PortalPortal  IndexIndex  FAQFAQ  ZoekenZoeken  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 At the snackbar.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rhadamanth

avatar

Aantal berichten : 48
Punten : 62
Join date : 24-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: At the snackbar.   di jan 25, 2011 10:34 pm

Hij volgde elk van haar bewegingen, toen ze opstond en bergafwaards liep. Hij bleef haar volgen met zijn ogen, en stond op toen ze hem wenkte. Vrijwel meteen liep hij in een sierlijke pas naar haar toe en liet een laag ratelend geluid horen. Het leek op het spinnen van een kat, maar klonk langzamer en lager. Een brede grijns stond op zijn snuit geplakt terwijl hij haar aankeek. Sombra had dus ook honger! Leuk, een jacht met haar! Dat zou hun band zeker opbouwen. Bijna elk moment dat hij met haar deelde bleef in zijn geheugen gegrift. Alsof zijn hersens een steen waren en zij de bijtel en de hamer. Hij gaf haar een plagerig duwtje toen hij verder richting de bossen liep. Welke snack had het bos vandaag voor hen?

Ze hadden het donkere grauwe gebied van de NW achter zich gelaten, en waren nu in het groene zonnige gebied van DW gekomen. Zijn voetkussentjes dempten zijn voetstappen elke keer hij zijn poot neerzette op de mossige bosgrond. Hij had geen moment van Sombra's zijde geweken, bleef constant naast haar lopen. Steeds weer met diezelfde grijns op zijn snuit. Vogels floten, konijnen hopten weg bij het zien van de voor hen twee grote draken, mieren waren druk bezig met het verzamelen van voedsel en herten stonden ergens ver weg van Sombra en Rhadamanth te grazen. Plots borrelde er een vleugje ondeugd naar boven. Hij duwde stevig met zijn snuit tegen Sombra's nek aan en rende toen een paar meter vooruit, waarna hij zich bruusk omdraaide en door zijn voorpoten zakte. Zijn staart zwiepte een keer heen en weer. Hij wou haar duidelijk maken dat hij een wedstrijdje hardlopen tegen haar wou doen. Kijken wie het snelst van de twee was. Ookal had Rhadamanth een plannetje in zijn hoofd. Een beetje plezier maken kon nooit kwaad!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sombra

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 138
Punten : 126
Join date : 23-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar (maar gedraagt zich ouder)
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Someone is supposed to have my heart, but I think he left it for someone else to find

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   di jan 25, 2011 11:20 pm

Het landschap leek te transformeren tijdens hun wandeling: Donker en zwart werd grijs en stoffig en vervolgens groen en goudgeel. Rhadamanth had niet van haar zijde geweken en zij niet van de zijne. Nu waren ze in het groene niemandsland van DW. Het was nu alleen niet zo groen;
Herfstbladeren dempten haar pas, haar rustig zwaaiende staart liet ze opwaaien en pas lang nadat ze gepasseerd waren weer neerdwarrelen. De goudgele tot bruine kleuren deden bijna pijn aan haar ogen na de duisternis van het Night Warrior gebied. Ze moest toegeven dat het hier mooi was ondanks dat het hier overstroomde van goedzakkenuitstraling.
Ze keek vanuit haar ooghoeken naar Rhadamanth, de groene kleuren van zijn huid waren erg... bijzonder in de goudgele omgeving. Ze waren nog geen andere draken tegen gekomen en dat hield ze liever zo: Ze wilde alleen zijn met Rhadamanth. Plots gaf hij haar een flinke duuw met zijn snuit. Ze wilde hem terugduwen maar hij was er al vandoor. Ze voelde zijn snuit nog steeds in haar schubben toen ze hem door zijn voorpoten zag zakken en speels met zijn staart zag zwiepen. Hij nodigde haar uit voor een wedstrijd. Sombra hield de verbaasde uitdrukking maar een paar seconde vol bij het zien van de uitdaging. Ze rende op hem af en passeerde hem nadat ze hem in het voorbijgaan een duuwtje had gegeven. Eerst rende ze met wat sprongen maar ze ging over in sprinten. Ze was lang niet zo snel als Rhadamanth; zij kon veel beter en sneller vliegen dan lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rhadamanth

avatar

Aantal berichten : 48
Punten : 62
Join date : 24-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   di jan 25, 2011 11:31 pm

Hij kreeg een flinke duw terug toen Sombra aan hem passeerde. Hij keek verbaasd op en draaide zich toen om, om de achtervolging in te zetten. Hij maakte grote passen, terwijl hij met elke pas dichterbij Sombra kwam. Hij maakte een lachend, bijna keffend geluid toen hij naast haar rende. Hij deed geen poging om sneller te gaan, zijn snelheid ging gelijk met die van Sombra. Zijn poten kwamen ritmisch neer op de grond, zorgden ervoor dat de grond trilde voor kleinere wezens. Pas toen hij recht voor zich uitkeek in plaats van naar Sombra, merkte hij dat er een paar laaghangende takken zijn weg versperde. Hij remde bruuks af, en kwam op een paar centimeter tot stilstand voor de takken. Sombra was al voorbij hem geraasd dus nu moest hij zijn achterstand terug inhalen. Hij dook onder de takken door, en rende haar weer achterna. De bladeren onder hun poten schoven wild aan de kant, dwarrelden op en kwamen daarna terug neer. Menig klein wezen verscholen zich nu, ze wouden niet vertrappeld worden door de poten van tientonners die plezier aan het maken waren.

Rhadamanth zette een tandje bij, en rende nu voorbij Sombra. Hij zigzagde tussen de bomen door, rende steile heuveljes op alsof ze een hoopje zand waren en liep nu een paar meter voor haar uit. Hij keek achterom, en toen hij haar niet meer zag grijnsde hij breed. Hij wist dat er ergens hier een dik struikgewas was, waar hij perfect achter kon schuilen als hij stil genoeg kon blijven. Met een drafje liep hij erop af en verschool zich. Nu alleen nog maar wachten tot Sombra kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sombra

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 138
Punten : 126
Join date : 23-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar (maar gedraagt zich ouder)
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Someone is supposed to have my heart, but I think he left it for someone else to find

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   di jan 25, 2011 11:56 pm

Met een grote sprong - want dat kon ze dan weer wel - sprong ze over wat laaghangende takken heen. Rhadamanth bleef achter. Ze grijnsde maar de lol was er snel vanaf toen Rhadamanth haar opnieuw inhaalde en haar ver achter zich liet. Toen ze heuvels aan zag komen zette ze bij met haar vleugels zodat ze grote, lange sprongen maakte. Bij de laatste heuvel ging ze weer gewoon rennen. Er waren veel struiken en Rhadamanth was nergens meer te bekennen. Ze stond stil en keek om zich heen, ze rook of zag hem niet, zelfs geen sporen. Ze voelde zich hopeloos verloren helemaal alleen in dit zo goed als onbekende gebied. Ze zuchtte en liep maar gewoon verder rechtuit in een onhandig drafje. Ze wilde hem niet roepen maar ze had er wel zin in. Wacht... Wat was dat? Een snelle beweging in de bosjes naast haar maakte dat ze stilstond en alert rondkeek. Ze zag een stel takken bewegen die leken op die van Rhadamanth maar ze rook een andere geur. Toen ze voorzichtig dichterbij kwam hief de eland zijn kop oppeens. Het beest was werkelijk reuzachtig! Hij snoof en schraapte met zijn hoef over de grond. Plots kwam de eland woest op haar af gestormd. Even bleef ze geschrokken staan voor ze opzij schoot. De woeste eland raasde rakelings langs haar, remde af en draaide zich om voor een nieuwe aanval. Zelfs bij een draak zou deze reus van een eland nog schade aan kunnen richten. Ze kon niet meer bedenken wat voor krachten ze had ontdekt toen ze die ene keer aan het experimenteren was. Wat moest ze nou? Ze ontweek opnieuw maar de eland wist niet van ophouden. Ze wist niet wie het langer vol zou houden: De eland of zij. Ze was dan ook spontaan vergeten dat ze kon vliegen. Een dier doden was een stuk makkelijker als deze je niet verwachtte en met zijn of haar kont naar je toe stond!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rhadamanth

avatar

Aantal berichten : 48
Punten : 62
Join date : 24-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   do jan 27, 2011 8:08 pm

Nog steeds zat hij onbewegelijk stil achter de struiken. Wachtend op Sombra. Het duurde wel even voordat hij haar geur oppikte. Hij tilde zijn hoofd en tuurde door een paar takjes en zag haar op een afstand staan, ookal belemmerden een paar struiken en laaghangende takken zijn zicht. Hij grijnsde, nog even en hij kon haar aan het schrikken maken. Hij dook in elkaar, om zich nog meer beschut te maken. Hij wou absoluut niet dat Sombra hem zou zien, dat zou zijn plannetje doen falen. Op een of andere manier betekende Sombra veel meer voor hem dan de andere draken die hij kende. Hij had een speciale soort band met haar opgebouwd, ookal kon hij niet praten. Ze begreep ieder van zijn bewegingen als hij wat wou duidelijk maken en dat vond hij nou zo leuk aan haar. Anderen zouden hem met een scheve kop hebben aangekeken met een blik van 'Ik begrijp het niet helemaal.' in hun ogen. Die blik had Sombra niet, ze begreep hem bijna volkomen als hij haar aankeek.

Hij liet zijn kop weer naar beneden en hij ging op zijn buik liggen. Ach, ze zou wel dichterbij komen. Daar was hij wel zeker van. Ondertussen dat hij daar lag, had de jonge draak niet door dat Sombra in gevaar was. Dat er een grote eland op haar afstormde wist hij niet. Hij lag daar maar, stil met zijn staart te bewegen, met zijn hoofd steunend op zijn linkervoorpoot. De andere lag er ontspannen naast, te tikken op een paar steentjes. Hij drukte er met zijn klauw op en drukte ze zo de grond in. Ze verdwenen in de mossige grond en bleven daar ook. Zuchtend en verveeld liet de draak zich op zijn rug rollen, zijn poten hingen nu slapjes in de lucht en zijn haar lag verspreid op de grond. Hij bewoog traag met zijn staart heen en weer. Wanneer kwam ze nou

Hij rolde terug op zijn poten en ging rechtstaan. Het duurde een tijdje, en Sombra bleek nog steeds op dezelfde plek te staan . Rhadamanth kneep zijn ogen fijn, tuurde naar haar en zag toen dat ze geschrokken opzij sprong. De jonge draak trok verward een wenkbrauw op. Was er iemand bij haar? Hij spitste zijn oren en hoorde het hoefgetrappel. Vrijwel meteen werden zijn ogen groter van verbazing. Sombra was in gevaar! Hij schoot recht, stormde door de struik en rende recht op haar af. Ookal leek hij wel in slow-motion te rennen. Zijn poten gingen niet zo snel als dat hij wou dat ze zouden moeten gaan, en alles rondom hem leek hem te hinderen op zijn weg naar haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sombra

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 138
Punten : 126
Join date : 23-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar (maar gedraagt zich ouder)
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Someone is supposed to have my heart, but I think he left it for someone else to find

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   do jan 27, 2011 9:57 pm

Ze hoorde wat geluiden en werdt afgeleid door Rhadamanth toen hij plots verscheen: Waar kwam hij nou vandaan? Het woeste gesnuif van de eland deed haar net op tijd beseffen dat ze een probleem had dat ze moest ontwijken. Net op tijd dook ze opzij waardoor ze over te grond gleed en de bladeren alle kanten op vlogen. Ze zag het volgende moment alleen maar hoeven en ze voelde een flinke klap tegen een van haar horens waardoor haar kop met een ruk opzij sloeg. Even viel hierdoor het geluid weg en was ze een beetje wazig. Alles gebeurde plots op de achtergrond. Pas toen ze een hard geluid hoorde kwam ze bij zinnen en kreeg ze weer de controle om op te staan. "Rhadamanth?" zei ze met een wat verheven stem. Waar was die eland nou? Zoekend keek ze om zich heen of ze Rhadamanth of de eland zag. Ze brulde een keer in de hoop hem een geluid terug te horen maken zoals hij vaak deed. Nerveus zwiepte ze met haar staart, ze maakte zich zorgen om de groen gijze draak. Toen zag ze plots het achterste van de eland. Ze zakte door haar poten en kroop over de grond waarbij haar buik bijna de grond raakte. Net toen de eland snuivend van haar wegliep - ze wist niet of ze alles in slow-motion zag en de eland rende of dat de eland gewoon lanzaam liep - nam ze een sprong en zette ze al haar klauwen in de heupen van het dier. Deze leek te brullen van schrik toen ze ook de haken van haar vleugels voor extra grip in zijn huid hing. Doordat ze aan één kant hing verloor de eland zijn evenwicht en ging hj neer. Sombra hoopte maar op goed geluk dat Rhadamanth dichtbij genoeg was om de genadeslag uit te delen. Ondertussen moest Sombra oppassen voor de wild in de lucht maaiende hoeven en het grote, handvormige gewei.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rhadamanth

avatar

Aantal berichten : 48
Punten : 62
Join date : 24-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   do jan 27, 2011 11:31 pm

Zijn geest ging sneller dan zijn lichaam. Hij wou bij haar zijn, hij wou haar redden. Het leek erop dat een grote eland het op Sombra had gemund. Rhadamanth beval zijn poten sneller te gaan, maar nog steeds dacht hij dat hij in de traagste modus rende. Hij zag hoe ze aan de kant dook en in de bladeren terecht kwam. Hij maakte een bezorgd geluid. De eland viel haar aan, maar lang had hij niet de kans. Rhadamanth drukte zich af op zijn achterpoten, klauwde zijn nagels in de huid van het dier, samen met zijn achterpoten en drukte het op zijn zij. Rhadamanth werd geraakt door een van de hoeven en produceerde een klagelijk geluid. Hij sprong van de eland af, die gelijk weer op zijn poten stond. Hij wankelde wat, maar dat weerhield de eland er niet van om de jonge draak aan te vallen. Rhadamanth's ogen schoten naar Sombra en daarna weer naar de eland. In Rhadamanth's oren klonk er een dof hoefgetrappel. Elke hoef die neerkwam werd door een geluidsgolf naar zijn oren gestuurd. Hij telde ze. Een.. twee.. een,twee. Een.. twee.. een,twee. Twee langzame eerste stappen gevolgd door twee snelere. Rhadamanth schoot opzij en zette toen de achtervolging in. Zijn voetstappen gingen gelijk aan die van de eland, en op een afstand van Sombra vandaan. Rhadamanth rende voorbij de eland en draaide zich toen bruusk om. Het dier schrok en stopte wild. Beiden keken ze elkaar in de ogen aan, hijgend en strak van de spanning. Synchronisch steigerden de twee op hun achterpoten. Wild zwaaiend met hun klauwen en hoeven. Een harde klap was hoorbaar toen de twee neerkwamen. Een laag gegrom borrelde op en de eland zette langzaam stappen achteruit.

Plots ging alles heel snel. Sombra schoot vanuit het niets op de eland die opnieuw op zijn zij viel en ze haakte haar vleugels in zijn huid. Ze moest de hoeven en het grote gewei ontwijken, net zoals Rhadamanth. Hij probeerde naar de nek van het dier te grijpen, maar dat lukte niet echt geweldig goed. Hij gromde, siste en brulde naar het dier terwijl zijn kaken telkens op een haar van de slagader dichtklapte. Hij had er nu genoeg van! Hij brulde luid, drukte zijn voorpoten op het beest en probeerde met alle macht hem neer te houden. Toch had het dier zijn voorpoten tegen de jonge draak z'n borst gedrukt en nu duwde hij hem uit alle macht weg. Rhadamanth's ogen flitsten naar Sombra, hij keek recht in haar ogen. 'Help me.' klonk het in zijn gedachten.


(Je kan nu Rhadamanth's stem horen via zijn gedachten, die jou hoofd binnendringen. Dit kan alleen als hij je recht in je ogen aankijkt, of als hij wílt dat je hem hoort. Alleen heeft hij hier nog geen besef van. Wink )
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sombra

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 138
Punten : 126
Join date : 23-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar (maar gedraagt zich ouder)
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Someone is supposed to have my heart, but I think he left it for someone else to find

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   vr feb 04, 2011 5:57 pm

Rhadamanth probeerde uit alle macht de laatste slag uit te delen maar de eland bleef trappelen, schoppen en uithalen met zijn gewei en hoeven. Sombra zette nu ook haar tanden in het dier. Ze zag alleen maar vacht, hoeven en een enorm gewei. Zonder dat Sombra het wist had ze de eland een gif geïnjecteerd dat hem langzaam aan het verzwakken was. Omdat ze ongeveer even groot was als de eland, of misschien iets groter had het gif een trage werking, toch bleef de eland af en toe verstijft liggen op snuivend en hijgend bij te komen. Het hoefdier kwijlde en maakte nu meet kokhalzende geluiden dan de snuivende waarschuwingen van eerst. Sombra krabde met haar achterpoten vacht en spieren kapot waardoor haar klauwen rood kleurden. Ze keek Rhadamanth vragend en angstig aan. Plots klonk er een stem in haar hoofd: Help me. De tijd leek een moment stil te staan, ze was zo geschrokken van de stem dat ze niet merkte dat de eland niet meer bewoog. De gorgelende ademhaling was nog maar heel zacht en Sombra had haar tanden uit het vlees gehaald. Ze wist zeker dat dit de stem van Rhadamanth was geweest maar ze begreep niet hoe. Plots schokte de elnad onder haar waardoor ze weer bij zinnen kwam. Ze trok haar klauwen en de haken aan haar vleugels uit het karkas en ging verward overijnd staan. Had Rhadamanth de eland nou gedoodt? Ze wist niet of het beest nu was gestikt in zijn plotselinge overtollige slijmvoorraad of dat Rhadamath kans had gezien zijn kaken in de slagader te planten. Ze keek hem nu verbaasd aan "Rhadamanth?" zei ze vragend "Praatte je nou nt tegen me?" ze moest even bijkomen, het was plots verschrikkelijk stil in het bos, zo stil als het in het Night Warrior gebied kon zijn. De sterke geur van bloed kringelde omhoog uit het karkas van de eland en maakte haar hongerig. "Wat is er gebeurt?" vroeg ze nog wat ongelovig. Het leek allemaal niet echt meer en ze was te verbijserd geweest om op te letten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rhadamanth

avatar

Aantal berichten : 48
Punten : 62
Join date : 24-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   wo feb 16, 2011 5:00 pm

Het leek alsof Sombra versteef, toen hij haar recht in haar hogen had aangekeken. Hij begreep niet goed hoe, maar ze leek bevroren. Alsof een ijzige wind het leven uit haar had geblazen en haar hart liet stilstaan. Kwijl slobberde in het rond, maar de eland leek het op te geven. De poten van het dier dat tegen de jonge draak z'n borst gedrukt waren verslapten nu en Rhadamanth zag zijn kans om toe te slaan, maar het had geen zin meer. Hij zou de slagader niet meer moeten doorbijten. Het leven werd uit de eland gezogen, hij schokte nog een keer na en ademde zijn laatste zucht uit, waarna het stil bleef liggen met een angstige blik in zijn ogen, die langzaam vervaagde. De ziel van de draak zou nu uit zijn lichaam treden en zijn weg naar de hemel maken. Hij zou opsteigen en verdwijnen tussen de wolken zonder dat ook iemand wat merkte. Oké er was weer een leven minder op DW maar, dat leven was gegeven om anderen hun levenslijn te verlengen. Want, draken moesten eten, elk dier moest eten om in leven te blijven en dat soms ten kosten van anderen. "Rhadamanth?" klonk het, en de draak keek haar aan. "Praatte je nou net tegen me?" Hij keek verbaasd op. Had ze hem nou gehoord? Maar, er waren toch geen woorden uit zijn bek gekomen? Of.. wel? Hij dacht diep na. Had ze hem nou echt horen.. denken? Rhadamanth's wenkbrauwen vlogen omhoog. Hij grinnikte en schudde zijn hoofd. Het kon toch niet dat Sombra zijn gedachten had gehoord? Dat was niet mogelijk, of ze had een speciaal soort kracht waardoor ze zijn hoofd kon binnendringen. Zijn bek viel open en hij raakte licht in paniek. Stel je voor dat ze al zijn gedachten over haar kon lezen! Ohnee! Ze zou hem wel gek vinden! Denken dat hij als een geobserdeerde freak achter haar aan zat! Hij probeerde te kalmeren door zijn tanden in het vlees van de draak te laten zinken. Nee, ze had hem niet horen 'praten'.

[ Je kan 'm proberen te overtuigen het opnieuw te proberen, als je wilt Wink ]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sombra

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 138
Punten : 126
Join date : 23-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar (maar gedraagt zich ouder)
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Someone is supposed to have my heart, but I think he left it for someone else to find

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   vr maa 18, 2011 6:13 pm

De eland was dood, of Rhadamanth hem nou gedood had of dat het beest in zijn eigen overbodige speeksel was gestikt ging haar niet meer aan: Ze had Rhadamanth horen praten! "Ik weet zeker dat je me om hulp vroeg toen je me aankeek" zette ze door. Rhadamanth keek nogal geschrokken of nee... in paniek. Ze wilde hem vragen wat er was maar zo ernstig leek het niet te zijn, bovendien zou het te moeilijk uitleggen zijn zonder woorden. Ze verbeterde haar gedachtes: Ze had hém horen praten, ze wist het zeker. Ze had het zich toch niet verbeeld? Haar hart klopte wat sneler dan normaal en ze kon niet eten voor ze zeker wist of Rhadamanth nou echt gepraat had. Ze vroeg zich af of hij misschien een soort thelepatish contact met haar had gemaakt ofzo. Er zat misschien ergens logica in: Er waren toch meer draken die thelepatish contact konden maken? Rhadamanth kon dat ook hebben gedaan, maar hoe? Ze keek hem opnieuw aan met een vragende blik in haar eigen ogen.

(sorry voor de korte post ^.^' )


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rhadamanth

avatar

Aantal berichten : 48
Punten : 62
Join date : 24-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   za maa 19, 2011 11:16 pm

"Ik weet zeker dat je me om hulp vroeg toen je me aankeek" Rhadamanth rolde weer met zijn ogen en schudde zijn hoofd. Nee het kon niet. Sombra raaskalde. Hij lachte. Een schor en raar gelach. 'Ze heeft me helemaal niet horen praten. Dat kan.. ' Rhadamanth dacht weer na en keek Sombra voor een seconde recht in haar ogen aan...'niet.' Hij schudde met zijn hoofd en draaide zich om. Had Sombra wat verkeerds gegeten? Een van die planten hier in het bos. Hij snuffelde even aan een deel en trok toen een vies gezicht. Bah. Wat stonken die dingen zeg. Hoe konden dieren nu van die dingen eten? Daar kreeg je toch echt wel het zuur van. Hij liet zijn achterpoten zakken en staarde strak voor zich uit. Of Sombra achter hem aan het eten was wist hij niet, maar hij zou het wel horen als haar tanden de botten van de eland zouden breken. Plots voelde hij hoe koud en stil het ineens was. Hij keek omhoog, de lucht was grijs en hij zag geen vogel overvliegen. Hmm, raar. Alsof het stilte voor de storm was. Achja. Hij haalde zijn schouders op en keek weer recht voor zich uit. Kon het misschien wel, dat hij een of andere kracht bezat waardoor andere draken hem wél konden horen. Kon hij het hoofd van anderen binnendringen? Hij beet op zijn onderlip. Hoe moest hij die kracht dan aanwakkeren. Moest hij op zoek gaan naar iemand die hem daarbij kon helpen? Moest hij daarvoor misschien wel zijn troep verlaten om iemand te kunnen zoeken. Hij wist dat hij zoveel mogelijk uit de buurt van goedzakjes moest gezien worden, of iemand kon wel eens gaan denken dat hij een glimlachende bloemensnuiver was geworden. Iets wat hij geleerd had in de tijd dat hij leefde bij de NW. Hij keek om naar Sombra. Wat moest hij doen?

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sombra

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 138
Punten : 126
Join date : 23-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar (maar gedraagt zich ouder)
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Someone is supposed to have my heart, but I think he left it for someone else to find

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   zo maa 20, 2011 12:06 am

Rhadamanth leek te blijen ontkennen. Sombra haalde haar schouder op, ze gaf het op. Ten einde raad en met een verslagen en onbegrijpend gevoel boog ze zich toch maar over het karkas. Met haar scherpe, naald-achtige tanden trok ze vlees van de botten terwijl ze het lijk met haar voorpoten tegen de grond hield. Werd ze gek ofzo? Ze bleef er maar over piekeren en voelde zich er niet lekker bij. Ze wist dat ze iets speciaals voelde voor Rhadamanth maar wat ht was wist ze niet precies. Misschien had dit er iets mee te maken. Diep in gedachten verzonken merkte ze niet op wat Rhadamanth deed. Pas toen iets afwijkends haar uit haar gedachtes haalde merkte ze hoe stil het was. Het was een anere stilte dan in het Night Warrior gebied, dit was de stilte als bij het ontbreken van standaart achtergond geluiden: Geen fluitende vogels, geen wind door de takken van de bomen, geen gescharrel van dieren in het bos, het was gewoon... stil, écht stil. Ze stapte over het karkas heen en ging bij Rhadamanth zitten "Het is stil Rhadamanth, onheilspellend stil" zei ze zachtjes, alsof ze bang was dat iets of iemand haar anders zou horen, boos omdat ze de stilte had doorbroken. Er was iets aan de hand, ze voelde het. Iets heel primietiefs binnenin Sombra waarschuwde haar maar ze wist niet waarvoor. Ze kon het niet aten wat tegen Rhadamanth aan te gaan zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rhadamanth

avatar

Aantal berichten : 48
Punten : 62
Join date : 24-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar
Temmer\draak: -
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   do maa 24, 2011 9:04 pm

[ Die 'niet' kon je eigenlijk horen, maarja. ^^']

Sombra kwam naast hem zitten. "Het is stil Rhadamanth, onheilspellend stil" sprak ze acht. Rhadamanth knikte langzaam. Hij was bang dat hij de stilte zou verstoren. Plots hoorde hij achter hem takjes kraken. Zijn oor draaide zich naar achter en hij keek om. Een groepje mensen stond achter hen, met een brede grijns en grote netten. Rhadamanth's ogen schoten open. Nee! Hij keek naar Sombra en duwde haar met zijn stompe snuit weg terwijl de mannen achter hen schreeuwend dichterbij kwamen. Hij draaide zich grommend en blazend om. Terwijl hij voor de mannen de weg naar Sombra blokkerde. Ookal was Rhadamanth groter dan hen, tegen zoveel wapens kon hij het niet opnemen. Hij brulde, hapte naar hem en drong hen terug naar achteren. Het leek te werken, maar plots scheerde er een pijl langs zijn flank. Rhadamanth schrok en mepte met zijn staart een man weg. Deze vloog schreeuwend tegen een boom en bleef toen roerloos liggen. Had Rhadamanth een speciaal soort gave dat hem altijd in de problemen bracht ofzo? De mannen die naar achteren waren gedrongen kwamen nu weer dichterbij en Rhadamanth draaide zich om terwijl er plots mensen op paarden achter hem aankwamen. Hij rende achter Sombra aan, maakte haar duidelijk met zijn ogen dat ze zich uit de voeten moest maken. Al vloog ze weg, het maakte hem niet uit. Ze moest veilig zijn. Plots viel hij voorover met een brul en zijn zicht werd even zwart. Hij voelde iets zwaars en ruw boveno zich. De jagers hadden hem te pakken gekregen met een zwaar net. Hij zag plots alleen maar hoeven voor zijn neus en een stel voeten, waarna een gezicht. Een van de jagers had zich voorover geboven.' Wat een mooi exemplaartje hebben we hier!' grinnikte hij. Rhadamanth gromde naar hem en liet zijn tanden zien. Sukkel dat hij was, waarom had hij hen niet eerder opgemerkt. Hij probeerde Sombra te zoeken met zijn ogen. Waar was ze? Hadden ze haar ook te pakken gekregen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sombra

avatar

Soort : Draak
Aantal berichten : 138
Punten : 126
Join date : 23-08-10

Dragon World
Leeftijd: 2 jaar (maar gedraagt zich ouder)
Temmer\draak: If you dare to
Partner: Someone is supposed to have my heart, but I think he left it for someone else to find

BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   vr maa 25, 2011 6:27 pm

Sombra was geschrokken van de mensen. Ze verroerde zich dan ook niet tot Rhadamanth haar beschermend wegduwde. Sombra strompelde achteruit en bleef daar terwijl Radamanth moedig de mensen bij haar weghield. Als versteed stond ze daar, een gemakkelijke prooi als Rhadamanth haar niet had aangekeken met een veelbetekenende blik di haar vertelde dat ze moest maken dat ze weg kwam. Wetend dat Rhadamanth snel was als hij rende spreidde ze haar vleugels en betrad het luchtruim met een enkele slag. Ze wilde terugvliegen naar het gebied van de Night Warriors, dara zouden ze hen nooit volgen! Maar toen ze achterom keek zag ze hoe de mensen Rhadamanth te pakken hadden gekregen. Zonder na te denken maakte ze rechtsomkeert en ging ze op volle snelheid terug. Alle jagers stonden nu tevrede rondom hun gevangene. Een enkeling keek op enzag haar aankomen, Sombra was vervaarlijk dichtbij. De jongeman schreeuwde alarmerend maar was te laat: Sombra ramde in op de groep. Ze veegde een aantal mannen met een zwiep van haar staart van de bosgrond en hapte naar een paard dat steigerde en zijn berijder deed vallen. Ze was niet heel veel kleiner dan Rhadamanth maar ze was wel heel boos en dit maakte haar minstends twee keer zo krachtig. Woedent omdat ze Rhadamanth zijn vrijheid wilde ontnemen sloeg zeaanstormende mensen weg met haar krachtige poten. Sommige van deze mensen werden verwond door de stekels die aan haar ellebogen zaten. Helaas duurde haar overmacht niet erg lang: Mensen die niet al te erstig gewond waren geraakt krabbelden weer op en de nog ongeschonden onder hen kwamen dichterbij terwijl Sombra langzamerhand vermoeid raakte. Al die tijd had ze tussen de mensen en Rhadamanth gestaan. Ze begon te beseffen dat ook zij gevangen zou worden als ze nu niet van taktiek veranderde. Ze wist oppeens wat haar te doen stond: Nog niet zo lang geleden had ze ontdekt dat ze kon vuurspuwen, dit was wel een goed moment om te zen hoe dit uitpakte als ze werkelijk iets raakte. Ze opende haar muil en liet een van de paarden met ruiter en al in het vuur baden. Zowel het paard als diens berijder vatte vlam. Het paard rende volkomen door het lint twee mensen omver voor het beest levenloos neerviel. De geur van brandend vlees vulde het bos terwijl ze een tweede vuurstraal gebruikte op de mensen wat op afstand te houden. Veel van hen hadden schilden waarmee ze het vuur konden afweren maar ze wken wel terug en Sombra zag kans om Rhadamanth te helpen. Ze had al snel genoeg door dat het net geen vlam zou vatten daarom reeg ze het net aan de grote haken van haar vleugels. Ze trok het van Rhadamanth af met behulp van haar voorpoten toen het net van zijn kop en vleugel af was raakte het los van de haken en waren de mensen alweer erg dichtbij. Het probleem was nu dat ze niet meer tussen de mensen en Rhadamanth in stond. De groene draak lag nu voor haar en de mensen kwamen zonder aarzelen naar hem toe.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: At the snackbar.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
At the snackbar.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Dragon World :: Amnizai :: Long valley :: De groene bossen-
Ga naar: