze alleen uitgeput. Na deze handeling kan ze de krachten Goudstraal, Goudschub en GifGoud niet meer gebruiken omdat haar goud 'vooraad' uitgeput is.


Extra Info:
Ze is een heel lieve draak en komt op voor haar vrienden. Ze haat draken die moorden voor de fun en ze komt er af en toe mee in de clinch. Ze is licht kwestbaar als het om haar vrienden gaat en kan gemeen uitvliegen. Zila Zelta komt niet al te vaak in een echt gevecht maar als ze het wel voor heeft verliest ze nooit.
Een lichte hoop in haar geeft dat ze nog gelooft dat haar zoon leeft. Het feit dat ze geen eierschalen heeft gevonden maakt dat ze stilletjes nog op zoek is naar hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Zila Zelta
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Algemeen :: Voorstellen-
Ga naar: